Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Όταν έφτασα στη παλαιά Φώκαια Γιώργο είχα 36,5 avg speed, στη επιστροφή με έπιασε η ζέστη...

IMG_20200725_144351.jpg

Δεν έχει πολλά υψομετρικά η παραλιακή για να σου χαλάσει το ρυθμό, και αυτά που έχει είναι πολύ σύντομα.
Τη ανηφόρα της βουλιαγμένης τη ανεβαίνω συνήθως με 30 χλμ/ω

Last edited:

Reaction score
20.853
Λίγο πιο "φασαρία", αλλά και manually μια χαρά δουλεύει το upload στο strava (ή όπου αλλού). Βέβαια, φαίνεται ότι η Garmin έχει σοβαρό πρόβλημα, αν είναι και εκβιασμός με ransomware όπως λένε...

Screenshot_20200725-233753[1].jpg

ΥΓ. Είναι αρκετά "ηλίθιο" βέβαια (και δε νομίζω ότι είναι πρακτική μόνο της garmin, πόσες υπηρεσίες το κάνουν αυτό...) να σώζονται όλα αυτά τα στοιχεία μόνο online στο cloud της ίδιας της Garmin, κι όχι και local, ώστε να είναι πάντα προσβάσιμα, ακόμα κι χωρίς σύνδεση (και να συγχρονίζονται κάποια στιγμή όταν η συσκευή μπει online, ή όταν δουλέψει το σύστημα της εταιρείας, όπως τώρα πχ που είναι εκτός...).

Last edited:

Reaction score
20.853
Δες εδώ... το έχω κάνει πολλές φορές, είτε αν καμιά φορά έχει πρόβλημα το site και οι υπηρεσίες της garmin, αλλά κυρίως κατεβάζω τα fit στον υπολογιστή για τα βίντεο, από αυτά τα αρχεία παίρνω τα data που εμφανίζονται με overlay στα βίντεο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Κάποτε είχα αρχείο με όλες τις διαδρομές (indoors και outdoors) που έκανα - συγχρονισμός με το Garmin.connect και μετά download στον υπολογιστή. Σε κάποια φάση βαρέθηκα, λέω " σιγά, μια τόσο μεγάλη εταιρεία σαν την Garmin, τι θα μπορούσε να πάθει;".

Ε, ορίστε. Ransomware. Τι να πω... Ευτυχώς το TrainerRoad συγχρονίζει και με το Strava. Ελπίζω σε γρήγορη ανάκαμψη της Garmin.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Τσίμπησαν λέει και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών...
Με το bryton πάντως δεν έχω να φοβάμαι, εγώ και ακόμα έναν έχω δει να έχουν το 530 rider... 🤣
Βουνό σήμερα, σχετικά χαλαρά αλλά τα μάζεψα τα υψομετρικά!

IMG_20200726_120641.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.496
Bryton είχα πριν το Garmin. Μια χαρά ήταν. Νομίζω ότι το χάρισα σε κάποιον, εδώ, στο thread

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Bryton είχα πριν το Garmin. Μια χαρά ήταν. Νομίζω ότι το χάρισα σε κάποιον, εδώ, στο thread
Κάνει απλά τη βασική δουλειά χωρίς φρου φρου και αρώματα, η μπαταρία είναι κίνητρο για όσους αγοράζουν αυτή τη εταιρία, στα καινούρια μοντέλα όμως πάει περίπατο και η αυτονομία αφού τους βάζει μεγαλύτερη οθόνη και μάλιστα αφής.
Προσωπικά δεν τη χρειάζομαι, όλο τον έλεγχο τον εχω μέσω του d-fly από τα κουμπιά στη κορυφή των μανετών.
Δεν αφήνεις ποτέ τα χέρια από το τιμόνι και όλα γίνονται άμεσα αφού σχεδόν πάντα οι αντίχειρες βρίσκονται σε αυτά τα σημεία.
IMG_20200726_123602.jpg

Reaction score
20.853
101 χμ σήμερα έως την Κίσσαμο και λίγο παρακάτω... ... αρκετή ζέστη το μεσημέρι... έτσι χρειάστηκαν και... μπυρίτσες! 8-) :geek: Κατά τύχη συνάντηση και με τη λέσχη κλασικού αυτοκινήτου, που είχε το "ράλυ" της σήμερα, και μετά μάσα στο Καστέλι... :geek:

Screenshot_2020-07-26 Afternoon Ride Ride Strava.png
DSC09129.jpg
DSC09158.jpg
DSC09170.jpg
DSC09218.jpg

Reaction score
20.853
70 km/h & 174 bpm :eek:

Εγώ δεν ξέρω τίποτα... :biggrin::lolsign:
Πάει και 183 το bpm, όχι σήμερα μάλλον... (συνήθως έτσι πάει πάντως, σχετικά πάντα ψηλά) 💗:gamer:

Τα 70 🚴‍♂️ τα έχω και σε βιντεάκι, είναι από το κατέβασμα της Εθνικής (...γκουχ, γκουχ, λέμε τώρα) από Καλυδωνία προς Κίσσαμο. Θα το ανεβάσω κι αυτό. αλλά θέλει ώρα και επεξεργασία... :geek:

Reaction score
20.853
Το freehub είναι, όταν δεν κάνεις πετάλι... (όπως έγραψα και σε άλλο μήνυμα ο ήχος ενισχύεται κατά πολύ από τα μικρόφωνα της κάμερας, που τον πιάνουν όπως έρχεται από τον σκελετό του ποδηλάτου, όχι εξωτερικά).

Το μπιπ μπιπ που ακούγεται σε κάποια σημεία είναι η προειδοποίηση από το garmin rlt510 (ο ήχος όμως προέρχεται από το κομπιουτεράκι, το rtl δεν έχει ηχείο) ότι έρχεται κάποιο όχημα από πίσω...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.976
Λογικά είχες και τον αέρα στη πλάτη,
Τι είναι αυτό που σκούζει? Φρένα?
Στα carbon στεφάνια κάνουν τα φρένα κάπως έτσι, το ελεύθερο του Σώτου είναι dt swiss η πιο έξυπνη υλοποίηση μετάδοσης κίνησης με το πιο δυνατό θόρυβο όμως...

aDTSwiss_240_Hub_LessWear_Black-1024x1024.jpg
Detail_Ratchet_System.jpg

Reaction score
20.853
Στις φωτογραφίες το πάνω είναι αν δεν κάνω λάθος η τελευταία έκδοση του ελεύθερου της dt swiss, που παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες. Έχουν καταργήσει το δεύτερο γρανάζι και ελατήριο, και το έχουν ενσωματώσει στο σώμα. Είμαι περίεργος αν έχει κάποια διαφορά από το παλιότερο (στο βάρος σίγουρα.... από εκεί και πέρα δε νομίζω να ειναι σοβαρές οι διαφορές).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo