bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.484
Είχα μια γκόμενά παλιά από Λευκωσία, μου πει τόσα πράγματα για τη πόλη που είναι σαν να έζησα εκεί

Είχα μια γκόμενά παλιά από Λευκωσία, μου πει τόσα πράγματα για τη πόλη που είναι σαν να έζησα εκεί
Στον τόπο διαμονής δεν είμαστε, αλλά η εργασία μου είναι στην Αγλαντζιά!
Wizzy με την αδερφή μου παίζει να είσαι γείτονας. Μένει Αγλαντζια.
Τινουσισισυ είναι το σωστό, μάθτε να μιλάτε τα βλάχκα επιτέλους, άμα πχιά, φιτσιόρι αλάσοΤινουσισεσυ έλεγε η σχωρεμενη η γιαγιά μου!
Δεν ήταν βλάχα η γιαγιά μου ωρέ, Λαγκαδιανή ήταν!Τινουσισισυ είναι το σωστό, μάθτε να μιλάτε τα βλάχκα επιτέλους, άμα πχιά, φιτσιόρι αλάσο![]()
Εντέλει είναι καλύτερα με το κούμπωμα?Κούμπωσα τα κλιπσακια σήμερα.
Ανέβηκα μια γρήγορα Υμηττό (παλτό ο Αστραχάν , δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου)
Check out my cycling activity on Garmin Connect. #beatyesterday
Cholargos Cycling
Distance 11.14 km | Time 44:18 | Speed 15.1 kph | Elevation 274 mconnect.garmin.com
Μετά γύρισα στο πάρκο με τα παιδιά βλέπω και έναν γνωστό από τη δουλειά γείτονα στην περιοχή "ωπ καλώς τον - κάτσε να ξεκουμπώσω" και φυσικά έπεσα σαν τηλεγραφοξυλο στα γρασίδια!
αρχηγε, ποσο την αντεξες ? κραταω στατιστηκα...Είχα μια γκόμενά παλιά από Λευκωσία, μου πει τόσα πράγματα για τη πόλη που είναι σαν να έζησα εκεί![]()
Εμένα με προβληματίζει η παλιά κούρσα μου. Πρώτα απ' όλα δεν είναι στο μέγεθός μου, έπειτα έχει μασίφ λαιμό που θέλει αλλαγή, να έρθει πιο κοντά μου. Τέλος δε μου αρέσει που οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται από χειριστήρια στο σκελετό και όχι στο τιμόνι. Από τη μία λέω να ασχοληθώ να δώσω λεφτά να την φέρω λίγο στα μέτρα μου, από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει.Πέτρο υπάρχει αρρώστια με τα παλιά κουρσάκια....παλιατζή με φωνάζει η σύζυγος....
Αυτα είναι που ξεκουμπωνουν σε πολλές κατευθύνσεις και λογικά έχουν και τις μπόλικες μοίρες, εγώ έχω τα μαύρα στο τρέκινγκ γιατί από ότι θυμάμαι καμιά φορά με τα ασημένια στο δυνατό πάτημα μου είχε ξεκουμπωσει κάποιες φορές και πήγα να φαω τα μούτραμ, όσο για τη γκόμενά δεν θυμάμαι, είναι πολλά, χρονια πριν...ασημένια , με το γράμμα Μ .
ήταν στη συσκευασία με τα πεταλάκιαμ
![]()
Bikeinn | Online store for bicycles and cycling equipment
Shop at Bikeinn for all your cycling needs! Urban, road, electric, and mountain bikes, plus spare parts and gear at the best prices.www.bikeinn.com