Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.484
Τινουσισεσυ έλεγε η σχωρεμενη η γιαγιά μου!
Τινουσισισυ είναι το σωστό, μάθτε να μιλάτε τα βλάχκα επιτέλους, άμα πχιά, φιτσιόρι αλάσο :lolsign:

Πρωινή στα γρήγορα, στα πεταχτά με διαολεμένο αέρα και χωρίς hr monitor, τη ξέχασα στου σπίτ.
IMG_20200926_122000.jpg
MVIMG_20200926_103819.jpg
MVIMG_20200926_103757.jpg

Reaction score
25.309
Κούμπωσα τα κλιπσακια σήμερα.
Ανέβηκα μια γρήγορα Υμηττό (παλτό ο Αστραχάν , δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου)
Check out my cycling activity on Garmin Connect. #beatyesterday

Μετά γύρισα στο πάρκο με τα παιδιά βλέπω και έναν γνωστό από τη δουλειά γείτονα στην περιοχή "ωπ καλώς τον - κάτσε να ξεκουμπώσω" και φυσικά έπεσα σαν τηλεγραφοξυλο στα γρασίδια!

Reaction score
1.566
Tρελή πλάκα σήμερα στο Τρίγωνο Κατσιμίδι έχουν κολήσει οι μπάρες του τραίνου και περιμένω σαν μαλάκας κάποια στιγμή λέω άσε θα το παίξω ορατότητα υπάρχει κοιτάω προσεκτικά και περνάω μετά από 3 γύρους εκεί τιγκ τογκ οι μπάρες κατεβασμένες και χτυπάνε συνολικά μετά από 1, 1/2 ώρα εκεί κουδούνες μπάρες κάτω. Πήρα και στον ΟΣΕ δεν ήξεραν τίποτα ντιγκ ντογκ σήμερα η προπόνηση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.484
Κούμπωσα τα κλιπσακια σήμερα.
Ανέβηκα μια γρήγορα Υμηττό (παλτό ο Αστραχάν , δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου)
Check out my cycling activity on Garmin Connect. #beatyesterday

Μετά γύρισα στο πάρκο με τα παιδιά βλέπω και έναν γνωστό από τη δουλειά γείτονα στην περιοχή "ωπ καλώς τον - κάτσε να ξεκουμπώσω" και φυσικά έπεσα σαν τηλεγραφοξυλο στα γρασίδια!
Εντέλει είναι καλύτερα με το κούμπωμα?

Reaction score
25.309
εν τέλει νονέ , ναι
και μπορώ να δίνω δύναμη σε μεγαλύτερο τομέα της περιστροφής και είναι σταθερότερα στην κατηφόρα
μου φαίνεται ότι θέλει πιο μπροστά το κλιπσάκι από την προτεινόμενη θέση στο κότσι.
στο δεξιά αριστερά δεν είδα κάποιο θέμα.
τα έσφιξα και καλύτερα με τα κορδόνια και δε με ενόχλησε το δεξί (βέβαια ήμανε κομμάτια και πήγα μια ώρα βόλτα μόνο)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.484
Βλέποντας και κάνοντας, μη ξεφύγεις όμως από το μεταταρσιο αρκετά, στο spd μπορείς να παίξεις ελάχιστα, τα μεταλλικά κλιπ ποια είναι?
Είναι ασημένια ή μαύρα?
Τα μαύρα έχουν περισσότερες μοίρες και ξεκουμπωνουν νομίζω πιο εύκολα από τα ασημένια που έχουν λιγότερες μοίρες παίξιμο
shimano_spd_sm_sh51_sh56_cleats_pair_single_release_crankbrother_multi_release_pedal_cleats_w_...jpg

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.165
Είχα μια γκόμενά παλιά από Λευκωσία, μου πει τόσα πράγματα για τη πόλη που είναι σαν να έζησα εκεί :roflmao:
αρχηγε, ποσο την αντεξες ? κραταω στατιστηκα...
γνωστος μου εξαμηνο αντεξε κατα τη διαρκεια σπουδων εκτος αθηνων... (αληθεια γνωστος μου , εγω δεν τις αντεχω ουτε 6 λεπτα)

Reaction score
11.740
Πέτρο υπάρχει αρρώστια με τα παλιά κουρσάκια....παλιατζή με φωνάζει η σύζυγος....
Εμένα με προβληματίζει η παλιά κούρσα μου. Πρώτα απ' όλα δεν είναι στο μέγεθός μου, έπειτα έχει μασίφ λαιμό που θέλει αλλαγή, να έρθει πιο κοντά μου. Τέλος δε μου αρέσει που οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται από χειριστήρια στο σκελετό και όχι στο τιμόνι. Από τη μία λέω να ασχοληθώ να δώσω λεφτά να την φέρω λίγο στα μέτρα μου, από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.484
Δεν αξίζει, πίστεψέ με, το κρατάς όπως είναι γιατί πραγματικά είναι ανεκτίμητης αξίας (ειδικά άμα είναι σε καλή κατάσταση) και παίρνεις ένα σύγχρονο κουρσάκι και παθαίνεις αναβάθμιση σε όλους τους τομείς!!

Πήγα μια μεσημεριανή πάρνηθα, 2 μέρες είχα να ανέβω σέλα και κόντεψα να πάθω μελαγχολία :)

IMG_20200928_181521.jpg

ασημένια , με το γράμμα Μ .
ήταν στη συσκευασία με τα πεταλάκιαμ
Αυτα είναι που ξεκουμπωνουν σε πολλές κατευθύνσεις και λογικά έχουν και τις μπόλικες μοίρες, εγώ έχω τα μαύρα στο τρέκινγκ γιατί από ότι θυμάμαι καμιά φορά με τα ασημένια στο δυνατό πάτημα μου είχε ξεκουμπωσει κάποιες φορές και πήγα να φαω τα μούτραμ, όσο για τη γκόμενά δεν θυμάμαι, είναι πολλά, χρονια πριν...

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag