- Reaction score
- 4.587
Τύπου φίτνες, ίσιο τιμόνι χωρίς ανάρτηση.Σε τι ποδήλατο?
Τύπου φίτνες, ίσιο τιμόνι χωρίς ανάρτηση.Σε τι ποδήλατο?
Υπογράφω κιόλας!Δεν θέλω λεφτά, θέλω να πεις μια καλή κουβέντα όταν θα είναι να γίνω mod στο avsite![]()
Πολύ στενά και λεία δεν είναι για τη χρήση που θέλω? Περνάω από λακούβες, ρείθρα, σαμαράκια κτλ συνέχεια.
Για αυτή τη δουλειά που περιγράφεις είναι, τα άλλα που κοιτάς είναι χωμάτινα.Πολύ στενά και λεία δεν είναι για τη χρήση που θέλω? Περνάω από λακούβες, ρείθρα, σαμαράκια κτλ συνέχεια.
Τα πήρα και εγώ μετά απο κουβέντα που είχα με το ΧρήστοΠολύ στενά και λεία δεν είναι για τη χρήση που θέλω? Περνάω από λακούβες, ρείθρα, σαμαράκια κτλ συνέχεια.
Τι να σώσω ωρέ?Σώσε τότε!
Το σώσε σημαίνει πως σε 2 ώρες έχει απαγόρευση κυκλοφορίας...Τι να σώσω ωρέ?
Όταν ήμουν μικρούλης, έκανα διακοπές στις Βουκολιές, ένα καλοκαίρι!Βουκολιές
Ένα από τα αγαπημένα μου... περίπτερα για προμήθειες είναι εκεί!Όταν ήμουν μικρούλης, έκανα διακοπές στις Βουκολιές, ένα καλοκαίρι!
Κατά την πρώτη πενταετία της δεκαετίας του 1980, ο θείος μου ήταν ο κτηνίατρος της περιοχής, εγκατεστημένος στις Βουκολιές. Πρέπει να πήγαμε διακοπές εκεί, το τελευταίο του καλοκαίρι στο χωριό, πριν να πάρει την επόμενη μετάθεση.Ένα από τα αγαπημένα μου... περίπτερα για προμήθειες είναι εκεί!Έχουν φτιάξει και πολύ όμορφη τη πλατεία, και τελευταία μετά από χρόνια έχουν βάλει και νέα άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι, γιατί μέχρι τώρα είχε τα μαύρα του τα χάλια ο δρόμος (λείπει ένα τμήμα ακόμα, αλλά φτιάχνουν δίκτυο ύδρευσης ή αποχεύτεσης, οπότε μετά)!
![]()
Α, καλά! Εμπειρίες! Όντως ο δρόμος (τουλάχιστον όσο δεν τον είχαν σκάψει, και πλέον ξανά καλός σε όλο το μήκος ως Ταυρωνίτη) τρώει το χέρι για γκαζιές!Στις βουκολιές με έγραψαν για υπερβολική ταχύτητα με τη μοτοσυκλέτα...
Άρα πως να το ξεχάσω και εγώ!!
Τρομερή διαδρομή πάντως με απανωτές στροφές που ξύνεις μαρσιπιέ για πλάκα...
Αδρεναλίνη φουλ και μετά μπάνιο στη παλαιόχωρα![]()