Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Πολύ στενά και λεία δεν είναι για τη χρήση που θέλω? Περνάω από λακούβες, ρείθρα, σαμαράκια κτλ συνέχεια.
Για αυτή τη δουλειά που περιγράφεις είναι, τα άλλα που κοιτάς είναι χωμάτινα.
Μπορείς να τα πάρεις σε 28 αν έχεις κάπως φαρδιά στεφάνια και να είσαι και αναπαυτικός.
Αυτά που είδες είναι με σύρμα, έχει και σε folding έκδοση χωρίς σύρμα.

Reaction score
4.587
Μάλιστα, πάμε σε ερωτήσεις λοιπόν: τι διαφορά έχουν αυτά με σύρμα από αυτά χωρίς? ποια προτιμάμε ανάλογα με τη χρήση?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Μόνο στο βάρος είναι η βασική διαφορά, αν δεν σε ενδιαφέρει πάρε αυτά με το σύρμα, αλλιώς πήγαινε στο folding

Reaction score
5.502
Πολύ στενά και λεία δεν είναι για τη χρήση που θέλω? Περνάω από λακούβες, ρείθρα, σαμαράκια κτλ συνέχεια.
Τα πήρα και εγώ μετά απο κουβέντα που είχα με το Χρήστο
Πάρτα με κλειστά τα μάτια, αντέχουν

Σώσε τότε!
Τι να σώσω ωρέ?

Reaction score
2.324
Περιμένω να ανεβάσει κάποιος... τίποτα. Τι έγινε ρε παιδιά με τόσο καλό καιρό σήμερα και χωρίς αυτοκίνητα? Δλειές? Μας πήρε απ κάτ το λοκντάουν?
Μια φανταστική μέρα εδώ, όλα ιδανικά.

Screenshot_20201114-193425_Strava.jpg

Μπροστά το Βελούχι, ο ένας μεγάλος μου στόχος για το 21 (ανάβαση 1000 υψομετρικό σε λιγότερο από 10 χιλιόμετρα)
20201114_130043.jpg

Μια σπάνια στιγμή, το ρίβερ αρτ κλειστό
20201114_125908.jpg

Γαύρος προς μεγάλο χωριό
20201114_124404.jpg

20201114_124423.jpg

Reaction score
20.832
Κι εδώ με ωραίο καιρό ξεκίνησα (άντε, κάποια ελαφριά συννεφάκια) αλλά στην επιστροφή έφαγα μία ωραία βροχή πριν από τις Βουκολιές ως Ταυρωνίτη, καμιά δεκαριά χιλιόμετρα! Τη φχαριστήθηκα όμως (μόνο αν έχει κρύο με ενοχλεί η βροχή), και με ένα πολύ όμορφο ουράνιο τόξο για... ανταμοιβή! 101χμ σήμερα, ως ένα συνοικισμό τα Κοτσυφιανά, που λίγο πιο πάνω έχει και κέντρο εκπομπής κινητής, ΕΡΤ, Digea (δεν ανέβηκα εκεί, ούτε η ώρα με έβγαζε, ούτε ο δρόμος για να πας με road).

kotsyfiana.jpg
IMG_9743_DxO.jpg
IMG_9749_DxO.jpg
IMG_9773_DxO.jpg
IMG_9778_DxO.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Εγω δεν έχω φώτο... που να σταματάς τώρα για φώτο, και τι να φωτογραφήσω ο δόλιος...? :idk:

IMG_20201114_202225.jpg

Τα είπαμε και στο στράβα, Σάκη τα πας πάρα πολύ καλά, φαίνεται ξεκάθαρα από τα νούμερα.
Συνέχισε έτσι, αργά και σταθερά. Μπράβο!! :thumbsup:

Reaction score
20.832
Όταν ήμουν μικρούλης, έκανα διακοπές στις Βουκολιές, ένα καλοκαίρι!
Ένα από τα αγαπημένα μου... περίπτερα για προμήθειες είναι εκεί! :geek: Έχουν φτιάξει και πολύ όμορφη τη πλατεία, και τελευταία μετά από χρόνια έχουν βάλει και νέα άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι, γιατί μέχρι τώρα είχε τα μαύρα του τα χάλια ο δρόμος (λείπει ένα τμήμα ακόμα, αλλά φτιάχνουν δίκτυο ύδρευσης ή αποχεύτεσης, οπότε μετά)! 8-)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Ένα από τα αγαπημένα μου... περίπτερα για προμήθειες είναι εκεί! :geek: Έχουν φτιάξει και πολύ όμορφη τη πλατεία, και τελευταία μετά από χρόνια έχουν βάλει και νέα άσφαλτο στο μεγαλύτερο κομμάτι, γιατί μέχρι τώρα είχε τα μαύρα του τα χάλια ο δρόμος (λείπει ένα τμήμα ακόμα, αλλά φτιάχνουν δίκτυο ύδρευσης ή αποχεύτεσης, οπότε μετά)! 8-)
Κατά την πρώτη πενταετία της δεκαετίας του 1980, ο θείος μου ήταν ο κτηνίατρος της περιοχής, εγκατεστημένος στις Βουκολιές. Πρέπει να πήγαμε διακοπές εκεί, το τελευταίο του καλοκαίρι στο χωριό, πριν να πάρει την επόμενη μετάθεση.

Εννοείται ότι δεν θυμάμαι τίποτα, αλλά το όνομα του χωριού, δεν το ξέχασα ποτέ. Κάποια στιγμή, στο μέλλον, θα κανονίσω διακοπές στην Κρήτη - στο πρόγραμμα θα μπει επίσκεψη στις Βουκολιές!

Reaction score
20.832
Υπόψη ότι είναι κυρίως πέρασμα για Κάντανο, Παλιόχωρα, όχι τόσο δημοφιλής ως προορισμός το ίδιο το χωριό δηλαδή! Άλλά έχει ωραίο περιβάλλον γενικά, κι έχουν κι ένα μεγάλο πανηγύρι κάθε χρόνο στις 6 Αυγούστου, του Σωτήρος (κατά σύμπτωση η γιορτή μου δηλαδή! ). Επίσης δημοφιλές και το παζάρι των Βουκολιών κάθε Μεγάλη Παρασκευή (φέτος δεν έγινε φυσικά...).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Στις βουκολιές με έγραψαν για υπερβολική ταχύτητα με τη μοτοσυκλέτα... 🤣
Άρα πως να το ξεχάσω και εγώ!!
Τρομερή διαδρομή πάντως με απανωτές στροφές που ξύνεις μαρσιπιέ για πλάκα...
Αδρεναλίνη φουλ και μετά μπάνιο στη παλαιόχωρα :)

Reaction score
20.832
Στις βουκολιές με έγραψαν για υπερβολική ταχύτητα με τη μοτοσυκλέτα... 🤣
Άρα πως να το ξεχάσω και εγώ!!
Τρομερή διαδρομή πάντως με απανωτές στροφές που ξύνεις μαρσιπιέ για πλάκα...
Αδρεναλίνη φουλ και μετά μπάνιο στη παλαιόχωρα :)
Α, καλά! Εμπειρίες! Όντως ο δρόμος (τουλάχιστον όσο δεν τον είχαν σκάψει, και πλέον ξανά καλός σε όλο το μήκος ως Ταυρωνίτη) τρώει το χέρι για γκαζιές! :geek: :gamer:

Έχει και ένα μνημείο/εκκλησάκι - πάρκο Πολέντα - όμως τα τελευταία χρόνια, αφιερωμένο στη μνήμη ενός παιδιού με μηχανή που σκοτώθηκε από μλκ ενός βλάκα που βγήκε από παράδρομο χωρίς να κοιτάξει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis