- Reaction score
- 1.040
Εγώ σηκώθηκα με ορεξη σήμερα.... αλλα το προγραμμα της γυναικας σημερα εγραφε.... γενικο σπιτιου, στρωσιμο πρωτων χαλιων. Σε λιγο θα πιασει τη βολταρεν να με ξαναβαφτισει!
Aμ τα έβαλες που τα έβαλες. Λοιπόν κούμπωσε τα παπούτσια στα πετάλ, κράτα τα μπράτσα από τον δισκοβραχίωνα παράλληλα με το έδαφος και κοίτα αν ο νοητός οριζόντιος άξονας του παπουτσιού (απο μύτη στη φτέρνα) είναι παράλληλος ως προς τον αντίστοιχο άξονα του ποδηλάτου (μπροστινός τροχός - πίσω τροχός). ΑΝ έρχονται με τη φτέρνα προς τα μέσα τότε πρέπει να δώσεις το αντίστοιχο tilt στα σχαράκια το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο. Αυτό για αρχή καθώς μπορεί να έχεις οποιαδήποτε κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και να χρειάζεσαι άλλο στήσιμο. Επίσης πρέπει να ελένξεις με μεγάλη ακρίβεια αν είναι κεντραρισμένα με τα οστά του μετάταρσιου. Αυτό που κάνουν πολλοί λάθος είναι ότι τα τοποθετούν χωρίς να υπολογίζουν το πάχος της φτέρνας του παπουτσιού με αποτέλεσμα να είναι ποιο μπροστά το πόδι από αυτό που είναι ιδανικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και να τα τοποθετήσεις τέλεια μόνος σου, επειδή όλο το setup είναι συνάρτηση ύψους σέλας, κλίσης κλπ χρειάζεσαι fitting το μόνο σίγουρο. Προς το παρόν άστα αρκεί να μην πατάς βαριά στην παραμικρή υπόνοια ότι κάτι πονάει το αφήνεις για καλό και για κακό. Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας ανεξαρτήτου επιπέδου όχι να μακελευτούμε.Δεν κατάλαβα τπτ....νομίζω πως τα έχω βάλει λάθος πάντως τα σχαράκια.
Σα να κοιτάνε έξω οι φτέρνες...τεσπά σιγά σιγά
Είναι για να είναι και αυτοί εκεί, αλλά απ'το ολότελα καλή κι η παναγιώταινα...Το service του wheelmania είναι ανοικτό. Δεν ξέρω αν πας από κει μήπως κλεφτά στα βάλουν.
Α όλα κιόλα, Αρτέμης Μάτσας δεν ήμουν ποτέ...αυτό που είπα είναι πως εσείς οι δύο με μπριζώνετε περισσότερο απο όλους να βγώ για ποδήλατο και πολύ καλά κάνετε...τα σχαράκια τα έβαλα μόνος εννοείτε βλέποντας διάφορα βίντεο του youtube.Παρόλο που μας έδωσες... Εγω θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, σε είπα τα κίτρινα σχαράκια εχου 6 μοίρες παίξιμο πάνω στο κλείδωμα.
Αυτό σημαίνει πως και λίγο λάθος να τα τοποθετήσεις δεν θα γίνει ζημιά, ως τόσο για να είσαι σίγουρος απέφυγε να πατάς με πολύ δύναμη και τις πολύωρες ανηφόρες.
Τα σχαράκια έχουν και στις 2 πλευρές ένα σημάδι, βάλε τα παπούτσια και κόλλα χαρτοταινία και στις 2 πλευρές του παπουτσιού, αφού βρεις τα κόκαλα βάλε ένα σημάδι με στυλό και στο μέσα αλλά και στο έξω μεταταρσιο.
View attachment 186965
Τα σημάδια από τα σχαράκια να είναι ακριβώς πάνω στα σημάδια που έβαλες με στυλό στα παπούτσια.
View attachment 186967
Όσο για το μέσα-έξω σε είπα λόγο το ότι έχουν 6 μοίρες θα βρει το πόδι τη σωστή θέση, αρκεί να μην είναι πολύ λάθος.
Στα θκάμ τα μπλε με τις 2 μοίρες είναι ακριβώς όπως στη φώτο, ευθεία ως προς τον εγκάρσιο άξονα με λιγότερο από ένα δάχτυλο απόσταση από το ψαλίδι του σκελετού.
View attachment 186963
Και εγώ είμαι της άποψης να πας σε ποδηλαταδικο αλλά επειδή θα είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα κάνε πειράματα, δες και κάνα βίνδεο στο γιου του τουμπ
Ευχαριστώ για τις συμβουλές Αργύρη!Aμ τα έβαλες που τα έβαλες. Λοιπόν κούμπωσε τα παπούτσια στα πετάλ, κράτα τα μπράτσα από τον δισκοβραχίωνα παράλληλα με το έδαφος και κοίτα αν ο νοητός οριζόντιος άξονας του παπουτσιού (απο μύτη στη φτέρνα) είναι παράλληλος ως προς τον αντίστοιχο άξονα του ποδηλάτου (μπροστινός τροχός - πίσω τροχός). ΑΝ έρχονται με τη φτέρνα προς τα μέσα τότε πρέπει να δώσεις το αντίστοιχο tilt στα σχαράκια το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο. Αυτό για αρχή καθώς μπορεί να έχεις οποιαδήποτε κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και να χρειάζεσαι άλλο στήσιμο. Επίσης πρέπει να ελένξεις με μεγάλη ακρίβεια αν είναι κεντραρισμένα με τα οστά του μετάταρσιου. Αυτό που κάνουν πολλοί λάθος είναι ότι τα τοποθετούν χωρίς να υπολογίζουν το πάχος της φτέρνας του παπουτσιού με αποτέλεσμα να είναι ποιο μπροστά το πόδι από αυτό που είναι ιδανικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και να τα τοποθετήσεις τέλεια μόνος σου, επειδή όλο το setup είναι συνάρτηση ύψους σέλας, κλίσης κλπ χρειάζεσαι fitting το μόνο σίγουρο. Προς το παρόν άστα αρκεί να μην πατάς βαριά στην παραμικρή υπόνοια ότι κάτι πονάει το αφήνεις για καλό και για κακό. Προσπαθούμε όλοι να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας ανεξαρτήτου επιπέδου όχι να μακελευτούμε.
Ούπς με πρόλαβε ο bretsos!
Έλα ρε λέγε μην γελάςΧρήστο αυτά τα "πατουσάκια" τα λαστιχένια που βάζεις κάτω απ τα σχαράκια (τα σιμάνο) που τα βρήκες ρε? Παραλίγο να σκοτωθώ στις σκάλες σήμερα...
One Size€10.59Τα είπα εγώ τις προάλλες, στο κατέβα έχει κατέβει πολύς κόσμος με το κωλο τα σκαλοπάτια.
Τι που τα βρήκα?
Παντού υπάρχουν
Σωστός! Πρέπει να ζήσουν και οι Ορθοπαιδικοί...Α όλα κιόλα, Αρτέμης Μάτσας δεν ήμουν ποτέ...αυτό που είπα είναι πως εσείς οι δύο με μπριζώνετε περισσότερο απο όλους να βγώ για ποδήλατο και πολύ καλά κάνετε...τα σχαράκια τα έβαλα μόνος εννοείτε βλέποντας διάφορα βίντεο του youtube.
Επίσης, δε νομίζω να πάθω και τίποτα με μιά βόλτα 7 χιολιομέτρων εδώ γύρω γύρω..
Αυριο θα τα ξαναρυθμίσω, θα ξαναβγώ και πάει λέγοντας μέχρι να το πετύχω
Υ.Γ χίλια ευχαριστώ για το φωτορεπορτάζ!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές Αργύρη!
Νομίζω θέλουν λίγο πίσω τα παπούτσια = μπροστά τα σχαράκια
One Size€10.59
Out of stock. Let me know when in stock.
Εσύ τι λες?Εγώ τι λέω?