Ποδήλατο

Reaction score
2.324
Εντάξει παιδιά στο φαγητό κάτι θα κάνουμε... αφήνουμε γίδια - πρόβατα και πάμε σε μοσχαροκεφαλές, σπληνάντερα, γαρδούμπες μακαρούνες και τέτοια. Με τα κολάν θα είμαστε, ότι θέλουμε θα κάνουμε (έχουν δει διάφορα εδώ τα τελευταία χρόνια).

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Και οι Κύπριοι αθληταί αναμένονται...
Εάν δεν περάσει αυτό το κακό με την πανδημία, από το νησί δεν φεύγω που να με πληρώνετε!

Αν, μέχρι το καλοκαίρι, φτιάξουν τα πράγματα, θα έρθω για συναυλίες (standard πράγματα) κι αν βολέψει, θα έρθω Καρπενήσι για καφέ και προβατίνα κτλ κτλ.

Για ποδηλασία με τον @bretsos ΔΕΝ πάω! :roflmao: Για indoors προπόνηση με τον σιχασιάρη τον @xfader ψήνομαι (εκείνος...???)!:biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.846
Καλά δεν με κάνει εντύπωση, κανένας δεν έρχεται μαζί μου για προπόνηση... Με τα πιτσιρίκια της παίδων πααίνω που αυτά αντέχουν το ξύλο :lolsign:

Reaction score
1.566
Μμμμ αν θέλεις ομάδα για να βγαίνεις σου έχω. Αυτομαστιγώνονται σε σταθερή βάση.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.846
Μμμμ αν θέλεις ομάδα για να βγαίνεις σου έχω. Αυτομαστιγώνονται σε σταθερή βάση.
Ηλικίες?
Είμαι βασικά οπαδός του 'μόνος' για πάρα πολλούς λόγους.
Ειδικά με κάτι μπαρμπάδια που το παίζουν γρήγοροι...

Reaction score
25.475
Fenix BC25R τέλος λόγω κατεδαφίσεως.
δεν έχει , δε θα φέρει φέτος κλπ.
ευτυχώς πήρα τα sigma με την αγορά.
σκέφτομαι να βγω βόλτα βραδυνή μέσα στην εβδομάδα για μια ωρίτσα και θα δω αν θέλω κάτι άλλο.

Reaction score
572
Fenix BC25R τέλος λόγω κατεδαφίσεως.
δεν έχει , δε θα φέρει φέτος κλπ.
ευτυχώς πήρα τα sigma με την αγορά.
σκέφτομαι να βγω βόλτα βραδυνή μέσα στην εβδομάδα για μια ωρίτσα και θα δω αν θέλω κάτι άλλο.
Εμένα προσωπικά με έσωσαν τα clear lens. Ειδικά λόγω νέων μέτρων μπορώ να πάω μόνο νυχτερινές μικρές βόλτες και προσπαθώ να το πάρω λίγο γρήγορα, να το χαρώ όσο μπορώ.
Τα μυγάκια κουνούπια κλπ το βράδυ νιώθω οτι, ή ειναι περισσότερα, ή έχουν την τάση να έρχονται μέσα στην μούρη μου διαρκώς :p .
Οπότε σκέψου και για ένα πολύ φτηνό clear γυαλί ή εναλλάξιμο φακό για αυτά που έχεις ήδη.

Επίσης έχει ξεκινήσει να μπάζει λίγο κρυάκι το βράδυ!

Pro tip: Υπολόγισε να τελειώνει η βόλτα σου κανά μισάωρο πριν τις 9 (για να έχεις και το περιθώριο αν σκάσει καμιά σαμπρέλα) και απόλαυσε τους πιο άδειους δρόμους που έχεις δει ποτέ!

Reaction score
572
Κώστα από που πήρες τους φακούς?
Σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει λόγος για clear να δώσω ένα κάρο κέρματα (~60€) για να πάρω τους official οπότε:

1)Θέρισα όλο το ebay να βρω ένα ζευγάρι απο αγγλία για να έρθει γρήγορα ή έστω κίνα
2)Βρήκα ειλικρινά μόνο ένα τεμάχιο από ένα μαγαζί

3)Το παίρνω αμέσως, χάνεται το tracking number μετά από κανά μήνα, πάει το πακέτο
4)Ζητάω refund, μου λενε ότι έχει εξαντληθεί το μοντέλο και την επόμενη μέρα ως δια μαγείας έρχεται σπίτι μου :p

Γενικά για κάποιο λόγο είναι φουλ δυσεύρετος αυτός ο φακός αλλά αν θές βρήκα λίγο πιο ακριβά εδώ για να πάρεις:

Μετά μόνο από αμούρικα που δεν το προτείνω ποτέ, σχεδόν πάντα κάνεις τον σταυρό σου για το τι θα γίνει με την παραγγελία, να μου λείπει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.846
Δεν τους βρίσκω πουθενά γιαυτό σε ρώτησα.
Θα ήθελα τους μαμά όμως

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.846
Θα έλεγα να τα αποφύγεις, στη δική μου περίπτωση έχει αποδειχθεί άπειρες φορές το '' η φθηνια τρώει το παρά·"
Το grip στη μάπα με τα ποδηλατικά γυαλιά της oakley δεν θα τη βρεις πουθενά...
Επίσης ότι αφορά στη διαύγεια και αντοχή των φακών.
Πήρα κάτι uvex τις προάλλες, ωραίος φακός αλλά από grip χάλια, όλο φεύγουν από τη θέση τους.
Τα Radar που έχω πολλά χρόνια, εκεί που βάζεις εκεί θα μείνουν.

Reaction score
572
εγώ σκέφτομαι τούτα

Μια καλή λύση είναι τα radar ev path, τα έχω και εγώ Παναγίωτη.
Έχεις το frame που είναι τρομερό και αλλάζεις φακούς.

(Road Prizm + Frame = 140€) + (aftermarket clear lens = 20€) = 160€ και δεν ασχολείσαι ποτέ ξανά!

Αν θέλεις μπορώ να στα στείλω να τα δοκιμάσεις αν δεν έχει κανένας φίλος από εκεί, καθώς για κανα δεκαπενθήμερο θα λείψω με δουλειά και δεν θα έχει ποδήλατο :(

Reaction score
25.475
Άμα έχει ήλιο έχω γυαλί . Στα σκοτάδια δυσκολεύομαι να πω την αλήθεια γιατί αυτό με τα μιγακια και τον αέρα είναι εκνευριστικό ενίοτε επικίνδυνο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Εάν θέλετε γυαλιά για ποδήλατο μέρα-νύχτα, δείτε να έχουν φωτοχρωμικούς φακούς. Οι φωτοχρωμικοί φακοί προσαρμόζουν την σκουρότητά τους αναλόγως της έντασης του φωτός που δέχονται. Επομένως, σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας, θα είναι σκούροι ενώ σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας (π.χ. σούρουπο) δεν θα είναι σκούροι.

Έχω ένα ζευγάρι με τέτοιους φακούς της Uvex, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε όσες ποδηλασίες συμμετείχα οι οποίες εκκίνησαν με ήλιο (φως) και τελείωσαν υπό νυχτερινές συνθήκες (π.χ. Ride of Silence).

Reaction score
25.475
γενικά δεν μπορώ να φορέσω πράσινο ή γκρί φακό.
με ενοχλεί και με κοιμίζει.
οτι γυαλί φοράω είναι ανοιχτόχρωμο πορτοκαλοκαφέ και πάντα πολωτικό.
μέχρι το απόγευμα λοιπόν και σε συννεφιές δεν έχω θέμα με το "πολιτικό" γυαλί μου , αλλά πιο αργά είναι το βάζω δεν το βάζω , και αν δεν το βάλω που να το βάλω (όχι εκεί θα σπάσει) χώρια τα μυγάκια.
αλλά να δώκω άλλα 150 μου κάθεται στραβά. @mitsubae ζακέτα να πάρεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis