Ποδήλατο

Reaction score
2.324
Επίσης από κάτω το παπούτσι έχει και κάποια σημάδια για το κέντρο που θα τοποθετηθεί το σχαράκι.
Όταν λοιπόν είναι στο κέντρο πρέπει να υπάρχει αυτή η απόσταση, παπούτσι με βραχίονα

View attachment 186982

Εσύ τι λες?
20201115_195721.jpg

Για τα παπούτσια ρε... μάλλον θέλουν λίγο πιο μέσα
Θα γίνουμε επιτέλους εραστές;
Του χω κάνει πρόταση αλλά δεν έρχεται

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.835
Δεν κατάλαβα ρε :roflmao: :roflmao:
Έτσι φαίνεται, θέλουν ένα κλικ μέσα οι φτερνες αλλά άμα είσαι με τα κίτρινα άστα έτσι μέχρι να πας για φιστινκ.
Εντάξει τώρα αυτά με τις φώτο είναι οδηγίες για αγρίους αλλά είπαμε να βοηθήσουμε λίγο το Μήτσο μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά.
Του χω κάνει πρόταση αλλά δεν έρχεται
Σε είπα, θα προπονηθούν Πανάγος και Μήτσος και το καλοκαίρι θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από Αθήνα για Καρπενήσι, θα ρίξουμε μια καλή μάσα, θα πιούμε ένα καφέ και πίσω.
Σε 7 ώρες θα ήμαστε εκεί και άλλες 7 ώρες για πίσω, άμα ξεκινήσουμε πρωί πρωί το έχουμε χαλαρά 😎

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.835
Ωχ που έχουμε μπλέξει.....
Φίλε μη μασάς, θα έχεις στο μυαλό πως στο Καρπενήσι θα μας περιμένει προβατίνα άλφα άλφα και ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα φτάσουμε... 🤣
Άμα τώρα φάμε λίγο παραπάνω και δεν μπορούμε να γυρίσουμε, θα αφήσουμε τη βαρύτητα να μας οδηγήσει ως τη Λαμία και από εκεί τραίνο ΟΣΕ :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.835
6:20 ώρες έκανα το πρεβέτ Αττικής 200km, δεν θυμάμαι αλλά είχε γύρω στις 2.000+υψομετρικά
Ενταξει πες οκτώ ώρες 8-)

Θα κάτσω εγώ μπροστά να σας τραβάω :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.650
6:20 ώρες έκανα το πρεβέτ Αττικής 200km, δεν θυμάμαι αλλά είχε γύρω στις 2.000+υψομετρικά
Ενταξει πες οκτώ ώρες 8-)

Θα κάτσω εγώ μπροστά να σας τραβάω :)
Είπαμε να αθληθούμε και το γυρίσατε σε "σκοπό ζωής". :biggrin:
Υπάρχουν και τα αυτοκίνητα για να πάμε να φάμε. :gamer:

Reaction score
2.324
Ωχ που έχουμε μπλέξει.....
Λοιπόν έκλεισε, προετοιμασία σε προβατίνα (με υψόμετρο) το team και θα κατέβουμε στον γύρο της Πάνηθας μετά ή σε κάποιον γύρο τέλος πάντων

Ευτυχώς που το doblo που έχω στην εταιρεία χωράει τρία ποδήλατα και τρεις μπροστά....
Καλά παίζει βάν για σέρβις? Κομπλέ είμαστε.

Και οι Κύπριοι αθληταί αναμένονται...

Reaction score
25.474
Αστονα αυτονανε , από παλαιά εθνική θα πάμε και θα κόψουμε μέσα στη Λειβαδιά
Μέχρι να φτάσει Καρπενήσι , θα φάμε σουβλάκια θα γυρίσουμε πίσω και θα πάμε μεταμαξ σα πάνω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.835
Υπάρχουν και τα αυτοκίνητα για να πάμε να φάμε. :gamer:
Εδώ κάνεις λάθος, έχεις φάει ποτέ προβατίνα μετά από 8 ώρες πετάλι ?
Εκτός ότι θα είναι νόστιμη πολύ, θα τη θυμάσαι για πάντα...

Reaction score
20.832
Λοιπόν έκλεισε, προετοιμασία σε προβατίνα (με υψόμετρο) το team και θα κατέβουμε στον γύρο της Πάνηθας μετά ή σε κάποιον γύρο τέλος πάντων

Καλά παίζει βάν για σέρβις? Κομπλέ είμαστε.

Και οι Κύπριοι αθληταί αναμένονται...
Όχι κάποιον γύρο, γιατί κάποιοι μπορεί να νομίσουν κάτι άλλο... συγκεκριμένα πράγματα! :geek: :gamer:

Gyros-Kotopoulo-4.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.650
Εδώ κάνεις λάθος, έχεις φάει ποτέ προβατίνα μετά από 8 ώρες πετάλι ?
Εκτός ότι θα είναι νόστιμη πολύ, θα τη θυμάσαι για πάντα...
Πρώτον, δεν τρώω προβατίνα και δεύτερον, όταν πηγαίνω για φαγητό θέλω να είμαι πλυμένος, ντυμένος, χαλαρός. :p :lolsign:

Reaction score
20.832
Μην πεις ότι πας για φαγητό, πες ότι πας να... μαζέψεις χόρτα! :geek: :D

Παρεμπιπτόντως, αρνιά προβατίνες, κατσικοειδή, δεν είναι στο μενού μου! Τα λυπάμαι... (ΝΟΤ, απλά για κάποιο λόγο δεν τα γουστάρω ως φαγητό) :gamer:

Reaction score
25.474
Μα πραγματικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.
(Αυτός θα έχει το αυτοκίνητο υποστήριξης, αλλά σιγά μην οδηγήσει το doblo θα πάρει το δικό του . Σιγά μην μας περιμένει κι όλας , θα φτάσει πάνω θα φάει και θα φύγει)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.835
όταν πηγαίνω για φαγητό θέλω να είμαι πλυμένος, ντυμένος, χαλαρός. :p :lolsign:
Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο ρόδα, τσάντα και κοπάνα :)
Πέρσι το καλοκαίρι πριν το ατύχημα ξεκίνησα μια πρωινή προπόνηση, ανέβαινα παλιά εθνική για ανάβαση Κιθαιρώνα, στο δρόμο τηλ. φίλος από το εξοχικό πλάκα Ωροπού.
Πήγα έκανα μπάνιο με το κολάν στη αυλή με το λάστιχο , χαλάρωσα και μετά ρίξαμε μια επική μάσα.
Μοσχαρίσια μπριζόλα, λουκάνικα, σουβλάκια, κοτόπουλο, μπίρες να γλιστράει και στο τέλος παγωτό.
Μετά πήρα το δρόμο της επιστροφής από κατσιμίδι... Αξέχαστες προπονήσεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis