wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.478
Θα γίνουμε επιτέλους εραστές;
Επίσης από κάτω το παπούτσι έχει και κάποια σημάδια για το κέντρο που θα τοποθετηθεί το σχαράκι.
Όταν λοιπόν είναι στο κέντρο πρέπει να υπάρχει αυτή η απόσταση, παπούτσι με βραχίονα
View attachment 186982
Εσύ τι λες?
Του χω κάνει πρόταση αλλά δεν έρχεταιΘα γίνουμε επιτέλους εραστές;
Σε είπα, θα προπονηθούν Πανάγος και Μήτσος και το καλοκαίρι θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από Αθήνα για Καρπενήσι, θα ρίξουμε μια καλή μάσα, θα πιούμε ένα καφέ και πίσω.Του χω κάνει πρόταση αλλά δεν έρχεται
"You can check out any time you likeΩχ που έχουμε μπλέξει.....
Φίλε μη μασάς, θα έχεις στο μυαλό πως στο Καρπενήσι θα μας περιμένει προβατίνα άλφα άλφα και ούτε που θα καταλάβεις για πότε θα φτάσουμε...Ωχ που έχουμε μπλέξει.....
Είπαμε να αθληθούμε και το γυρίσατε σε "σκοπό ζωής".6:20 ώρες έκανα το πρεβέτ Αττικής 200km, δεν θυμάμαι αλλά είχε γύρω στις 2.000+υψομετρικά
Ενταξει πες οκτώ ώρες
Θα κάτσω εγώ μπροστά να σας τραβάω![]()
Δεμένους με σκοινί θα τους έχεις.Θα κάτσω εγώ μπροστά να σας τραβάω![]()
Όχι καλέ, θα πάμε πελατόνε, θα είμαι μπροστά, θα βάλω 35-40km/h και από πίσω θα γίνεται σφαγή...Δεμένους με σκοινί θα τους έχεις.
Λοιπόν έκλεισε, προετοιμασία σε προβατίνα (με υψόμετρο) το team και θα κατέβουμε στον γύρο της Πάνηθας μετά ή σε κάποιον γύρο τέλος πάντωνΩχ που έχουμε μπλέξει.....
Καλά παίζει βάν για σέρβις? Κομπλέ είμαστε.Ευτυχώς που το doblo που έχω στην εταιρεία χωράει τρία ποδήλατα και τρεις μπροστά....
Εδώ κάνεις λάθος, έχεις φάει ποτέ προβατίνα μετά από 8 ώρες πετάλι ?Υπάρχουν και τα αυτοκίνητα για να πάμε να φάμε.![]()
Όχι κάποιον γύρο, γιατί κάποιοι μπορεί να νομίσουν κάτι άλλο... συγκεκριμένα πράγματα!Λοιπόν έκλεισε, προετοιμασία σε προβατίνα (με υψόμετρο) το team και θα κατέβουμε στον γύρο της Πάνηθας μετά ή σε κάποιον γύρο τέλος πάντων
Καλά παίζει βάν για σέρβις? Κομπλέ είμαστε.
Και οι Κύπριοι αθληταί αναμένονται...
Πρώτον, δεν τρώω προβατίνα και δεύτερον, όταν πηγαίνω για φαγητό θέλω να είμαι πλυμένος, ντυμένος, χαλαρός.Εδώ κάνεις λάθος, έχεις φάει ποτέ προβατίνα μετά από 8 ώρες πετάλι ?
Εκτός ότι θα είναι νόστιμη πολύ, θα τη θυμάσαι για πάντα...
Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο ρόδα, τσάντα και κοπάναόταν πηγαίνω για φαγητό θέλω να είμαι πλυμένος, ντυμένος, χαλαρός.![]()
![]()