- Reaction score
- 31.921

Θέλω τη γραβιέρα!Απ όλα τα καλάView attachment 191278
Θέλω τη γραβιέρα!![]()
.. την εχω δοκιμασει, απο μαγαζι με βιολογικα την βρηκα ... στη νεα σμυρνη μετα τη πλατεια προς π.φαληρο αριστερα ..Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;
Χωσμενε ? ... η κατρακυλα εξεκινησε οντες εντακαρες να μιλεις τη καθομιλουμενη - λυπουμαι , εδα 'ν αργα ... σε περιμενω στσι καλημεροκαλησπερες ... :drinks: :drinks: :drinks: Ένα μόνο πράγμα είναι τελείως αδύνατον...Να ποστάριζα...μπάμιες .:lolsign: Σπανακοτυρόπιτα (φρέσκο σπανάκι-χλωρά...www.avsite.gr
Άμα τη βρεις κάπου τη παίρνεις με κλειστά τα μάτια, είναι λίγο ακριβό πράμα αλλά τις αξίζει τις παράδες![]()
Από αντίστοιχο μαγαζί τη ψωνίζω στο Κερατσίνι όμως μαϊμού... την εχω δοκιμασει, απο μαγαζι με βιολογικα την βρηκα ... στη νεα σμυρνη μετα τη πλατεια προς π.φαληρο αριστερα ..![]()
Τι δουλειά έχεις εσύ στα άγια χώματα της Νέας Σμύρνης βρε μαϊμούδι;.. την εχω δοκιμασει, απο μαγαζι με βιολογικα την βρηκα ... στη νεα σμυρνη μετα τη πλατεια προς π.φαληρο αριστερα ..![]()
Λέγε βρε πρόγονε του ανθρώπου..μεχρι νεα σμυρνη ειναι αθηνα και μπορω να κυκλοφορω επισημα.
Σιγά μη τα σβήνεις και με Zizik!και σβησμένα με ροζέ ...
Για πείτε πρόταση για γΛαστρα (είχαμε ατύχημα το Σαββατοκύριακο)