Ποδήλατο

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Μπράβο βρε παιδιά, πολύ ωραία η βόλτα σας. Ο Μητσος δίνει ρέστα σε ανάλυση και μου βγάζει μια τεράστια συμπάθεια! Ακου λέει λοκαρε ο Χρήστος κατι γυαλιστερους και ο ερμος την ακουσε :lolsign: .Ο Χρήστος έδειχνε κατανόηση στα παιδιά σαν ο ποιο έμπειρος και έδινε μια σιγουριά, ο Πανος γυάλιζε τα δοντάκια του για το μέλλον 👻 και στην τελική περάσατε όλοι όμορφα, υπέροχα, αυτά μας μένουν, η καλύτερη ιδέα!!

Όπως το βλέπω σας λείπει και ένα σε μπλεδακι ποδηλατο στην παρέα. Το βλέπω εγώ να ταιριαζει σωστα :laugh:

Reaction score
5.505
Μπράβο βρε παιδιά, πολύ ωραία η βόλτα σας. Ο Μητσος δίνει ρέστα σε ανάλυση και μου βγάζει μια τεράστια συμπάθεια! Ακου λέει λοκαρε ο Χρήστος κατι γυαλιστερους και ο ερμος την ακουσε :lolsign: .Ο Χρήστος έδειχνε κατανόηση στα παιδιά σαν ο ποιο έμπειρος και έδινε μια σιγουριά, ο Πανος γυάλιζε τα δοντάκια του για το μέλλον 👻 και στην τελική περάσατε όλοι όμορφα, υπέροχα, αυτά μας μένουν, η καλύτερη ιδέα!!

Όπως το βλέπω σας λείπει και ένα σε μπλεδακι ποδηλατο στην παρέα. Το βλέπω εγώ να ταιριαζει σωστα :laugh:
Ένα μπλεδάκι λείπει, ισχύει!

Reaction score
2.324
Να ανεβάσω και εγώ το σημερινό: Έχοντας αρκετά νεύρα που έχασα λόγω απόστασης και συνθηκών την μεγάλη ποδηλατοδρομία του team ανέβαλλα την προπόνηση που είχα σκοπό να κάνω σύνολο 50km και πήγα για την κατοστάρα που είχα προγραμματίσει να γράψω πριν κλείσει το 2020. Έβαλα έναν στόχο τα 30km/h μέση ωριαία που θέλουν περίπου 150w στην διαδρομή που επέλεξα ενώ προσπάθησα για cadence 80-85. Πήγε καλά τελικά πλην του στροφαρίσματος που ήταν τελικά 75 μέσο. Ξεκίνησα από εχθές βέβαια με διατροφή:

20201219_135622.jpg

Ακολούθησαν διατάσεις και κάτι φοβερά τυλιχτά που μας φέρανε. Και ιδού το αποτέλεσμα:

Screenshot_20201220-201054_Strava.jpg

20201220_135930.jpg

20201220_135911.jpg

Reaction score
1.040
Μπράβο σας σε όλους παίδες. Μου έχετε κουτουπωσει λίγο την ψυχολογία βέβαια,μιας και δεν έχω καταφέρει τίποτα από βελτίωση σε όλο αυτό το διάστημα που έκανα αρκετό ποδήλατο, αλλά μπράβο σας!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Γιώργη δεν χρειάζονται ηττοπάθειες, τη επόμενη φορά που θα βγω από Φανερωμένη μπορείς να έρθεις να πάμε μια γύρα!!

Κάτι πήραμε και αυτό το μήνα, για να δούμε πόσο τεχνικό είναι το εργαλείο...
Ίσως εντέλει να είναι πιο χρηστικό που βγαίνουν τα μανίκια... για να δούμε...
IMG_20201221_085011.jpg

Reaction score
1.040
Γιώργη δεν χρειάζονται ηττοπάθειες, τη επόμενη φορά που θα βγω από Φανερωμένη μπορείς να έρθεις να πάμε μια γύρα!!

Αν έχουν περάσει οι γιορτές κατά τις οποιες είμαι σκλάβος στο μαγαζί των γονιών, πολύ ευχαρίστως! Αλλά να υπολογίσεις ότι θα κάνεις το διπλάσιο χρόνο ε;;;; 😋

Reaction score
25.533
ναι ρε μη μασάς, θα έχει κάνει την καλή προπόνηση του από την προηγούμενη και απλά θα κάνει αποθεραπεία μαζί μας.
Άσε το άλλο, αν είμαστε 3-4 με ftp/γτπ θα μας αμολάει σε αποστάσεις και θα πηγαίνει από τον ένα στον άλλο, να δει πως πάμε και ξανά πίσω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Γιώργη δεν γνωρίζω τις διαδρομές στο νησί (έχω ακούσει για κάτι καλές μόνο) αλλα απέναντι παρουσιάζουν μεγάλο ποδηλατικό ενδιαφέρον με αρκετή δυσκολία.
Αξίζει ας πούμε να βρεις χρόνο και να πας μια Κιθαιρώνα.
Παναγιώτ αυτό που είπες δεν κακή ιδέα, θα κάνω και εγώ τις διαλλειματικες μου... 🤣

Reaction score
5.505
Καλημέρες συμποδηλάτες.
Και ξύπνησα, και περπατάω σα να μην έχει συμβεί τίποτα?
Πότε να περιμένω να με βρεί το κακό???

οι γιορτές κατά τις οποιες είμαι σκλάβος στο μαγαζί των γονιών, πολύ ευχαρίστως! Αλλά να υπολογίσεις ότι θα κάνεις το διπλ
Γιώργη, please, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου....μη βγείς ΜΟΝΟ μαζί του.....αν είναι να έρθω και εγώ να έχουμε ο ένας τον άλλον να λέμε καμια μακακία
Αυτός μόνο αν ζείς θα σε ρωτάει...

Reaction score
5.505
@mitsubae άνοιξε μπλοκάκι και σημείωνε
1) https://www.bike24.com/p2322311.html?menu=1400,1430,1432
2) https://www.bike24.com/p2330605.html?menu=1400,1430,1432

κάπου μπορεί να κυκλοφορεί combo ή να πάρει πχ @AthanasiosL μεγάλο combo και με το κομπουτόρι και τα 3 και να το σπάσετε
Τι να τα κάνω ωρέ αυτά;
Cadence sensor έχει το bryton αλλά δεν πρόλαβα να το βάλω...
Τη ζώνη τί να την κάνω αφού πάω πάντα αργά και ούτε που λαχανιάζω (στις ευθείες ντε, οι ανηφόρες είναι άλλο πράμα)

Reaction score
5.505
Πάρε hr monitor και άσε αυτά τα γαλλικά που ξέρεις...
Ακόμα δεν έχω ρούχα και βγαίνω σαν το κρεμμύδι....ρουχα θα πάρω πρώτα.
Τόσο προτεραιότητα έχει η ζώνη παλμών;
Παίζει να μείνω πάνω στο ποδήλατο και να μην το πάρω χαμπάρι;
Ή χρειάζεται για να βλέπω πού τεζάρω την καρδιά και να κόβω;

Reaction score
5.505
Ρε τι έχουμε πάθει....
θα ζώνομαι όλα τα φυσικλέκια για μια βόλταααααααρε μανα που μπλέξαμεεεεε

Και δηλαδή πρέπει να πάρω αυτήν που λέει ο Παναγιώτης απο πάνω?
Δεν έχει η bryton δικιά της;

Reaction score
25.533
οτι θέλεις παίρνεις αρκεί να είναι ANT .
αν δεν κάνω λάθος όμως επειδή ξαναρώτησα παλιότερα οι περισσότεροι έχουν garmin

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm