Ποδήλατο

Reaction score
1.000
Παιδες για Κυριακη το ψηνω για βολτα παρεα. Διπλα ειμαστε! Αν παιζει θεμα να φαμε κανα προστιμο που θα μαστε πανω απο 2 το αφηνουμε αλλη φορα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Και σχαράκια και gps και απ' όλα έχει η Μήτσος πλέον!!
@pelopis85 θα είσαι αύριο μαζί μας?
Παναγιώτ να αλλάζαμε αύριο τη ώρα σε πιο πρωινή (09:00) και το προορισμό σε πιο φλαταδούρα για το καλό όλων?
Πχ να έρθετε να βρεθούμε όλοι μαζί στο Τροκαντερό ή άμα θέλετε να κατεβείτε από βουλιαγμένη και να βρεθούμε στο τέλος της (καβούρι)
Να συνεχίσουμε έως Βάρκιζα και ανάλογα πως θα ήμαστε ή συνεχίζουμε λίγο παρακάτω ή επιστροφή?

Reaction score
1.000
Και σχαράκια και gps και απ' όλα έχει η Μήτσος πλέον!!
@pelopis85 θα είσαι αύριο μαζί μας?
Παναγιώτ να αλλάζαμε αύριο τη ώρα σε πιο πρωινή (09:00) και το προορισμό σε πιο φλαταδούρα για το καλό όλων?
Πχ να έρθετε να βρεθούμε όλοι μαζί στο Τροκαντερό ή άμα θέλετε να κατεβείτε από βουλιαγμένη και να βρεθούμε στο τέλος της (καβούρι)
Να συνεχίσουμε έως Βάρκιζα και ανάλογα πως θα ήμαστε ή συνεχίζουμε λίγο παρακάτω ή επιστροφή?
Ναι θα ερθω. Σημερα εκανα μια 50αρα βολτα, αλλα το εχω. Λεπτομερειες για που θα βρεθουμε με πανκροκ, μιτσουμπαε ας γινουν με πμ

Last edited:

Reaction score
5.505
Το λοιπόν ο θείος bretsos έκανε το θαύμα του και έχουμε παπούτσι καρπόνι με σχαράκια κομπλέ.
Gps μέχρι το βράδυ θα το έχω τοποθετήσει, θα το σετάρει ο bre αυριο
Παγουροθήκες δύο κομπλέ.
Προσωπικά, επεδή θα είναι η πρώτη "μεγάλη" τσαπού, να μην πάμε βουνό....και πρώτη, και ο bre μαζί, και βουνό, sorry αλλά δε θα το αντέξει το κορμάκι μου...
Πάμε μεσογείων καλλιμάρμαρο τέζα κάτω παλαιό Φάληρο εκεί που λέει ο Χρήστος, να δούμε Αβέρωφ απο μακριά και μετά πιάνουμε παραλία και όσο αντέξουμε???
Θα είναι Βουλιαγμένη, θα είναι Βάρκιζα, θα είναι Λαγονήσι, θα είναι Παλαιά Φώκαια, θα είναι Σούνιο, θα είναι Λαύριο...όσο αντέξουμε τέλοσπάντων.
Αν φύγουμε κατα τις οκτώμιση απο δω πάνω, θα είμαστε εννιά κάτι κάτω και θα έχουμε χρόνο για επιστροφή (δυο με τρείς να γυρίσουμε να φάμε ζεστό το ψητό ασούμε)....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
θα είναι Βάρκιζα, θα είναι Λαγονήσι, θα είναι Παλαιά Φώκαια, θα είναι Σούνιο, θα είναι Λαύριο...όσο αντέξουμε τέλοσπάντων.
ναι και αμα αντέξουμε ανεβαίνουμε απο Λαυρίου-Ραφηνα, παίρνουμε το καράβι και πάμε και μια Εύβοια να τη οργώσουμε...

Reaction score
5.505
ναι και αμα αντέξουμε ανεβαίνουμε απο Λαυρίου-Ραφηνα, παίρνουμε το καράβι και πάμε και μια Εύβοια να τη οργώσουμε...
Πώς μου ξέφυγε αυτό;
ωραία έκλεισε, 0900+ στο περίπτερο τροκαντερού ναουμ .
Εμείς θα κατέβουμε παρέα. Τι ώρα να είμαι juicy Grill;;;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μπράβο ρε!

Ζείτε όλοι;

@bretsos χθες το πρωί κατά τις 10:30 μήπως ανέβαινες τη Λαυρίου, ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ Κουβαρά/Μαρκοπούλου;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Μπράβο ρε!

Ζείτε όλοι;

@bretsos χθες το πρωί κατά τις 10:30 μήπως ανέβαινες τη Λαυρίου, ρεύμα προς Αθήνα, μεταξύ Κουβαρά/Μαρκοπούλου;
Όταν χωρίσαμε ήμασταν όλοι εν ζωή, αργότερα δεν ξέρω... 🤣
Όχι δεν ήμουν εγω, εψές δεν έκανα ντίπ ποδήλατο, κρατούσα δυνάμεις για σήμερα... :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm