- Reaction score
- 25.536
Τρελό χρωματάκι το wilier και το giant.
Εχει δίκιο ο Γιώργος.Αφήνεις πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα στα οποία δεν τρως και δεν πίνεις κάτι, ενώ κάνεις ποδήλατο. Κάνεις ζημιά στον εαυτό σου.
Προσωπικά, η τακτική που ακολουθώ είναι να πίνω ηλεκτρολύτες (ποτέ σκέτο νερό) κάθε 15 λεπτά και να τρώω κάτι που να μου προσφέρει ενέργεια κάθε 20 λεπτά.
Όπως τα λέει ο Γιώργης, αλλιώς και ειδικά στη αρχή μπορεί να έχεις πολύ δυσάρεστα συμπτώματα.Αφήνεις πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα στα οποία δεν τρως και δεν πίνεις κάτι, ενώ κάνεις ποδήλατο. Κάνεις ζημιά στον εαυτό σου.
Προσωπικά, η τακτική που ακολουθώ είναι να πίνω ηλεκτρολύτες (ποτέ σκέτο νερό) κάθε 15 λεπτά και να τρώω κάτι που να μου προσφέρει ενέργεια κάθε 20 λεπτά.
Λογικό είναι ρε συ αφού σε πήγαμε τρένο άσουμε, ανάσα δεν πήρες...Τις προάλλες όμως που δεν έφαγα καλό πρωινό παραλίγο να κλαταρω, τρώμε πάντα πολύ πριν χρειαστεί γιατί μετά τα πρώτα συμπτώματα σούρας είναι αργά...
Ναι μόνο που το wilier χρεώνει +900 για το χρώμα. Τα giant είναι ποδηλατάρες σε καλές τιμές και ο Χρήστος με το δικό του έχει αποδείξει πως είναι και ανθεκτικά πολύ. Απλά όταν έψαχνα εγώ σε giant δεν υπήρχε ούτε για ζήτω...Τρελό χρωματάκι το wilier και το giant.
Οπότε, τίθεται το ερώτημα: Ποιος είναι πιο γιαλυστερός; Ο @bretsos ή το bullet train;Όχι και τόσο ακριβής η σύγκριση George... Ο οδοντωτός του Διακοπτού σκαρφαλώνει βουνά (με χαμηλή ταχύτητα έστω), το bullet train (όπως και τα συνηθισμένα τρένα) κάνει για επίπεδο και πολύ μικρές κλίσεις (αλλά με μεγάλη ταχύτητα). Ο bretsos είναι και τα δύο όμως, οδοντωτός (αλλά ενισχυμένος με booster μπάμιας) και bullet train, 2in1!![]()
![]()