Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Μια στα πεταχτά non stop με κίνηση στους δρόμους σαν να ήταν Χριστούγεννα χωρίς Καραντίνα...
IMG_20201223_153328.jpg

ώπα, η καρδιά μου η ισσορόπα
σάμπως και θα σπάσει απόψε
και στα δέκα θα κοπεί... 🤣
IMG_20201223_153034.jpg

Το Perfetto στα παραπάνω δεδομένα σε μια ηλιόλουστη αλλά κρύα μέρα δούλεψε άψογα, δεν ιδρωσα ντίπ, δεν κρυωσα ντίπ, δεν ένιωθα πως φοράω κάτι βαρύ αλλά δούλεψε σα να ήταν!!
Εργαλείο!!

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
ρε παιδια μηπως ειναι λιγο ακριβα γενικα τα ποδηλατα? τα αλουμινιου... αστα τα carbon...

νοειται 1500 ευρω για city bike μαζικης παραγωγης ?

Reaction score
25.532
σκέφτομαι να κάνω το βράδυ την τελευταία βόλτα της χρονιάς για φέτος (απο βδομάδα βροχές λέει) σήμερα το βράδυ.
φαντάζομαι κίνηση προς το κέντρο/παραλία (αν και μετά τις 2000 που θα είμαι εκεί θα πέσει) , ψήνομαι για πεντέλη να πω την αμαρτία μου...

gonis

Luger
Reaction score
12.486
Ψάχνουμε ποδήλατο trekking για τη σύζυγο Cube, KTM ή κάτι αντίστοιχο στα 500-700€ και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα ετοιμοπαραδοτο(Αττική):oops:

Reaction score
5.505
Ψάχνουμε ποδήλατο trekking για τη σύζυγο Cube, KTM ή κάτι αντίστοιχο στα 500-700€ και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα ετοιμοπαραδοτο(Αττική):oops:
Δυστυχώς απο την πρώτη καραντίνα εξαφανίστηκαν τα ποδήλατα...
Αν διαβάσεις παραπάνω, ο Μάριος έκανε παραγγελία και θα παραλάβει Απρίλιο....
Μια στα πεταχτά non stop με κίνηση στους δρόμους σαν να ήταν Χριστούγεννα χωρίς Καραντίνα...
View attachment 192788

ώπα, η καρδιά μου η ισσορόπα
σάμπως και θα σπάσει απόψε
και στα δέκα θα κοπεί... 🤣 View attachment 192789

Το Perfetto στα παραπάνω δεδομένα σε μια ηλιόλουστη αλλά κρύα μέρα δούλεψε άψογα, δεν ιδρωσα ντίπ, δεν κρυωσα ντίπ, δεν ένιωθα πως φοράω κάτι βαρύ αλλά δούλεψε σα να ήταν!!
Εργαλείο!!
Ρε παλιόκοτα, έκοψες απο Βάρη για να αποφύγεις τις ανηφόρες στα λιμανάκια;;; :lol: :lol: :lol:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Ναι, επειδή δεν παω συχνά από εκεί έκανα και pr σήμερα... :biggrin:

4 λεπτά από Βάρκιζα έως τα βλάχκα...

Reaction score
1.040
wiggle.com | Campagnolo Veloce 10 Speed Cassette | Cassettes
Αυτη θα μπαινει στη σειρα μου που ειναι του 2012; Τωρα εχω 11-25 και νομιζω το ¨μικρο" ντεραγιε.

Επισης αυτο εδω wiggle.com | dhb Merino Long Sleeve Jersey | Jerseys τι γραμμη εχει; Ειναι λιγο φαρδουλο να χωραει την κοιλαρα μου; Δηλαδη, οκ σε στηθος και μεση θελω XL αλλα στο ενδιαμεσο ειμαι λιγο "πλουσιοτερος" :p

Τουτο σας αρεσει; wiggle.com | Giro Foray Road Helmet (MIPS) | Helmets

Reaction score
20.867
Κοίτα εδώ χάλια η specialized για αλουμινένιο με 105 group...

View attachment 192792
Και δεν παίρνω αυτό καλύτερα (και δεν κάνω και πλάκα... :geek:), και τα ρέστα μέχρι τα 2.550 να τα κάνω... σουβλάκια για ένα οκτάμηνο!! :roflmao:
:gamer:

st-200-balitsa.jpg

Reaction score
5.505
Πώπω κατα λάθος πάτησα join σε αυτό
Rapha #Festive500

ευτυχώς βγήκα αμέσως....βρε τι κακό θα με έβρισκε...

Reaction score
4.587
Έχω συχνά μπλοκαρίσματα, ειδικά σήμερα στο τσακ γλίτωσα τρακαρισματάκι. Τι φταίει κυρίως: λάστιχα, φρένα, εγώ, όλα μαζί?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Γιώργο από ότι γνωρίζω ισχύει ότι και στη σχιμάνο με τα ντεραγιέ, οπότε μπορείς να παίξεις νομίζω μέχρι 29.
Στα ρούχα η dhb έχει φαρδιά γραμμή, δεν μπορώ όμως να είμαι σίγουρος αν είσαι L ή XL.
Τα giro είναι μια χαρά κράνος.

Reaction score
5.505
Έχω συχνά μπλοκαρίσματα, ειδικά σήμερα στο τσακ γλίτωσα τρακαρισματάκι. Τι φταίει κυρίως: λάστιχα, φρένα, εγώ, όλα μαζί?
Τί ποδήλατο έχεις, τι λάστιχα φοράς, τι φρένα, τι τακάκια κλπ κλπ
Τι εννοείς μπλοκαρίσματα; Πλακώνεσαι στα φρένα και μπλοκάρουν οι τροχοί;
Κάνεις κωλιές ενα πράμα;
Τα giro είναι μια χαρά κράνος.
Τα giro κοτόπουλο είναι καλύτερα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Πίσω, μπροστά?
Τι ποδήλατο είναι?
Τι λάστιχα φοράς, πόσο καιρό τα φοράς?
Τι γκρουπ φοράει?
Πόσα κιλά είσαι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm