Ποδήλατο

Reaction score
1.000
Παρηγγειλα παρασκευη απο wiggle gatorskin λαστιχα και κανα 2 ακομα ψιλολοιδια. Με 20 ευρω τα εστελνε Τριτη 22, με 2 ευρω Πεμπτη 24. Επελεξα το 2ευρω και παρολ αυτα τα ελαβα προχτες Τριτη σαν να ειχα πληρωσει next day delivery. DHL αλλη κλαση.

Reaction score
25.524
Η φορά που έκανα είναι πιο εύκολη από την ανάποδη .
Παλιότερα ανέβαινα από Γέρακα Κλεισθένους και Πεντέλης πάνω και όντως ήταν κομματάκι ζόρικη. Από δροσιά είναι πιο εύκολο ωστόσο όταν θα στρίψεις δεξιά στην εκκλησία είναι και αυτή η ανηφόρα δυνατή (36 μπροστά 34 πίσω σε αρκετά σημεία) , όταν όμως κατηφορίσεις θα καταλάβεις ότι ευτυχώς δεν ήρθες ανάποδα.
Η Πεντέλης θέλει προσοχή στο κατέβα (μόλις μπεις στον πολιτισμό ) έχει πολύ μπάλωμα ο δρόμος , κάποια στιγμή απογειώθηκε το εργαλείο
Χρήστο θα παραγγείλω 3-4 αλλά το θέμα είναι τώρα για 1 φορά να το κάνω λες? Η να τρίψω με την βούρτσα κατά τα γνωστά να είμαι safe. Μην μείνω χρονιάρες μέρες χωρίς ποδήλατο φοβάμαι...
Μπουκαλάκι με βενζινούλα από τη μια πλευρά , μετά από λίγο την γυρνάς και πας στη υπόλοιπη. Αμφιβάλλω ότι θέλει τρίψιμο με οτιδήποτε .
Αλλιώς ταψάκι με βενζινούλα και πινελάκι.
Παρακαλώ τα υπολείμματα της πλύσης τα πετάμε σε βενζινάδικο στον ελαιοσυλλέκτη.
Αν δεν κάνω λάθος του ποδηλάτου η αλυσίδα δεν έχει λαστιχάκια να κλάσουν από βενζίνη.

Ερώτησης , λίπανση κάθε πότε κάνουμε;

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.531
Πρωινό post για το φιλαράκι μου τον @AthanasiosL! :tongue:

Στόχος επετεύχθη! Σημερινό, πρωινό ζύγισμα, με έδειξε 75 κιλά! Ακριβώς όσα είχα βάλει στόχο να είμαι μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα επιβραβεύσω τον εαυτό μου με μια δίωρη ποδηλασία δρόμου - ξεκινάμε στις 08:30.

Αγαπητοί μόλις ανέβασα τις δουλειές που είχα σε εκρεμότητα για την εταιρεία. Χρόνια είχα να φθάσω να εργάζομαι παραμονή Χριστουγέννων. Ναι χάθηκα αλλά έφαγα τόσο εργασιακό ξύλο που είχα χρόνια να βιώσω.

Έχω μια εβδομάδα off έτσι θα μπορέσω να ασχοληθώ και με το jersey.

Λυπάμαι ειλικρινά για την καθυστέρηση.

Επιτρέψτε μου σας παρακαλώ να πάω να την πέσω σε ένα... γουρούνι.

Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και πολλά καλά χιλιόμετρα!
Ρε παλικάρι, δεν χρειάζεται να λυπάσαι, πλάκα έκανα! Εννοείται ότι θα κάνεις ό,τι μπορείς όποτε μπορείς!

Υγεία σε όλους, χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και προσοχή στο φαγητό! @mitsubae ακούς;;;:roflmao:

Reaction score
5.502
Χρόνια πολλά Χρήστο! Υγεία και προσωπική ευτυχία εύχομαι. Πολλά και ποιοτικά χιλιόμετρα για το 2021.
Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα φιλαράκια εδώ. Να χαίρεστε ότι αγαπάτε και να περάσετε υπέροχα αυτές τις μέρες. Να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και να μη φάτε του σκασμού, αυτό το κάνω μόνο εγώ!
Γιώργη μπράβο για το στόχο που πέτυχες! Τα καλύτερα έρχονται!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.531
Α, παιδιά, γύρισα κι είμαι καλά, ε! Τελικά, πήγε περίπου 2.5 ώρες η ποδηλασία, αντί για 2, ΟΚ, "έδωσα πόνο" για λίγο παραπάνω.

Λεπτομέρειες, μέσα στην ημέρα.

@bretsos Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv