Ποδήλατο

Reaction score
1.000
Χρονια πολλα Χρηστο!!

Η μερα σημερα υπεροχη εξω! Σαν να ηταν Κυριακη του Πασχα ενα πραμα.
Εκανα μια ωραια 50αρα μεχρι Ραφηνα, Λουτσα απο τις πιο γρηγορες που εχω κανει. Φαινεται τα λαστιχα και οι νεοι τροχοι κανουν καλη δουλεια..
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/2DCuuvFfvcb

Reaction score
5.502
Χρονια πολλα Χρηστο!!

Η μερα σημερα υπεροχη εξω! Σαν να ηταν Κυριακη του Πασχα ενα πραμα.
Εκανα μια ωραια 50αρα μεχρι Ραφηνα, Λουτσα απο τις πιο γρηγορες που εχω κανει. Φαινεται τα λαστιχα και οι νεοι τροχοι κανουν καλη δουλεια..
Check out my activity on Strava: https://strava.app.link/2DCuuvFfvcb
Τι ζάντες έβαλες? Λάστιχα κλασσικά gatorskin είδα πως έγραψες. 25αρια?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.119
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, υγεία ας έχουμε όλοι μαναχά, τίποτα άλλο...

Πήγα και εγώ σήμερα μια σχετικά σύντομη, τα κρασιά έκαναν λίγο ζημιά εψές αλλά τι να κάνουμε :idk::biggrin:

IMG_20201225_145843.jpg

Reaction score
1.000
Τι ζάντες έβαλες? Λάστιχα κλασσικά gatorskin είδα πως έγραψες. 25αρια?
Shimano ultegra τροχοι δευτερο χερι απο το μπαμιοφαγο νουνο του avsite. Λαστιχα 25αρια που οντως εχουν σημαντικη διαφορα απο τα παλια 23αρια schwalbe lugano που ειχα. Αποτι ειδα, ειχα βελτιωση στους χρονους σημερα. Η σημαντικοτερη διαφορα ηταν στην ποιοτητα κυλισης που ηταν απολαυστικη. Εντελως noobas ομως, δεν εχω πολλες παραστασεις!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.119
Οι τροχοι πάντα κάνουν τη διαφορά, κυρίως στη άνεση και μετά σε όλα τα υπόλοιπα.
Πέλοπα με 17mm εσωτερικό ζάντας έκατσε καλύτερα το 25mm λάστιχο γιαυτό είχες άλλη ποιότητα κύλισης!!
Να τους χαρείς και να τους φας στα χιλιόμετρα εύχομαι!

Reaction score
25.524
lego ."αν ανέβουμε εδώ πάνω με τα ποδήλατα θα πάρουμε ότι θέλουμε;"
"ανεβείτε εσείς και εδώ είμαστε "
και ανεβήκαν τα τσογλανάκια , ο μικρός που στο 20άρι του έχει μονό δισκοβραχίωνα έκλασε μπάμιες , αλλά τα lego έχουν μεγαλύτερη δύναμη τελικά.

Reaction score
5.502
40k σήμερα. Ίσως τα πιο δύσκολα που έχω κάνει. Ίσως έφταιγε η μέρα η χθεσινή, το λίγο φαΐ που έφαγα χθες, τα λίγα τσίπουρα που έχω πιει δύο μέρες τώρα, ο ανάποδος αέρας, ο ανάδρομος Ερμής.... Δεν ξέρω. Σταμάτησα κάμποσες φορές αλλά τα κατάφερα.
Είχες δίκιο για τις ανηφόρες Παναγιώτη, βέλαξα....
20201226_103046.jpg
Screenshot_20201226-115226.png

Με την καινούρια χρονιά να πάμε μια bretsos. Είναι ωραία διαδρομή με πολλούς ποδηλάτες.... Μέχρι και αυτοκίνητα συνοδείας είδα.
Σε μια ανηφόρα είπα να κάνω τον πεθαμένο μπας και με λυπηθουν αλλά το έπαιξα σκληρός kargiolis.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.119
Ωραία μέρα σήμερα, παραλιακή χαμός, φουλ κίνηση... πολύ δυνατός κόντρα αέρας, στο Λαγονήσι πήγε να μου διώξει το ποδήλατο κάτω από τα ποδάρια... Αναστροφή και πίσω, αλλιώς τα είχα υπολογιστή...
Είχα μια ελπίδα σήμερα πως θα ήταν ήσυχα αλλά δεν παλεύεται η φάση, "είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι"

IMG_20201226_152327.jpg

Reaction score
25.524
40k σήμερα. Ίσως τα πιο δύσκολα που έχω κάνει. Ίσως έφταιγε η μέρα η χθεσινή, το λίγο φαΐ που έφαγα χθες, τα λίγα τσίπουρα που έχω πιει δύο μέρες τώρα, ο ανάποδος αέρας, ο ανάδρομος Ερμής.... Δεν ξέρω. Σταμάτησα κάμποσες φορές αλλά τα κατάφερα.
Είχες δίκιο για τις ανηφόρες Παναγιώτη, βέλαξα....
View attachment 193196 View attachment 193197
Με την καινούρια χρονιά να πάμε μια bretsos. Είναι ωραία διαδρομή με πολλούς ποδηλάτες.... Μέχρι και αυτοκίνητα συνοδείας είδα.
Σε μια ανηφόρα είπα να κάνω τον πεθαμένο μπας και με λυπηθουν αλλά το έπαιξα σκληρός kargiolis.
Μωρη κουφάλα ανέβηκες ;
Ωρε παναιαμ τι έχει να γίνει του χρονου

Reaction score
2.324
Βάζω και το δικό μου - βγήκε πολύς κόσμος σήμερα να κάψει τα χτεσινά, μέσα και εγώ αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος. Είχα κανονίσει να συναντήσω το group από Λαμία που ανέβαινε Τυμφρηστό και να δοκιμάσω στην ανηφόρα αυτή με στόχο να την βγάλω. Τα πήγα καλά τελικά... το γκρούπ άργησε...

Screenshot_20201226-164504_Strava.jpg

Οι χρόνοι δεν είναι καλοί διότι φοβόμουν το βρεγμένο στον κατήφορο και πήγαινα σαν βρεγμένη γάτα αντίστοιχα. Οι 2 ανηφόρες όμως βγήκαν καλά.

Screenshot_20201226-164519_Strava.jpg

Screenshot_20201226-164550_Strava.jpg

Screenshot_20201226-164615_Strava.jpg

Screenshot_20201226-164624_Strava.jpg

Είμαι ενθουσιασμένος διότι κατάφερα να κρατήσω το hr κάτω από το ψυχολογικό όριο των 180bpm (θυμίζω ότι δουλεύω σε υψηλά bpm γενικά, speed garage, hardcore κλπ) ενώ επανέρχεται κάπως πιο γρήγορα. Πάω καλύτερα σίγουρα - βλέπω βελτίωση γενικά και πέρα από τους αριθμούς στα κομπιουτεράκια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv