Ποδήλατο

Reaction score
5.505
Να πούμε πως ο κροκ πήγε μόνος γιατί το πρωί είχε πολύ υγρασία, είπαμε να πάμε κατά τις εντεκα, είχα φάει τα πρωινα μου είχα πιει τους καφέδες μου, μετά έπρεπε να χαιρετήσω συγγενείς που φεύγανε εξωτερικό, τα παιδιά θέλανε βουνό, πλακωθηκαμε και με την πεθερά πουτανα όλα τελικά πήγα βουνό ωραία ήταν....
Χρωστάω Πανάγο

Reaction score
1.566
mitsubae συνοπτικά γιατί δεν προλαβαίνω να πάω για... Όχι μην αλλάξεις πιρούνι αν ξεκινήσεις τέτοιες αναβαθμίσεις στο τέλος θα σου βγει ένα κόστος που θα πλησιάζει νέο πλαίσιο trust me I have been there I have done that. Για τα ποτήρια ότι σου είπε o bretsos πρώτα συντήρηση και μετά βλέπεις για αλλαγή αλλά κανένα από αυτά που πόσταρες. Θα επανέλθω αύριο το απόγευμα. Πάω να πιάσω κανένα 6ώρο ύπνο γιατί με περιμένει το ατελείωτο μπιπ αύριο.

Reaction score
5.505
mitsubae συνοπτικά γιατί δεν προλαβαίνω να πάω για... Όχι μην αλλάξεις πιρούνι αν ξεκινήσεις τέτοιες αναβαθμίσεις στο τέλος θα σου βγει ένα κόστος που θα πλησιάζει νέο πλαίσιο trust me I have been there I have done that. Για τα ποτήρια ότι σου είπε o bretsos πρώτα συντήρηση και μετά βλέπεις για αλλαγή αλλά κανένα από αυτά που πόσταρες. Θα επανέλθω αύριο το απόγευμα. Πάω να πιάσω κανένα 6ώρο ύπνο γιατί με περιμένει το ατελείωτο μπιπ αύριο.
Αργύρη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Δεν βιάζομαι είναι αλήθεια, έχουμε χρόνο μπροστά μας.
Επόμενη υποχρεωτική αγορά εργαλεία και stand.
Το θέμα είναι wiggle ή bike24?
Παίζουμε αγορά απο Αγγλία ή τέλος?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.929
Παίζουμε αγορά απο Αγγλία ή τέλος?
Αν και δεν πιστεύω να υπάρξουν προβλήματα γιατί δεν συμφέρουν κανένα, καλό είναι να περιμένουμε λίγο καιρό τους beta testers.

Reaction score
2.324
Άλλαξα σήμερα το conti 4 seasons το πίσω με ένα conti gp 5000 λόγω συνεχόμενων φουίτ και η αίσθηση είναι σαν να άλλαξα λάστιχο από τρακτέρ με michelin pilot... αν είναι και ανθεκτικό στους κ@λόδρομους εδώ...

Reaction score
2.324
Μάλλον κάποιο γρέζι ήταν, μικροσκοπικό, χαιεντάδικο. Το ένιωσα στο δάχτυλο αλλά δεν το είδα, έπαιζε μέσα στην ζάντα και τις 2 σαμπρέλες μου τις τρύπησε σε διαφορετικά σημεία με μικρισκοπικές τρύπες που χάνουν πολύ λίγο αέρα. Θα μείνει το 5000 καλού κακού για να συγκρίνω απόδοση στο βρεγμένο διότι τα 4 seasons τα πήρα για αυτόν τον λόγο. Αλλιώς από αντοχή αν είναι να σου κάτσει... τέλος.

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Είναι όπως ήρθε από τον κατασκευαστή εκτός από το ύψος της σέλας που την ρύθμισα βάση του οδηγού LeMonde.
Προς το τέλος αφού είχα ξεκ0λ0θεί έβαλα ένα παντ στη σέλα από άλλο αναβάτη που με λυπήθηκε αλλά ήταν πολύ αργά το κακό είχε γίνει.
Δεν ξέρω αν θέλει κλίση η σέλα ή ρύθμιση μπρος πίσω ή μήπως θέλει πιο φαρδιά.
Πάρε μια σέλα gel να ρυθμίζεται η κλήση κτλ και ηρέμησες. Μην τους ακούσεις αυτούς, αυτοί έχουν πυρηνικά οπίσθια και το πλουτώνιο είναι για...άντρες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.151
Άλλαξα σήμερα το conti 4 seasons το πίσω με ένα conti gp 5000 λόγω συνεχόμενων φουίτ και η αίσθηση είναι σαν να άλλαξα λάστιχο από τρακτέρ με michelin pilot... αν είναι και ανθεκτικό στους κ@λόδρομους εδώ...
Το 5000 είναι λαστιχάρα, πολύ καλά κρατήματα, κύλιση που γ@μει, εμπνέει τρελή σιγουριά στα φρένα ειδικά στις υψηλές ταχύτητες, σπάνια θα δεις σκίσιμο από πέτρες κλπ.
Το 2020 το έβγαλα χωρίς ένα φούιτ, εντυπωσιακό για κάποιον που δεν σταματάει να γράφει χλμ.
Πραγματικά χαλάλι οι παράδες που κάνει.
τριβόλι είναι το στρουβόλ του χρήστου;
Στρουβόλια είναι το σωστό, μάθτε να μιλάτε επιτέλους... 🤣

Reaction score
20.864
Στρουβόλια ε; Κάτσε να δοκιμάσω να το πω εδώ, να δούμε τι θα καταλάβουν... να μάθουν επιτέλους κι εδώ σωστά ελληνικά... ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :geek: :gamer:

Χτύπα ξύλο, αλλά έχω να δω κλατάρισμα - πέρα από τις 2-3 φορές με μικροτρυπίτσες στην σαμπρέλα που έχω ξαναπεί αν θυμάμαι καλά που τις πήρα χαμπάρι μετά από πολλές ώρες, σχεδόν ημέρα - στον δρόμο, από το τέλος του καλοκαιριού του 2018 αν θυμάμαι καλά! Στην αρχή με τα gatoskin και μετά και με τα 5000! 😎

Reaction score
20.864
Ναι, προσοχή μόνο γιατί υπάρχει και ο τύπος TL (tubeless) χωρίς σαμπρέλα. Αυτός που κάνει για τις περισσότερες ζάντες είναι αυτός που έβαλες στο λινκ.

Reaction score
2.324
Αυτά είναι τα 5000?
Πολύ καλή τιμή Δημήτρη... πάμε για το 200άρι που λέγαμε πάλι... Ασχετο αλλά όταν έψαχνα ποδήλατο τα κοιτούσα πολύ τα ρόζε, καλύτερες τιμές από τα κάνυον.

Reaction score
5.505
@bretsos στείλε ένα link απο bike24 για λίπανση αλυσίδας please.
Είναι να κάνω μια παραγγελία και νομίζω πως χρειάζεται ένα τέτοιο πράμα.
Αν θέλει κάποιος κάτι απο bike, ελεύθερα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll