- Reaction score
- 5.624
Ρε ποια αναρτηση,εδω εμενα μου σβηνουν βυζια και Κωλους και δεν μιλαω ο ανθρωπας,ακου εκει αναρτηση,βαλε μια bilstein η καβε(kw)και τελειωσες. 

Ποιος;εδω εμενα μου σβηνουν βυζια και Κωλους
Και πόσο θα μείνει μέσα; θα προλάβουμε;Αν σου πω ότι δεν θα μπει πριν τις 13 Φεβρουαρίου;![]()
Προφυλακτικα να εχεις μαζι σου...Σημαντικο νημα για ολο το avsite το καλημερα καλησπερα, πρεπει ν αρχισω να μπαινω κι εγω
Ρε παιδγιά τι έχασα? Να μου τα λέτε, μοντ είμαι...Αν σου πω ότι δεν θα μπει πριν τις 13 Φεβρουαρίου;![]()
εχω καιρο η αληθεια να τα δουλεψω, αλλα.. ποτε δεν ξερεις! Δεν κακη ιδεα!Προφυλακτικα να εχεις μαζι σου...![]()
Κανονίζω Κιτσουλα αύριο Παρασκευή μόνο για vip
να πω εγω ?Ρε νταχαρη αστοδιαλο...τι τον εδιωξες τον ανθρωπο. Τοσο καιρο ψαχνω εναν σοβαρο ανθρωπο με τοσα πικαπ κ πας κ τον διωχνεις;
Φιλε μπουκαλομπακάλη(δεν ξερω και πως το προφερεις), εσενα ψαχνω τοσο καιρο. Ειμαι...ευαλωτη. Μονο αν γυρνουν γυρω μου 15+ πικαπ, νιωθω σιγουρια..Θα κανω τα παντα για να μαθω πως βγαζεις 30 κυκλους με 15 βατ λαμπα χωρις σαμπ...please
Μοναδικό είναι ή θα το βάλεις με διαφορετικούς βραχίονες σε 10 διαφορετικές αγγελίες;να πω εγω ?
εχω ενα ντουαλ μισοχαλασμενο σε αριστη κατασταση
αμα θες το βαζω στα χριστουγενειατικα δωρΑ
του χρονου
![]()
![]()
![]()
Επίτηδες το έκανε.Και πόσο θα μείνει μέσα; θα προλάβουμε;
Συλλεκτικον ! καθως εχει ριξει κομενα !! (παλαιοθεν ...)Μοναδικό είναι ή θα το βάλεις με διαφορετικούς βραχίονες σε 10 διαφορετικές αγγελίες;![]()
![]()
Ποιος;
[/
Φωτογραφιες δε θα χε παντως λογοκρισια λεμεεεεεεεεαν ανοιγαμε ενα θεμα "βαλτε γυμνες/τσιτσιδες" θα ειχε λιγοτερα θυληκα.![]()
αμα ενδιαφερεσε το κανω ανταλλαγη με φλογερα ...αμα θελει πικ απ η Ροζι θα της παω εγω ενα, το technics sl 23 σε υπεραριστη κατασταση![]()
Εσύ τίποτα δεν έχασες.... εμείς μάλλον χάσαμε συμφουριτη-ιδαλμα με τα καμώματα σαςΡε παιδγιά τι έχασα? Να μου τα λέτε, μοντ είμαι...
κλαιωΣυλλεκτικον ! καθως εχει ριξει κομενα !! (παλαιοθεν ...)
συνταγματαρχα ! σηκρατηξου μιαολια ...
![]()