Most visitors online was 1207 , on 15 Jan 2021
Οι αγγελίες έχουν κοινούς βραχίονες και γι' αυτό διαγράφηκε. Κι αν επαναληφθεί θα ξαναδιαγραφεί.Καποιος moderator (προφανως απο βιασυνη) εσβησε την αναρτηση μου για το δευτερο ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Acoustic Solid πικαπ που εχω, νομιζοντας οτι ειναι διπολαναρτηση...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο μελλον... Τωρα πρεπει να την ξαναγραψω.
την ξανα έγραψεΚι αν επαναληφθεί θα ξαναδιαγραφεί.
blacΚαποιος moderator (προφανως απο βιασυνη) εσβησε την αναρτηση μου για το δευτερο ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Acoustic Solid πικαπ που εχω, νομιζοντας οτι ειναι διπολαναρτηση...
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στο μελλον... Τωρα πρεπει να την ξαναγραψω.
Μα είναι Πολιτεία της Τέχνης, piano blackτην ξανα έγραψε![]()
Δεν υπαρχουν κοινοι βραχιονες, ουτε υπαρχει καποια αγγελια μου για βραχιονες... Απλα τα δυο πικαπ εχουν κοινο mount για βραχιονες και μπορουν να εναλλαχθουν μεταξυ τους.την ξανα έγραψε![]()
Εν πάση περιπτώσει ας ειμεθα μεγαλοψυχοι...μας συγχωρειτε πολυ αγαπητε, μη τους μαλωνετε πολυ τους διαχειριστες, δε τα κονομανε και πολυ, ειναι δυσκολο το εργο τους, δε θα επαναληφθει.
Συγγνωμη που σας βαλαμε χωρις να το θελουμε σε τετοιο κοπο να το ξανακανετε ολο αυτο απ την αρχη.
ευχαριστουμε αγαπητε, και συγγνωμηΕν πάση περιπτώσει ας ειμεθα μεγαλοψυχοι...
γι αυτό είπα διάβασε τον κανονισμόΔεν υπαρχουν κοινοι βραχιονες, ουτε υπαρχει καποια αγγελια μου για βραχιονες... Απλα τα δυο πικαπ εχουν κοινο mount για βραχιονες και μπορουν να εναλλαχθουν μεταξυ τους.
Θελετε να πειτε οτι δυο πικαπ του ιδιου ιδιοκτητη δεν μπορουν να εχουν τον ιδιο βραχιονα? Πλακα κανετε?Οι αγγελίες έχουν κοινούς βραχίονες και γι' αυτό διαγράφηκε. Κι αν επαναληφθεί θα ξαναδιαγραφεί.
όχι σβήστηκε γιατί έχεις 2 πικαπ με τον ίδιο βραχίονα αναφορά και στις 2 αγγελίεςΣβηνετε την αγγελια μου γιατι εχω πολλους βραχιονες και πολλα πικαπ?
Σας απαντω λοιπον...,. ΕΧΩ ΔΥΟ ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΙΔΙΟΥΣ και εχω και 47 ακομα.... και 18 πικαπ εχω και μαλιστα το ενα τρεις φορες και δυο ακομα δυο φορες... Δεν εχω δικαιωμα?όχι σβήστηκε γιατί έχεις 2 πικαπ με τον ίδιο βραχίονα αναφορά και στις 2 αγγελίες
κ έτσι θα του τα σβήσουμε...γιατί έχει πολλά πικαπια κ πολλούς βραχίονες αφούΑνέβασε αγγελία μόνο το πικάπ και για τους βραχίονες βάλε link την άλλη αγγελία.