- Reaction score
- 1.000
Θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη και στο 22 την τριλογια.
ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ.....Στη συμμετοχή μου στη ρακή λείπει ένα "t" από το Nick name μου.
Κατσε να βαλω και μια σχετικη φωτο στρατηγε μου - γιατι οι νεοπες δε κατεχουνε για ηντα μιλουμεγια εμας τους Μουσικους ισχυει παντα, οτι ειπε ο γκενσμπουργκ οταν ειχε παει με την τζεην μπιρκιν
σε ενα κοσμικον κεντρον, δεν μπορω να το γραψω δημοσια, Ναι ετσι ειναι χαρη μου![]()
![]()
Η ΦΩΤΟ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΛΟΓΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΟ.....Κατσε να βαλω και μια σχετικη φωτο στρατηγε μου - γιατι οι νεοπες δε κατεχουνε για ηντα μιλουμε
View attachment 196144
επισης ευχαριστω απαντες για την (μη) συμμετοσχη τωνε στον αγωνα που δινω για ντη φλογερα τσι ροζις![]()
![]()
![]()
Μάκη, θα προτιμούσα να μην το κάνεις σε αυτό το thread, στο παρόν χρονικό σημείο. Αφενός, η προθεσμία υποβολής δώρων έληξε κι αφετέρου η παράταση της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στις κληρώσεις λήγει αύριο. Ας μην πολυπλοκοποιήσουμε κι άλλο το thread.Εάν μπορώ θέλω να χαρίσω και εγώ μια τσάντα με 30 περίπου μυθιστορήματα - βιβλία από κυριακάτικες εφημερίδες .
Ίσως βρω και παραπάνω
ΟΗ ΑΚΟΜΗ!εκερδιξα ?
Φιρι φιρι το πας μρε κουμπάρε να την αρπάξεις τη μαντουρα..!εκερδιξα ?