Off Topic

Reaction score
4.149
Στην αυτοπεποίθηση το χάσαμε ... Προβλήματα παιδικής ηλικίας...:smoke:
Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ... κοίταξε το όμορφο ξυλόγλυπτο ταβάνι και ξεκινά να μας πεις...
Βλάσση σε βλέπω δυνατό με τα άστρα...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
διακρινω οτι υπαρχει υποθαλπουσα αυτοπεποίθηση (ή μη διακριτή απο μερους της Π. )δηλαδη αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.100
Σαν Τζου..αναποδα.. 🐒
η καλητερη μαχη ειναι αυτη που αποφευχθηκε- αν μπεις στη μαχη μπαινεις και νικας.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ... κοίταξε το όμορφο ξυλόγλυπτο ταβάνι και ξεκινά να μας πεις...
έχω εντοπίσει 2 ζητήματα.
Το πρώτο ήταν ότι η μαμά μου με είχε χεσμένη σε σχέση με την αδελφή μου. Αντικειμενική άποψη αυτή .
Και το δεύτερο είναι πως ενώ ο μπαμπάς μου μου έδειχνε αγάπη και τρυφερότητα, εντούτοις θεωρούσε πως τα έκανα όλα λάθος. Εισέπραττα απόρριψη και Από πλευράς μου υπηρχε μια μόνιμη προσπάθεια να κερδίσω την επιβράβευση του. Κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
έχω εντοπίσει 2 ζητήματα.
Το πρώτο ήταν ότι η μαμά μου με είχε χεσμένη σε σχέση με την αδελφή μου. Αντικειμενική άποψη αυτή .
Και το δεύτερο είναι πως ενώ ο μπαμπάς μου μου έδειχνε αγάπη και τρυφερότητα, εντούτοις θεωρούσε πως τα έκανα όλα λάθος. Εισέπραττα απόρριψη και Από πλευράς μου υπηρχε μια μόνιμη προσπάθεια να κερδίσω την επιβράβευση του. Κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Τα ζητηματα της ψυχης δεν λυνονται απ' το πλητρολογιο. Εισαι ετοιμη να εκθεσεις τον εαυτο σου κι αυτο ειναι κακο επειδη δειχνει ευθραστοτητα και ευαισθησια που στην εποχη μας εκλαμβανεται ως αδυναμια. Απο μια ηλικια και μετα δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους γονεις μας για τα λαθη τους διοτι απλουστατα ολοι οι γονεις κανουν λαθη. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo