- Reaction score
- 4.149
Ζεστασιά και μεγαλοψυχία φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση!!!Λέων. Δεν γνωρίζω τα υπόλοιπα .
Ζεστασιά και μεγαλοψυχία φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση!!!Λέων. Δεν γνωρίζω τα υπόλοιπα .
Στην αυτοπεποίθηση το χάσαμε ... Προβλήματα παιδικής ηλικίας...Ζεστασιά και μεγαλοψυχία φιλοδοξία και αυτοπεποίθηση!!!
Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ... κοίταξε το όμορφο ξυλόγλυπτο ταβάνι και ξεκινά να μας πεις...Στην αυτοπεποίθηση το χάσαμε ... Προβλήματα παιδικής ηλικίας...![]()
Βλάσση σε βλέπω δυνατό με τα άστρα...![]()
Τα ζώδια που θα αγανακτήσουν με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο
Το κάθε ζώδιο λίγο-πολύ θα ταλαιπωρηθεί, αυτά τα 5 όμως περισσότερο απ' όλα...www.astrology.gr
Δύσκολο... είναι λίγο αργά νομιζω...Ωρα να τα διορθώσεις φιλενάδα.
Το ξέρεις ότι τόχεις.
Χρειαζεσαι κουρα... Θα σε κανω περδικι αμα σε αναλαβω.Στην αυτοπεποίθηση το χάσαμε ... Προβλήματα παιδικής ηλικίας...![]()
Ποτέ δεν είναι αργά.Δύσκολο... είναι λίγο αργά νομιζω...
έχω εντοπίσει 2 ζητήματα.Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ... κοίταξε το όμορφο ξυλόγλυπτο ταβάνι και ξεκινά να μας πεις...
Πειράζει που πρίν προσπαθήσω να απαντήσω στην Pin αυτό σκέφτηκα...Υποθέτω ότι εσύ δεν κάνεις αντίστοιχα λάθη.
Πιστευω πως όχι.Υποθέτω ότι εσύ δεν κάνεις αντίστοιχα λάθη.
Τα ζητηματα της ψυχης δεν λυνονται απ' το πλητρολογιο. Εισαι ετοιμη να εκθεσεις τον εαυτο σου κι αυτο ειναι κακο επειδη δειχνει ευθραστοτητα και ευαισθησια που στην εποχη μας εκλαμβανεται ως αδυναμια. Απο μια ηλικια και μετα δεν μπορουμε να κατηγορουμε τους γονεις μας για τα λαθη τους διοτι απλουστατα ολοι οι γονεις κανουν λαθη. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...έχω εντοπίσει 2 ζητήματα.
Το πρώτο ήταν ότι η μαμά μου με είχε χεσμένη σε σχέση με την αδελφή μου. Αντικειμενική άποψη αυτή .
Και το δεύτερο είναι πως ενώ ο μπαμπάς μου μου έδειχνε αγάπη και τρυφερότητα, εντούτοις θεωρούσε πως τα έκανα όλα λάθος. Εισέπραττα απόρριψη και Από πλευράς μου υπηρχε μια μόνιμη προσπάθεια να κερδίσω την επιβράβευση του. Κάτι που δεν έγινε ποτέ.