- Reaction score
- 41
Kαλησπέρα, μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ, εκτός από το ebay, να βρω τέτοιο δισκάκι ?
αν παίζεις από pc..... στο store της microsoft αν πας στο dolby atmos.....έχει demo να ακούσειςωραίος φίλε μου, σε ευχαριστώ. Είχα βρει παλιότερα το demo του 2015, αλλά όχι αυτά τα 2 που μου έστειλες. Να σε ρωτήσω, αυτα τα αρχεία που είναι σαν εικονα του Blue-ray, πως τα παίζω? Χρειάζομαι media player εξωτερικό όπως το shield?
θέλω να τα ακούσω στο ηχοσύστημα atmos που έχω στο σαλόνι. Ένας εξωτερικός media player όπως το shield tv μπορεί να τα τρέξει?αν παίζεις από pc..... στο store της microsoft αν πας στο dolby atmos.....έχει demo να ακούσεις
όχι....μόνο από το microsoft store παίζουν αυτάθέλω να τα ακούσω στο ηχοσύστημα atmos που έχω στο σαλόνι. Ένας εξωτερικός media player όπως το shield tv μπορεί να τα τρέξει?
θέλω να τα ακούσω στο ηχοσύστημα atmos που έχω στο σαλόνι. Ένας εξωτερικός media player όπως το shield tv μπορεί να τα τρέξει?
εννοόχι....μόνο από το microsoft store παίζουν αυτά
και όμως από ότι διαβάζω εδώ το kodi μάλλον μπορεί να τα παίξει.όχι....μόνο από το microsoft store παίζουν αυτά
Κάποια players μπορούν και κάποια όχι. Βρες remux καλύτερα, όχι image.θέλω να τα ακούσω στο ηχοσύστημα atmos που έχω στο σαλόνι. Ένας εξωτερικός media player όπως το shield tv μπορεί να τα τρέξει?
ok ευχαριστώ. Αν και τέτοια demo δισκάκια μάλλον δύσκολο σε remux.. To remux είναι ποιοτικώς 1-1 σε σχέση με το original ή έχουν υποστεί compression?Κάποια players μπορούν και κάποια όχι. Βρες remux καλύτερα, όχι image.
Είναι ίδια, αν και τα συγκεκριμένα δεν νομίζω να κυκλοφορούν σε άλλη μορφή.To remux είναι ποιοτικώς 1-1 σε σχέση με το original ή έχουν υποστεί compression?
ναι εγώ αναφερόμουν στο σχόλιο του παιδιού από πάνω..
Καλημέρα! Πολύ σωστός και ενημερωμένος. Μήπως ξέρεις αν το Shield tv(2019) μου δίνει αυτή τη δυνατότητα? Γιατί νομίζω με dvd iso την είχε..Καλημέρα!
Κατ'αρχάς συγγνώμη για τα απαγορευμένα links.
Τώρα ας ξεκαθαρίσουμε διάφορα που αναφέρθηκαν.
Remux σημαίνει αφαίρεση όλων των δευτερευόντων στοιχείων από ένα δισκάκι/ISO και διατήρηση μόνο ενός αρχείου video, συνήθως με όλους τους διαθέσιμους ήχους και υπότιτλους που είναι διαθέσιμοι. Εφόσον δεν παίζει καμία (επανά)κωδικοποίηση το αρχείο έχει 1-1 ίδιο με το αρχικό υλικό.
Για αναπαραγωγή ISO χρειάζεσαι player που να το υποστηρίζει.
Όσο για το Microsoft Store που αναφέρθηκε, έχει ελάχιστα δείγματα και απλά υπάρχουν για να προωθήσουν την εφαρμογή της Dolby, η οποία να θυμίσω είναι επί πληρωμή όχι τόσο για το passthrough όσο για τα φίλτρα για τα ακουστικά . Ομοίως υπάρχει και από την DTS.
Όχι το Shield, το player του Shield.Μήπως ξέρεις αν το Shield tv(2019) μου δίνει αυτή τη δυνατότητα?
ok ευχαριστώ. Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει τόσο για το shield tv όσο και για το pro?Όχι το Shield, το player του Shield.Το Kodi παίζει iso (αν θυμάμαι καλά χωρίς menus, μια φορά χρειάστηκα), το Plex όχι.
Ναι τα ίδια. Υπενθυμίζω οτι το μικρό δεν έχει USB, μόνο δίκτυο.Να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει τόσο για το shield tv όσο και για το pro?
ok. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στην ταχύτητα και ότι μέσω δικτύου θα είναι οκ.Ναι, υπενθυμίζω οτι το μικρό δεν έχει USB. Μόνο δίκτυο.
ναι, λάθος συνεννόηση.. οκ ευχαριστώαν παίζεις από pc..... στο store της microsoft αν πας στο dolby atmos.....έχει demo να ακούσεις