Audio Science Review YouTube Channel






costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.344
Reaction score
125.282
Κανονιστε, θα σας ειχα σκισει αν ειχα B & W
Και μεις εσένα, αν είχες τέτοια χρέπια.
Γιατί σ'αγαπαμε..

Ποτέ δε κρύψαμε τα λόγια μας πίσω από άσκοπες κολακειες και ψεύτικες ευγένειες. 8-)
 









costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.344
Reaction score
125.282
Ακόμα και χωρίς ήχο, το γεγονός ότι στο gif λέει "That don't impress me" και κόβεται πριν την πτώση του "much", τρελαίνει τον μουσικό μέσα μου. Δεν υπάρχει χειρότερο βασανιστήριο.
Ασταυτα.

Εσύ τι λέει από ήχο;
Ακούς τίποτα ή τζάμπα τα λεφτά;
Ένα 6,5-αρι έχεις έμαθα. Παιζ;
 

symos

You're not worthy!
Μηνύματα
3.004
Reaction score
6.775
Ασταυτα.

Εσύ τι λέει από ήχο;
Ακούς τίποτα ή τζάμπα τα λεφτά;
Χαχαχα, ε, εδώ θα τα πούμε αυτά; Θα ενοχληθεί ο Αμίρ. :)

Συνοπτικά μιλώντας, δεδομένα ακούω ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ, αλλά αυτό δεν λέει σχεδόν τίποτα, γιατί δεν έχω ακούσει και ποτέ κάνα σύστημα αναφοράς. Άρα με τι να συγκρίνω; Δεν έχω καν την εμπειρία να περιγράψω σωστά αυτό που ακούω (είτε καλό, είτε κακό), γι'αυτό είχα αποφασίσει πως δεν θα κάνω κάποιο "review". Όταν τελειώσει η καραντίνα, με χαρά να φιλοξενήσω κάποιον πιο έμπειρο από εμένα και να μοιραστεί τις εντυπώσεις του.

Ούτε μετρήσεις να ανεβάσω θα είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Σε παντελώς αφρόντιστο χώρο, μπορεί το ηχείο να δίνει ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να πάρεις, αλλά δεν κάνει και μαγικά. Άρα δεν θέλω να αποτελέσουν τυχόν θέματα στις μετρήσεις μομφή για το ηχείο, θα το αδικούσα.

Θα παρουσιάσω βέβαια το σύστημα όταν τελειώσω με τους αυτοματισμούς, αλλά προς το παρόν δεν έχω τελειώσει τον τηλεχειρισμό των lifts, ανεβοκατεβαίνουν με το χέρι. Ε, τι βίντεο να βγάλεις από αυτό, δεν λέει!

Επίσης, ούτε καν με την τοποθέτηση δεν έχουμε τελειώσει με βεβαιότητα ακόμα. Προσπαθούμε με Ζαπ να βρούμε την καλύτερη δυνατή θέση όσον αφορά τη στερεοφωνική (φτου κακά :p) εικόνα. Αλλά εγώ λόγω έλλειψης χρόνου (ελέω δουλειάς και παιδιών) λειτουργώ με χρονοδιάγραμμα μιας ωρίτσας δοκιμών την εβδομάδα. Άρα η πρόοδος είναι αργή και βασανιστική!
 

Μηνύματα
1.668
Reaction score
1.504
Εχουν μια συνεπεια παντως στη b&w. Αντιστοιχο χαρακτηρα φαινεται να εχει και το b&w 802 d3. Μαλλον ειναι η αποψη της εταιριας για τον ηχο. Υποθετω οτι υπαρχει κοσμος που την ασπαζεται. Τοσα χρόνια...
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.344
Reaction score
125.282
ακούω ό,τι καλύτερο έχω ακούσει ποτέ, αλλά αυτό δεν λέει σχεδόν τίποτα
Αυτό είναι το πιο σημαντικό. :)

Περιμένουμε θρεντ με αναλυτική παρουσίαση και άφθονο φωτογραφικό υλικό. :neo:
 




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.172
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top