alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.267
Εννοείται ότι πρέπει να φτιαχτούν οι ρωγμές πριν την μόνωση.Kαμία σχέση......υπάρχουν μηχανικοί με ανάλογη πιστοποίηση που δεν έχουν ιδέα.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα,απαιτεί μηχανικό με γνώσεις και εμπειρία στο αντικείμενο,ουτε ενα 10% των μηχανικών δεν τις έχει (για αυτό τις περισσότερες φορές μετά από 2-3 χρόνια ,φτου και από την αρχή).
Γενική οδηγία...... πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε εργασία μόνωσης κλπ, πρώτα εξασφαλίζουμε τις όποιες ατέλειες (ρωγμές κυρίως) στην κατασκευή μας. Δεν ξέρω αν έχεις μόνο στην πλάκα πρόβλημα, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ξεκινάς μόνωση σε πλάκα που έχει ρωγμές.
Ο λόγος που έγραψα για μηχανικό με πιστοποίηση ενεργειακής αναβάθμισης είναι γιατί ο νηματοθέτης θέλει και θερμομόνωση.
Οταν ξεκίνησα στο δικό μου σπίτι εργασίες η μηχανικός μου έστειλε άλλο μηχανικό για ενεργειακή πιστοποίηση και αναβάθμιση, δεν το έκανε εκείνη γιατί δεν ασχολείται.
Αν και πιάνουν τα χέρια μου σε πολλά πράγματα, αυτά δεν γίνονται χωρίς ειδικούς. Τα DIY είναι πεταμένα λεφτά. Θέλει γνώση σε πολλά θέματα που δεν έρχεται μέσα από forums.
Last edited: