- Reaction score
- 105.724
Μάρκου γιατί νεύρα, δεν συμφωνείς;Όχι ο Δημήτρης, το avsite!
Το έχουμε απαγορεύσει δημόσια αλλά υπάρχει και το p.m.
Μάρκου γιατί νεύρα, δεν συμφωνείς;Όχι ο Δημήτρης, το avsite!
Το έχουμε απαγορεύσει δημόσια αλλά υπάρχει και το p.m.
Περιμένω τον Higgs για διευκρινήσεις....Αφού είμαστε πλέον σχετικά κοντά στην επίλυση του θέματος της πρόσθεσης και της διαίρεσης, ας θέσω κι εγώ κατιτίς προς επίλυση:
Μάλλον δεν κατάλαβες τι ρώτησα.Δεν χρειάζεται. Αντί να διαιρέσεις πολλαπλασίασε με τον αντίστροφο και μετά απλά θα το δεις.
Ζούμε μεγάλες στιγμές στην ιστορία της μαθηματικής επιστήμης!Περιμένω τον Higgs για διευκρινήσεις....
Κότα!Μην ασχολείσαι .
Την παρακάλεσα να το αλλάξει και μού είπε να βάλει την ημερομηνία του γάμου μας.
καταπληκτικόΑγαπητό AVsite,
αποφάσισα να γράψω σε αυτό το θέμα, μια που ταιριάζει σε ένα πρόβλημα που με απασχολεί. Αφορά αφενός το ηχοσύστημά μου, αφετέρου τα μαθηματικά -συγκεκριμένα τους δεκαδικούς που πάντα με δυσκόλευαν.
Πριν μερικά χρόνια που πήγαμε στο καινούριο μας σπίτι, φώναξα κάποιον κύριο να μας εγκαταστήσει τα ηχεία στο σαλόνι. Αυτός μου είπε ότι μας έβαλε σύστημα 7.2. Σε ερώτησή μου τι σημαίνει αυτό, απάντησε ότι είναι τα ηχεία και σαμπγούφερς, είπε και κάτι άλλα που δεν τα κατάλαβα.
Πριν λίγες μέρες πρόσεξα (βασικά η γυναίκα μου το είδε πρώτη) ότι στο σαλόνι μας υπάρχουν 7 ηχεία γύρω-γύρω, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά εκείνα τα 0.2 σαμπγούφερς.
Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας για να μου λυθούν οι ακόλουθες απορίες:
Ελπίζω να μη σας κούρασα.
- γιατί μου έβαλε μόνο 0.2 σαμπγούφερς, αφού ο σωστός αριθμός είναι δεκάξ; Υπάρχει περίπτωση να του είχαν τελειώσει ή -ακόμα χειρότερα- να κράτησε τα υπόλοιπα για τον εαυτό του;
- που βρίσκονται αυτά τα 0.2 σαμπγούφερς που μας έβαλε, και δε μπορούμε να τα βρούμε;
- κυρίως όμως, τι είναι τα σαμπγούφερς; Έχουν καμία σχέση με το αβάνς; Ρωτάω γιατί, προ καιρού που ήμουν στο συνεργείο, ένας άλλος καλός κύριος απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις μου σχετικά με το αν έκαναν καλό σέρβις στο αυτοκίνητό μου, λέγοντας στο βοηθό του: "Ρε Μάκη, βάλε άλλο μισό κιλό αβάνς στο αμάξι του κυρίου. Κερασμένο από εμένα!" Η αλήθεια είναι ότι με αυτή την προσθήκη το αυτοκίνητο μου αποδίδει πολύ καλύτερα στις μεσοχαμηλές στροφές. Καθώς μάλιστα, με σύσταση του ιδίου κυρίου άλλαξα και μπουζοκαλώδια, βελτιώθηκαν σημαντικά οι χροιές του κινητήρα.
Ειλικρινά δικός σας,
Απελπισμένος-στο-σαλόνι
ΥΓ Μπορεί να μας κορόιδεψαν στο θέμα των σαμπγούφερς, αλλά τουλάχιστον μας έδωσαν δώρο δυο πολύ ωραία τετράγωνα σκαμπό. Το χειμώνα τα βάζουμε και καθόμαστε δίπλα στο τζάκι, ενώ το καλοκαίρι τα βγάζουμε στον κήπο και παίζουμε τάβλι με τη γυναίκα μου σ' ένα τραπεζάκι που πήραμε από τους γύφτους.
Θεωρητικά ναι , αλλάτο 8 ÷ 2(2 + 2)= και το 8 ÷ 2 (2 + 2)= είναι το ίδιο σαν υπόλογισμός;
Εξ;Να προειδοποιήσω ότι η σωστή απάντηση δεν είναι "Δεκάξ"
Όχι, αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Πλησιάζεις, αλλά από την... ανάποδη μεριά, αφού η "εξισωσούλα" αφορά και αυτό.Σιξ Σιξ Σιξ.
Δι νάμπερ οφ δι μπίστ.