bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.734
Γιατί περνάω και εγώ από κάτ...Γι αυτό ρωτάω...Περνάω τακτικά από κάτω.
Ο bretsos Giati gela?

Η θκιάμ η μαγειρίτσα, φουλ στο λαχανικό

Γιατί περνάω και εγώ από κάτ...Γι αυτό ρωτάω...Περνάω τακτικά από κάτω.
Ο bretsos Giati gela?
2 συκωταριες, έγινε μπαμπάτσικη!!Έβαλες και συκωταριά μέσα;
Ή μόνο τα λαχανικά;![]()
Εμείς σήμερα φάγαμε και αυγά αλλά δεν ήπιαμε 43άρι!παλι νηστικό μαιμουδι... :/
Αποκλείεται, θα σε είχα δει!Γι αυτό ρωτάω...Περνάω τακτικά από κάτω.
Τελικά εσείς οι καπιταλιστες, την έχετε στο DNA σας την κλοπή!Το πρωί είχε επιχείριση κομάντο.
Στο εξοχικό που βρισκόμαστε, έχουμε γειτόνισσα τη θεία της συζύγου. Η χαρά της είναι να κοκορεύεται για τις μαγειρικές της ικανότητες.
Έφτιαξε στην αρχή της βδομάδας πασχαλινά κουλουράκια που δεν μου αρέσουν ακόμα κι αν τα φτιάξει ο Παρλιάρος. Μας κυνηγάει με γεμάτα πιάτα κι εμείς κρυβόμαστε.
Το πρωί έφερε ο γιος της τσουρέκια από τον φούρνο που ψωνίζω κι εμπιστεύομαι. Τον έκραξε γιατί δεν της ζήτησε να φτιάξει εκείνη...
Επειδή βαριόμουν υπερβολικά να βγω για να ψωνίσω πρωινό και να μπλεχτώ ανάμεσα στους γιορτινούς πελάτες, αποφάσισα να οργανώσω κλοπή.
Περίμενα τη θεία να βγει στον κήπο. Αμέσως πάω και της λέω αν μπορώ να πάρω από τα ξακουστά κουλουράκια. Έλαμψε το πρόσωπο της!
"Πήγαινε στην κουζίνα και πάρε όσα θέλεις!!!"
Μπαίνω μέσα, βρίσκω τα τσουρέκια, κόβω δύο ωραία και παχιά κομμάτια. Τα βάζω σε ένα πιάτο και το τυλίγω με αλουμινόχαρτο για να μην προδοθώ.
Βγαίνοντας με κυνηγούσε η θεία για να της δείξω πόσα πήρα.
"Άδειο το βλέπω το πιάτο", φώναζε.
"Ω να σου γαμήσ@" έλεγα εγώ και έτρεχα μη με προλάβει.
Αποστολή εξετελέσθη. Πίνω καφεδάκι στην υγειά της.![]()
Ε τώρα άμα σε κράξει κάποιος για τις πρασινάδες θάχει άδικο?Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία και του χρόνου!
View attachment 211303
Το τάμπλετ εκιά αριστερά προς βρώση είναι?Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Υγεία για όλους.
Η κλασσική λήψη με drone
View attachment 211306
Λίγο θάλασσα(στο βάθος) να ηρεμήσει το μάτι
View attachment 211307
Κ λίγο κρασάκι
View attachment 211308
Λοιπόν... Έχουμε και λέμε:Για την Κυριακή του Πάσχα, προγραμματίζουμε τσουρέκι με λευκή σοκολάτα και κάστανα, μαστέλο Σίφνου με πατάτες, κοκορέτσι και Nutella flower bread *2 (θέλει κι η γειτόνισσα).
Θα ενημερώσω το thread...![]()