Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.260
τσουγκρισαμε πανωλεθρία ... το εφαγα το αυγο... γιατι πειναγα... βρηκα και εφαγα και λιγο συκωτακι... ειχε λιγο αρνί.. μια μπουκια εφαγα... ετσι για το καλο..
20210501_215256.jpg

θα κανω εισβολη στο οικογενειακο μπαρ... ισως βρω τιποτα.. ξεχασμενο.. 43 χρονια..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Το πρωί είχε επιχείριση κομάντο. :biggrin:

Στο εξοχικό που βρισκόμαστε, έχουμε γειτόνισσα τη θεία της συζύγου. Η χαρά της είναι να κοκορεύεται για τις μαγειρικές της ικανότητες. :o

Έφτιαξε στην αρχή της βδομάδας πασχαλινά κουλουράκια που δεν μου αρέσουν ακόμα κι αν τα φτιάξει ο Παρλιάρος. Μας κυνηγάει με γεμάτα πιάτα κι εμείς κρυβόμαστε.

Το πρωί έφερε ο γιος της τσουρέκια από τον φούρνο που ψωνίζω κι εμπιστεύομαι. Τον έκραξε γιατί δεν της ζήτησε να φτιάξει εκείνη...:roflmao:

Επειδή βαριόμουν υπερβολικά να βγω για να ψωνίσω πρωινό και να μπλεχτώ ανάμεσα στους γιορτινούς πελάτες, αποφάσισα να οργανώσω κλοπή.

Περίμενα τη θεία να βγει στον κήπο. Αμέσως πάω και της λέω αν μπορώ να πάρω από τα ξακουστά κουλουράκια. Έλαμψε το πρόσωπο της!

"Πήγαινε στην κουζίνα και πάρε όσα θέλεις!!!"

Μπαίνω μέσα, βρίσκω τα τσουρέκια, κόβω δύο ωραία και παχιά κομμάτια. Τα βάζω σε ένα πιάτο και το τυλίγω με αλουμινόχαρτο για να μην προδοθώ.

Βγαίνοντας με κυνηγούσε η θεία για να της δείξω πόσα πήρα.

"Άδειο το βλέπω το πιάτο", φώναζε.

"Ω να σου γαμήσ@" έλεγα εγώ και έτρεχα μη με προλάβει.

Αποστολή εξετελέσθη. Πίνω καφεδάκι στην υγειά της.8-)

Reaction score
30.455
Το πρωί είχε επιχείριση κομάντο. :biggrin:

Στο εξοχικό που βρισκόμαστε, έχουμε γειτόνισσα τη θεία της συζύγου. Η χαρά της είναι να κοκορεύεται για τις μαγειρικές της ικανότητες. :o

Έφτιαξε στην αρχή της βδομάδας πασχαλινά κουλουράκια που δεν μου αρέσουν ακόμα κι αν τα φτιάξει ο Παρλιάρος. Μας κυνηγάει με γεμάτα πιάτα κι εμείς κρυβόμαστε.

Το πρωί έφερε ο γιος της τσουρέκια από τον φούρνο που ψωνίζω κι εμπιστεύομαι. Τον έκραξε γιατί δεν της ζήτησε να φτιάξει εκείνη...:roflmao:

Επειδή βαριόμουν υπερβολικά να βγω για να ψωνίσω πρωινό και να μπλεχτώ ανάμεσα στους γιορτινούς πελάτες, αποφάσισα να οργανώσω κλοπή.

Περίμενα τη θεία να βγει στον κήπο. Αμέσως πάω και της λέω αν μπορώ να πάρω από τα ξακουστά κουλουράκια. Έλαμψε το πρόσωπο της!

"Πήγαινε στην κουζίνα και πάρε όσα θέλεις!!!"

Μπαίνω μέσα, βρίσκω τα τσουρέκια, κόβω δύο ωραία και παχιά κομμάτια. Τα βάζω σε ένα πιάτο και το τυλίγω με αλουμινόχαρτο για να μην προδοθώ.

Βγαίνοντας με κυνηγούσε η θεία για να της δείξω πόσα πήρα.

"Άδειο το βλέπω το πιάτο", φώναζε.

"Ω να σου γαμήσ@" έλεγα εγώ και έτρεχα μη με προλάβει.

Αποστολή εξετελέσθη. Πίνω καφεδάκι στην υγειά της.8-)
Τελικά εσείς οι καπιταλιστες, την έχετε στο DNA σας την κλοπή! :tongue:

Reaction score
29.536
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη με υγεία και του χρόνου!
View attachment 211303
Ε τώρα άμα σε κράξει κάποιος για τις πρασινάδες θάχει άδικο?
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Υγεία για όλους.
Η κλασσική λήψη με drone😊
View attachment 211306
Λίγο θάλασσα(στο βάθος) να ηρεμήσει το μάτι
View attachment 211307
Κ λίγο κρασάκι
View attachment 211308
Το τάμπλετ εκιά αριστερά προς βρώση είναι?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.474
Για την Κυριακή του Πάσχα, προγραμματίζουμε τσουρέκι με λευκή σοκολάτα και κάστανα, μαστέλο Σίφνου με πατάτες, κοκορέτσι και Nutella flower bread *2 (θέλει κι η γειτόνισσα).

Θα ενημερώσω το thread... :biggrin:
Λοιπόν... Έχουμε και λέμε:
Κοκορέτσι με συνοδευτικά - σπιτική γαλλική μπαγκέτα, κομμένη σε φέτες και φρυγανισμένη στο φούρνο
IMG_20210502_130423.jpg

Κοκορέτσι "σφαγμένο"
IMG_20210502_130827.jpg

Μαστέλο Σίφνου με πουρέ πατάτας με cheddar και πατάτες στο φούρνο πασπαλισμένες με πάπρικα
IMG_20210502_123430.jpg

Το ποτό της ημέρας: μπύρα από μικρή, ανεξάρτητη Κυπριακή ζυθοποιία - ο καλεσμένος κι η σύζυγός μου που την δοκίμασαν, την εκθείασαν!
IMG_20210502_130232.jpg

...και τέλος, Nutella flower bread!
IMG_20210502_143815.jpg

Συνοδέψαμε το τελευταίο με παγωτό βανίλια...

Κατά τα άλλα, τρώμε με μέτρο την Κυριακή του Πάσχα... Καλά, ναι! :roflmao:

Υ.Γ.: Προφανώς και περίσσεψαν από όλα, οπότε έχουμε φαγητό για 2-3 ημέρες, μια χαρά!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Χθες έφτιαξα μαγειρίτσα μια κατσαρόλα γεμάτη. Μπόλικο πράμα.
Σήμερα μου έστειλε μαγειρίτσα η αδερφή μου, η πεθερά της και μια γειτόνισσα!
Έχω μαγειρίτσα για μια επιλαρχία.
Κράτησα δύο καλές μερίδες σε τάπερ στο ψυγείο και έφτιαξα άλλα 8 τάπερ με καλές μερίδες και τα έβαλα κατάψυξη αναγκαστικά.
Θα βγάζω ένα κάθε 10 - 12 μέρες να ξεπαγώνει για να τρώω τους επόμενους 3 μήνες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef