Ηρθαν και τα Linton....

Reaction score
581
Ενισχυτές 2.500 ευρώ όπως ο Nait που αναφέρθηκε με ισχύ 70 κι 100 βατ δεν έχουν κανένα νόημα στη σύγχρονη εποχή (ncore κι έπειτα).
60 βατ μπορεί να ακούγονται πολύ καλύτερα από 250 και βατ, που μπορεί να είναι στεγνά, ξερά. Μια χαρά είναι ο Naim πολύ μουσικός ενισχυτής.

Ndis

Titika
Reaction score
4.815
60 βατ μπορεί να ακούγονται πολύ καλύτερα από 250 και βατ, που μπορεί να είναι στεγνά, ξερά. Μια χαρά είναι ο Naim πολύ μουσικός ενισχυτής.
Δικαίωμα του καθενός να ακουει βελουδα, μέλια, χρειες και κρύσταλλα. Δεδομένου του ίδιου ηχείου, σε στάθμη αναφοράς το δυναμικό ευρος που περέχει ενας ενισχυτής 60-70 βατ ειναι σαφέστατα μικρότερο απο εναν ενισχυτή 250+ βατ.

Τώρα αν κάποιος θέλει να ακουει καμπανάκια σε συνθήκες ψιθύρου πάω πάσο.

ΥΓ καλοακουστα τα ηχεία ειναι πανέμορφα, μαστ τρελό ειναι οι βάσεις όπως σου έχουν γράψει και άλλοι.

Reaction score
581
Δικαίωμα του καθενός να ακουει βελουδα, μέλια, χρειες και κρύσταλλα. Δεδομένου του ίδιου ηχείου, σε στάθμη αναφοράς το δυναμικό ευρος που περέχει ενας ενισχυτής 60-70 βατ ειναι σαφέστατα μικρότερο απο εναν ενισχυτή 250+ βατ.

Τώρα αν κάποιος θέλει να ακουει καμπανάκια σε συνθήκες ψιθύρου πάω πάσο.

ΥΓ καλοακουστα τα ηχεία ειναι πανέμορφα, μαστ τρελό ειναι οι βάσεις όπως σου έχουν γράψει και άλλοι.
Έχω ακούσει 60 βατ να σπάνε τα γουφερ και να βάζουμε 200 βατ μονομπλοκ και να μην κουνάει ούτε τα τουιτερ,στα ίδια ηχεία ποίος σου είπε για ψιθύρους τα πάντα είναι θέμα τεριασματος.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.655
Έχω ακούσει 60 βατ να σπάνε τα γουφερ και να βάζουμε 200 βατ μονομπλοκ και να μην κουνάει ούτε τα τουιτερ,
θα ήταν από αυτά τα πχοιτικά βατ που λεν..... :biggrin:

Reaction score
3.127
Έχω ακούσει 60 βατ να σπάνε τα γουφερ και να βάζουμε 200 βατ μονομπλοκ και να μην κουνάει ούτε τα τουιτερ,στα ίδια ηχεία ποίος σου είπε για ψιθύρους τα πάντα είναι θέμα τεριασματος.
Τα 60 watt σπάνε τα woofer από την παραμόρφωση;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.251
Τελικά πως πάνε από ήχο? Είσαι ικανοποιημένος?

Reaction score
5.742
Δεν μας λες ακριβώς ποιοι ήταν οι ενισχυτές που έγινε η σύγκριση και ποια ηχεία οδήγησαν;

Reaction score
796
Δις σπίκερ γουόντς δις αμπλιφάιερ φρομ δις σάουντ γουίθ δις κέϊμπλ
εντ ετσετερά ετσετερά.

Ιτς νοτ ντίφικαλτ φορ μι.
Άδερ πίπολ ιτς βέρι βέρι ντίφικαλτ.
Μπικόζ στάρτ φρομ νάθινγκ.

Πουτ δις σπίκερ, ενάδερ αμπλιφάιερ, ενάδερ αμπλιφάιερ, ενάδερ σπίκερ, ενάδερ τερντέϊμπλ. Δις ις νάθινγκ.

Reaction score
581
Δεν μας λες ακριβώς ποιοι ήταν οι ενισχυτές που έγινε η σύγκριση και ποια ηχεία οδήγησαν;
Αυτό πού θέλω να πω είναι ότι αν η κατασκευή ή σχεδίαση είναι σοβαρή ενός ενισχυτή μπορεί να οδηγήσει σωστά πολλά ηχεία, και ας είναι 60 βατ .Τα 250 και πάνω δεν είναι ο πρώτος λόγος για εμένα να αγοράσω.

Reaction score
932
Αν όμως ένας σωστά σχεδιασμένος ενισχυτής βγάζει τη διπλάσια ισχύ με μικρότερες παραμορφώσεις και θόρυβο κι εν γένει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε φθηνότερη τιμή, τότε ναι σκοτώνει τον ανταγωνισμό

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.810
Αν όμως ένας σωστά σχεδιασμένος ενισχυτής βγάζει τη διπλάσια ισχύ με μικρότερες παραμορφώσεις και θόρυβο κι εν γένει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά σε φθηνότερη τιμή, τότε ναι σκοτώνει τον ανταγωνισμό
Ποιος ολοκληρωμενος ενισχυτης εχει διπλασια ισχυ με μικροτερες παραμορφωσεις και θορυβο, καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα και φθηνοτερη τιμη απο τον naim?

Reaction score
932
Ο nord one nc500. Ειναι τελικός βέβαια, αλλά με τη διαφορά άντε κάτι παραπάνω παίρνει κανείς ένα ικανό προενισχυτη dac.
Λύση όλα σε ένα ο nad m10 με λίγο μεγαλύτερη τιμή και σημαντικές έξτρα δυνατοτητες

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.810
Ο nord one nc500. Ειναι τελικός βέβαια, αλλά με τη διαφορά άντε κάτι παραπάνω παίρνει κανείς ένα ικανό προενισχυτη dac.
Λύση όλα σε ένα ο nad m10 με λίγο μεγαλύτερη τιμή και σημαντικές έξτρα δυνατοτητες
Αρα και τα δυο ειναι ακριβοτερες επιλογες.... και αμφιβαλω αν ο nad εχει καλυτερο ηχο. ...δυνατοτητες ναι....ηχο;

Reaction score
5.742
Ποιος ολοκληρωμενος ενισχυτης εχει διπλασια ισχυ με μικροτερες παραμορφωσεις και θορυβο, καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα και φθηνοτερη τιμη απο τον naim?
Υπάρχουν φυσικά (κάτι γιαπωνέζικοι! π.χ Marantz MM7025, Rotel RA-1592 και κάποιοι άλλοι π.χ Musical Fidelity M6....)

Last edited:

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.810
Υπάρχουν φυσικά (κάτι γιαπωνέζικοι! π.χ Marantz MM7025, Rotel RA-1592 και κάποιοι άλλοι π.χ Musical Fidelity M6....)
Αν σου χαριζαν εναν ροτελ η εναν μαραντζ η εναν ναιμ ποιον θα επαιρνες; (μη μου πεις τον ακριβοτερο πες μου ποιος θα σου αρεσε πιο πολυ) .

Reaction score
5.742
,
Αν σου χαριζαν εναν ροτελ η εναν μαραντζ η εναν ναιμ ποιον θα επαιρνες; (μη μου πεις τον ακριβοτερο πες μου ποιος θα σου αρεσε πιο πολυ) .
[/QUOTE
Αυτόν που θα οδηγούσε τα ηχεία μου καλύτερα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.334
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian