- Reaction score
- 145.194
Κωμωδία ζούμε.
Νομίζεις! Κοίτα τι πιστεύουν οι ίδιοι.Το μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η απουσία αντιπολίτευσης. Μητσοτακηγαμιεσαι αλλά βλέπεις την εναλλακτική και κλαίς
έλα λέγε..από που προκύπτει όλη αυτή η ενημέρωση?
Μου τα στέλνουν επαγγελματίες fbουκάδες. Εγώ μιλάω κυρίως με γυναίκες για brands, botox και καλοπέραση.έλα λέγε..από που προκύπτει όλη αυτή η ενημέρωση?
σε πόσα ζαιογκρουπς είσαι χωμένος?![]()
εδώ είναι η είδησηΕγώ μιλάω κυρίως με γυναίκες για brands, botox και καλοπέραση.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την καλοπέραση της συζύγου του με το να φροντίζει να την ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε τόσο σημαντικά θέματα!Εγώ μιλάω κυρίως με γυναίκες για brands, botox και καλοπέραση.
Εγώ τις ενημερώνω.Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την καλοπέραση της συζύγου του με το να φροντίζει να την ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε τόσο σημαντικά θέματα!![]()
Αν είχε γράψει 5000 σελίδες ο Τσίπρας πριν το Μάτι δηλαδή θα το λέγαμε επιτυχία?Κάντε σύγκριση με το σχέδιο 180 σελίδων κυβέρνησης Μητσοτάκη:
Μόνο αν ήταν γραμμένες στα αγγλικά.Αν είχε γράψει 5000 σελίδες ο Τσίπρας πριν το Μάτι δηλαδή θα το λέγαμε επιτυχία?
Θα κάνει τη διαφορά ο Μητσοτάκης να τιμωρήσει τους υπεύθυνους?
Άντε καλά. Σε πόσες ΜΕΡΕΣ θα είναι πάλι έξω, και γιατί;
Αστειάκια στις στάχτες?Μόνο αν ήταν γραμμένες στα αγγλικά.