Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.989
Το μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η απουσία αντιπολίτευσης. Μητσοτακηγαμιεσαι αλλά βλέπεις την εναλλακτική και κλαίς
Νομίζεις! Κοίτα τι πιστεύουν οι ίδιοι.

FB_IMG_1628626524954.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.989
έλα λέγε..από που προκύπτει όλη αυτή η ενημέρωση?
σε πόσα ζαιογκρουπς είσαι χωμένος? :biggrin:
Μου τα στέλνουν επαγγελματίες fbουκάδες. Εγώ μιλάω κυρίως με γυναίκες για brands, botox και καλοπέραση.

Στα πολιτικά ασχολούμαι μόνο με ό,τι προκαλεί γέλιο. Κι αν δω ότι κάποιοι παρεξηγούνται τρελαίνομαι από τη χαρά μου γιατί βρήκα παιχνίδι. :D

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.564

Reaction score
3.181

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.788
Το βίντεο είναι φοβερό.
Με ένα αγροτικό αυτοκίνητο προσπαθούν να φύγουν από το χωριό και περνούν μέσα από την φωτιά.
Σε πιάνει δέος με την σκέψη ότι αν φρενάριζε λίγο στη θέα της φωτιάς μέσα στον δρόμο, θα μπορούσε να κολλούσε εκεί και να καιγόταν ζωντανοί.
Από την άλλη γιατί δεν έφυγαν νωρίτερα από το χωριό;
Η εντολή εκκένωσης δεν βγαίνει για πλάκα, υπάρχει λόγος.
Με τέτοιο τρόπο κάηκαν πολλοί τότε στην Ηλεία.

Reaction score
3.181
Εκτός των άλλων είχαν και την τύχη με το μέρος τους γιατί σε κάποια σημεία δεν είχε ορατότητα στις στροφές. Ίσως σε αυτό βοήθησε και ο συνοδηγός που ήξερε απέξω τις στροφές και του έλεγε.
Αν κάνανε το λάθος και μέσα στη φωτιά σταματούσαν δε νομίζω να γλύτωναν.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.723
Εγώ μιλάω κυρίως με γυναίκες για brands, botox και καλοπέραση.
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την καλοπέραση της συζύγου του με το να φροντίζει να την ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε τόσο σημαντικά θέματα! :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.989
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την καλοπέραση της συζύγου του με το να φροντίζει να την ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε τόσο σημαντικά θέματα! :roflmao:
Εγώ τις ενημερώνω. ;)

Reaction score
123
Κάντε σύγκριση με το σχέδιο 180 σελίδων κυβέρνησης Μητσοτάκη:

Αν είχε γράψει 5000 σελίδες ο Τσίπρας πριν το Μάτι δηλαδή θα το λέγαμε επιτυχία?

Συγκρίνουμε το ένα σκατό με το άλλο για να βρούμε το καλύτερο?

Η αποτυχία είναι δεδομένη. Θα κάνει τη διαφορά ο Μητσοτάκης να τιμωρήσει τους υπεύθυνους? (δεν βάζω τους πολιτικούς μέσα γιατί θα μιλάμε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας)

gid

Reaction score
10.292
Η ελληνική δικαιοσύνη είναι αυστηρή όταν ο κόσμος και τα ΜΜΕ παρακολουθούν στενά.

By default, είναι φοβερά επιεικής. Διαρκώς ελαφρυντικά στοιχεία βρίσκουν, διαρκώς αναστολές, διαρκώς εξαγοράσιμες ποινές με εντελώς γελοίο κόστος ανά ημέρα. Και έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.

Η θεωρία μου είναι ότι
1. φοβούνται αντίπραξη αν δώσουν βαριές ποινές (στο πάνω όριο των ποινών που προβλέπονται για το Χ αδίκημα)
2. το πράγμα επιδεινώνεται γιατί μεγάλο ποσοστό δικαστών είναι γυναίκες, που έχουν μια "φυσική τάση" προς την επιείκια

Προφανώς μεγάλη ευθύνη φέρει και ο Νομοθέτης που ανοίγει τα παράθυρα, καθώς και οι κυβερνήσεις που δεν μεριμνούν για κατασκευή νέων φυλακών.

Προσθέτεις μετά και κυβερνήσεις ικανές να βγάλουν νόμους τύπου Παρασκευόπουλου και....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale