- Reaction score
- 95.874

Στις 20 Οκτωβρίου.

Έρχεται σύντομα η νέα συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, ΕΟΝ ΤV
H EON TV έχει σχεδιαστεί από την United και θα εμπεριέχει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες των OTT πλατφορμών.

Η κριτική θα γίνει όταν βγει επίσημα από αύριο.Από ποιότητα εικόνας?
Επειδη πολλοί αναφέρουν ότι μάλλον προς το παρόν έχει την ποιότητα του novago..
Με τους υφιστάμενους συνδρομητές σε triple play τι γίνεται; Το δίνουν δωρεάν;View attachment 226605
![]()
Οι τιμές των νέων πακέτων EON - Digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Εν αναμονή της επίσημης πρεμιέρας της νέας IPTV πλατφόρμας EON στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης, παραθέτουμε τις τιμές όλων των εμπορικά διαθέσιμων πακέτων πουdigitaltvinfo.gr
Ναι. Απλά δεν παίρνουν μποξάκι αφού έχουν τον SAT receiver. Αλλά μπορούν να χρησιμοποιούν και το app αν έχουν άλλο TV Box.Με τους υφιστάμενους συνδρομητές σε triple play τι γίνεται; Το δίνουν δωρεάν;
Internet "λειτουργικό" για Internetικη TV δεν έχει η χώρα γενικάΠλέον στους νέους συνδρομητές δεν υπάρχει επιλογή πιάτου, παρά μόνο σε περιοχές χωρίς λειτουργικό internet.
Κι εγώ αυτό ήθελα αλλά...Χρησιμοποιώ ήδη την υπηρεσία μεσω κωδικών novago σε PC
Βασικά το app για smart TV θέλω.
Δεν το κατάλαβα αυτό.Προς το παρόν, όσοι είναι ενεργοί πελάτες με πιάτο, θα βλέπουν στη smart TV μόνο μέσω δορυφορικού αποκωδικοποιητή.
Το ίδιο λέμε.Δεν το κατάλαβα αυτό.
Τι εννοείς μέσω του αποκωδικοποιητή?
Έχω nova εξοχικό και στο εξοχικό έχω 4mbps και πάλι καλά να λέμε..
Δεν γίνεται να κόψω το δορυφορικό λοιπόν.
Όντως δοκίμασα χθες στο κινητό, όλα καλά.Το ίδιο λέμε.
Η δορυφορική σύνδεση θα συνεχίσει να παρέχεται σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε γρήγορο internet.
Το πρόβλημα είναι ότι όσοι ήδη έχουμε δορυφορική συνδρομή δεν θα μπορούμε να δούμε μέσω EON στην τηλεόραση.
Μόνο στις φορητές συσκευές.
Στο τηλέφωνο μού είπαν (χθες) ότι θα βγει μία "υβριδική" λύση αλλά δεν ήξεραν περισσότερα.
Το ξέρω για τον browser αλλά η καινοτομία του EON είναι η εφαρμογή και η ευκολία χρήσης της. Θα περιμένω λίγες μέρες για πιθανές προτάσεις.Μέσω browser παίζει και από shield.
Browser μόνο.
Ίσως σε βολεύει εφόσον υπάρχει κοντρολ.
Αλλά άστο καλύτερα μην κλείσεις τις συσκευές σου, λογικά σύντομα θα δώσουν επίσημα το App, δεν γίνεται αλλιώς.
Η λειτουργία θέασης καταργήθηκε και το novago επίσης.Το σπαστικό με το Novago είναι όταν έχει κανένα σπουδαίο ματς και πρέπει να μπαίνεις σε διαδικασία να απενεργοποιείς απ' το my account τον δορυφορικό δέκτη.