bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.667
Σήμερα πίτες, μόλις βγήκε η σπακανόπιτα, σειρά έχουν οι ετοιμασίες για γαλατόπιτα!

Θα πεθάνουμε όλοιΑπίστευτο. Τι σόι μαγαζί ήταν αυτό; Δε μπορούσαν να βάλουν αυτοκόλλητο με προειδοποίηση; Να μετακινήσουν τον κάδο παραδίπλα; Απίστευτοι
Αυτό πρόσεξες και δεν είδες τα ψάρια με τις "γόπες";Aβγό με ψάρι ;![]()
Τι να πουν και αυτοί που τρώνε μακαρόνια με μερέντα...
Θυμάμαι κάποτε , πιτσιρικάς ήμουν ,σε οικογενειακή έξοδο , έναν θείο να λέει με περισπούδαστο ύφος ότι δεν κάνει να μπλέκουμε το ψάρι με το τυρί ,την ώρα που τσάκιζε τη φέτα της χωριάτικης , λίγο πριν έρθει το τηγανητό μαριδάκι...Τα γνωρίζω Χαρίλαε αλλά μια έκπληξη την πήρα!
Ωραία @ Mr Spock, μεγειά την κουζίνα, την ηλεκτρική εννοώ.
Σοβαρά τώρα , να έρθω να μείνω μαζί σου ; Θα ψωνίζω τις πρώτες ύλες και θα πλένω τα πιάτα .Γαλατόπιτα, μόλις βγήκε, λίγο να κρυώσει και θα τη εξαφανίσωView attachment 234607
Παίζει να ήμαστε από τον ιδγιο πλανήτηΚι εγώ τρελαίνομαι για μπάμιες.... Σε όποιον το έχω πει με κοίταξε σαν να κοιτάει εξωγήινο
Κι εγώ τρελαίνομαι για μπάμιες.... Σε όποιον το έχω πει με κοίταξε σαν να κοιτάει εξωγήινο
Όταν έλεγα ότι είσαι εξωγήινη μπάμια, κάποιοι γέλασαν κοροϊδευτικά! Ορίστε, κύριοι, ομολόγησε!!!Παίζει να ήμαστε από τον ιδγιο πλανήτη![]()