- Μηνύματα
- 4.884
- Reaction score
- 25.892
αυτο το γουοκ κανει καμια διαφορα 'η το βανουμε για να μαστε γκουρμεδες ?Αρνάκι στο φούρνο, κοκκινιστό με κριθαράκι στο γουοκ , τριμμένο κατσικίσιο τυρί και λιγη γραβιέρα.
View attachment 237020
Άρα δεν φταις εσύ για τα μπαμ μπουμ στη συμπρωτεύουσα.Μεθώνη, φαγκρί, 1,6 κιλά λέει. Εμένα μικρότερο μου φάνηκε..
Τες πα, 3 άτομα σκασαμε, θεονόστιμο.
Ο ψαράς το έφερε επιτόπου, μιλάμε για εντελώς φρέσκο ψάρι..
View attachment 236993 View attachment 236994 View attachment 236995 View attachment 236996 View attachment 236997
Αυτά από Χαλκιδική, και σα τη Χαλκιδική δεν έχει, εννοείται.
Πολύ δυνατός...
View attachment 236998 View attachment 236999 View attachment 237000 View attachment 237001 View attachment 237002
View attachment 237003 View attachment 237004 View attachment 237005 View attachment 237006 View attachment 237007
View attachment 237009 View attachment 237008
Πού είναι η σκορδαλιά?αυτο το γουοκ κανει καμια διαφορα 'η το βανουμε για να μαστε γκουρμεδες ?
αντιδια - μπακαλιαρος
View attachment 237021
δε κατεχω να τηνε σαζωΠού είναι η σκορδαλιά?
Ένα καλό γουοκ έχει καλύτερη μετάδοση θερμότητας και χρησιμοποιείς και τα τοιχώματα, ενώ σε ένα απλό τηγάνι τεφαλ με σχεδόν όρθια και χαμηλά τοιχώματα δεν γίνεται αυτό , άσε που λερώνονται πιο εύκολα τα πέριξ.αυτο το γουοκ κανει καμια διαφορα 'η το βανουμε για να μαστε γκουρμεδες ?
αντιδια - μπακαλιαρος
View attachment 237021
μπελας μου φαινεταιΈνα καλό γουοκ έχει καλύτερη μετάδοση θερμότητας και χρησιμοποιείς και τα τοιχώματα, ενώ σε ένα απλό τηγάνι τεφαλ με σχεδόν όρθια και χαμηλά τοιχώματα δεν γίνεται αυτό , άσε που λερώνονται πιο εύκολα τα πέριξ.
Καθόλου , άμα το δοκιμάσεις θα καταλάβεις.μπελας μου φαινεται
Με γκάζι μαγειρεύεις;επαε , τα λεει καλα ?
οϊΜε γκάζι μαγειρεύεις;
Έλα μρε Όλδη μου, πανεύκολο είναι.δε κατεχω να τηνε σαζω
να δοκιμασω μρε λαγκαδιανε, αν και ψωμι δε βρισκεις ευκολα επαεΈλα μρε Όλδη μου, πανεύκολο είναι.
Μπαγιάτικο ψωμί ψίχα, κατά προτίμηση μαύρο ή ημίλευκο (άλλοι βάζουν πατάτα, εγώ την προτιμώ με ψωμί ολικής). Όσο βάρος είναι η ψίχα, θες περίπου το μισό σε ελαιόλαδο. Ξύδι, αλάτι, σκόρδο λιωμένο με το μάτι τα βάζω, άσε που είναι και θέμα γούστου, και άσε που και το σκόρδο δεν έχει πάντα την ίδια αψάδα. Εγώ πάντως αντικαθιστώ το 1/3 του ξυδιού με λεμόνι και μέρος του σκόρδου με λευκό πιπέρι.
Μουλιάζεις το ψωμί, το στίβεις καλά και ρίχνεις όλα τα υλικά σε μίξερ ή ένα μεγάλο βαρύ γουδί και ανακατεύεις μέχρι να γίνει ομοιογενές. Κατά τη διαδικασία της ανάδευσης δοκιμάζω να δω πού χρειάζεται διόρθωμα γεύσης, γι αυτό ξεκινάω με συντηρητικές ποσότητες.
Είναι ο 10ιντσος γάτης της σουβουσούνα δοκιμασω μρε λαγκαδιανε, αν και ψωμι δε βρισκεις ευκολα επαε
και επεφκαιριας
κατεβασε το κατη απο το σαμπ - σαν 8ιντσο φαινεται ! ντροπη !
εξαφανιζομαι γιατι παιρνει η γκεσταμπο