Ανασχεδιασμός στέγης σε σοφίτα

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
.

Attachments

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
.

Attachments

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
.

Attachments

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
.

Attachments

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
.

Attachments

Reaction score
6.712
Σε γενικές γραμμές θα σου πω ότι αυτός που έφτιαξε τη σκέπη δεν ήταν......και γ@μω τα μαστορια που λέμε.....δεν ξέρω αν με πιάνεις....

Πολύ λαμακι και γωνίτσες... επίσης οι σκεπές δεν έχουν κολώνες και έχουν την τάση σε φορτίο χιονιού όχι μόνο να μην κοιλιαζει αλλά να γίνεται το αντίθετο.

Αν σε παίρνει οικονομικά ξεκίνα το...να έχεις μια σκεπή όπως πρέπει κ όχι όπως να ναι.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Εχεις καμία αίσθηση του τι ανεβάζεις , ή έτσι απλά ανεβάζεις ότι φωτό έβγαλες?
ρε ταραμά δεν βλέπεις που ανεβάζω τα δεσίματα κ στο πως στηρίζεται ;

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Πόση απόσταση έχει η κολώνα από το σημείο που θες να βάλεις οθόνη;
από τον τοίχο μπροστά που βλέπεις είναι κοντά 2,50 (11cm είναι η κολώνα) περίπου εφοσον βρίσκεται ακριβώς κέντρο κ η απόσταση από τον ένα τοίχο στον άλλο είναι κοντά 5 μετρα

Reaction score
23.060
Ωραία κατασκευή. Αντέχει. Τώρα τι μουσική θα παίζει εκεί μέσα ? Γενικά εαν το ύψος του ταβανιού δεν είναι μινιμουμ 3.05 -3.10 μην ασχολείσαι. Επίσης αυτά τα rafters που κατεβαίνουν κάθετα είναι θάνατος. Το ιδιο και το τρίγωνο που κάνει πάνω το ταβάνι. Θα σου κατεβάζει κανένα τρελό howling απο εκεί και άντε να το μαζέψεις.

Πάντως δε ξέρεις καμιά φορά. Ανέβασε κανένα απο τα συστηματα σου εκεί έτσι πρόχειρα και κανα δυο σάμπ χα χα , να ακούσεις λίγο, πριν κάνεις οτιδήποτε (ή με μετρήσεις, που τις παίζεις στα δάχτυλα, δε ξέρω απο αυτά εγω και εαν γίνεται).

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Ωραία κατασκευή. Αντέχει. Τώρα τι μουσική θα παίζει εκεί μέσα ? Γενικά εαν το ύψος του ταβανιού δεν είναι μινιμουμ 3.05 -3.10 μην ασχολείσαι. Επίσης αυτά τα rafters που κατεβαίνουν κάθετα είναι θάνατος. Το ιδιο και το τρίγωνο που κάνει πάνω το ταβάνι. Θα σου κατεβάζει κανένα τρελό howling απο εκεί και άντε να το μαζέψεις.

Πάντως δε ξέρεις καμιά φορά. Ανέβασε κανένα απο τα συστηματα σου εκεί έτσι πρόχειρα και κανα δυο σάμπ χα χα , να ακούσεις λίγο, πριν κάνεις οτιδήποτε (ή με μετρήσεις, που τις παίζεις στα δάχτυλα, δε ξέρω απο αυτά εγω και εαν γίνεται).
το σχέδιο είναι να γίνει κατασκευή room in room με έμφαση στο πάτωμα….διαφορετικά θα έχω θέματα με τους κάτω

Reaction score
6.235
Αν δεν σε νοιάζει να κάθεσαι ακριβώς κέντρο η απόσταση είναι κομπλέ για να βάλεις αριστερά δεξιά από μια πολυθρόνα και η πλάτη να είναι στην ίδια ευθεία με την κολώνα. Θα έχεις απόσταση θέασης περίπου στο 2.30 που είναι και όσο θες νομίζω.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
το ύψος κάθετα μέχρι το κεντρικό δοκάρι είναι στα 2,7

Reaction score
11.652
Λοιπόν
Η στέγη όπως τη βλέπω δεν …….
Καμία σχέση με την ποιότητα της φωτό στο πρώτο ποστ.
αν κατάλαβα …. Τα 5μ εινσι το συνολικό πλάτος του εσωτερικού χώρου; Αν ναι , δε φτάνει μάναμ ;)
Επιπλέον κάθε κολώνα απέχει από την επόμενη 2,5μ ;
Έπεται συνέχεια

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos