Ό,τι θέλει ο ΄΄λαός΄΄

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.933

Reaction score
2.497
Το ηχείο δείχνει εξαιρετικό…αλλά σε αυτά τα λεφτά…χωρίς ενισχυτικά συμβιβάζεσαι κ με άλλες επιλογές …
Το ηχειο υπαρχει και σε μορφη κιτ στα μισα λεφτα https://audiofirstdesigns.uk/cadentia-3-kit
Η δε συναρμολογηση του κιτ ειναι αστεια και μπορει να την κανει ο καθ ενας. Και οποιος δεν μπορει η δεν εχει χρονο μπορει να βρει τον βοηθο ενος ανθυπομαραγκου να του δωσει ενα χαρτζηλικι και να του το συναρμολογησει.

daharis666

Moderator
Reaction score
84.933
Το ηχειο υπαρχει και σε μορφη κιτ στα μισα λεφτα https://audiofirstdesigns.uk/cadentia-3-kit
Η δε συναρμολογηση του κιτ ειναι αστεια και μπορει να την κανει ο καθ ενας. Και οποιος δεν μπορει η δεν εχει χρονο μπορει να βρει τον βοηθο ενος ανθυπομαραγκου να του δωσει ενα χαρτζηλικι και να του το συναρμολογησει.
Το καλυτεροτερο ηχείο εβερ τότε :party:

Reaction score
3.244
Θέλει ώρες το κιτ για να συναρμολογήσεις ζεύγος , μην πω και μέρες.
Σιγά ρε μην θέλει και μήνες. Αν έχεις αρκετούς σφιγκτήρες μια μέρα δουλειά είναι.
Τώρα το φινίρισμα είναι άλλη ιστορία...

Reaction score
30.295
Ναι άμα έχεις ξυλουργικό εργαστήριο , μπορείς να έχεις πολλά και διάφορα.
Αμα δεν έχεις , άηντε να σε δώ τι θα κάνεις .

Reaction score
2.497
Ναι άμα έχεις ξυλουργικό εργαστήριο , μπορείς να έχεις πολλά και διάφορα.
Αμα δεν έχεις , άηντε να σε δώ τι θα κάνεις .
Tο βιντεο-οδηγιες το ειδες? 10 σφιγκτηρες, ξυλοκολα, σκαρπελο, γυαλοχαρτο, 4 αλεν, μια πενσα, ενα ψαλιδι, μια φαλτσετα, ενα κατσαβιδι, ολα μαζι κανενα 100αρι ευρω, και 3-4 ωρες με την ησυχια σου, χαλαρα.

daharis666

Moderator
Reaction score
84.933
ο Μάρκου είναι αγχωμένος από την κατασκευή των Ψωράλ που του πήρε κάτι χρόνια....μην κρίνετε... :biggrin:

Reaction score
30.295
Κανείς δεν είναι αγχωμένος.
Μακάρι να μπορούσες να είχες c-o-r-a-l-
Aλλά δεν μπορείς .
Αλλά αφού είσαι τόσο γ@μάτος ξεκίνα να σε δω , πόσο γρήγορα θα τελειώσεις.

Ndis

Titika
Reaction score
4.916
Παιδιά το να βρεθεί ένας επαγγελματίας να μας το συναρμολογήσει το θεωρώ μικρής δυσκολίας ζήτημα.

Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς, με δασμούς, εργατικά και ενισχυτές το κόστος θα φτάσει στα 2.5-3κ ανά δορυφόρο. Το τελικό φινίρισμα είναι άλλο θέμα, δεν το αγγίζω καθόλου.

Αν οι οι Άγγλοι ήταν ακόμα εντος ε.ε. θα ήταν σίγουρα vfm. Υπάρχει βέβαια τρόπος να γλυτώσουμε τους δασμούς (αν το σκέφτεται κανένας ας μου στείλει pm να ανοίξω διάλογο με την εταιρεία).

daharis666

Moderator
Reaction score
84.933
Παιδιά το να βρεθεί ένας επαγγελματίας να μας το συναρμολογήσει το θεωρώ μικρής δυσκολίας ζήτημα.

Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς, με δασμούς, εργατικά και ενισχυτές το κόστος θα φτάσει στα 2.5-3κ ανά δορυφόρο. Το τελικό φινίρισμα είναι άλλο θέμα, δεν το αγγίζω καθόλου.

Αν οι οι Άγγλοι ήταν ακόμα εντος ε.ε. θα ήταν σίγουρα vfm. Υπάρχει βέβαια τρόπος να γλυτώσουμε τους δασμούς (αν το σκέφτεται κανένας ας μου στείλει pm να ανοίξω διάλογο με την εταιρεία).
ρώτα μαρη να ξέρουμε…αν είναι να πάμε σε κοραλ… :biggrin:

Reaction score
3.244
Γίνομαι εθελοντής να μου πάρετε ένα Κιτ να τεσταρουμε πόσο χρόνο χρειάζεται να γίνει συναρμολόγηση το Κιτ χωρίς εργαστήρι, χωρίς φαντεζι εργαλεία, με 4-6 ιμάντες και 2-3 σφυκτιρες και ένα μάκιτα 50ρι, στο μπαλκόνι μου, με τσουτσουνοκρυο χωρίς γαντια γιατί είμαι και άντρα.

Εεεεε; Ψηθείτε ρεη!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989