Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ή από τον προενισχυτη του πικάπ στην είσοδομικροφώνουline του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου.
σε λιγο παω σπιτι,εχω μαλλον τον πρωτο,με εβαλες στα καρφια που λενεΕκτός των ανωτέρω, υπάρχουν και προενισχυτές πικάπ με USB και άμεση μετατροπή του αναλογικού σε φηφιακό, πχ :
![]()
Pro-Ject Audio Phono Box II USB Phono Preamp Silver
Βρες Pro-Ject Audio Phono Box II USB Phono Preamp Silver στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!www.skroutz.gr
![]()
Rega Fono A2d MK2 Phono Preamp Black
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Rega Fono A2d MK2 Phono Preamp Black. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
![]()
Pro-Ject Audio Phono Box USB V Phono Preamp Silver
Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Pro-Ject Audio Phono Box USB V Phono Preamp Silver. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!www.skroutz.gr
![]()
Nad PP-4
Βρες τιμές για το προϊόν Nad PP-4 από 5 καταστήματα. Δες χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών!www.skroutz.gr
τι έγινε τελικά, το έχεις;σε λιγο παω σπιτι,εχω μαλλον τον πρωτο,με εβαλες στα καρφια που λενε
+1
αυτοι ειναι απο τους Συνδρομο..καπως το 'χα κανει κι εγω, μα δε θυμουμε πως ...
![]()
αλήθεια είναι αυτό που λες,προσωπικά ο λόγος που θα ήθελα κάτι τέτοιο είναι μόνο για να στέλνω κάποια βιντεακια σε κανένα φίλο,σε κάποια ποιοτική μορφή.τώρα αν το κόστος,χρήμα και χρόνος,δεν συμφέρει σαφώς και δεν θα ασχοληθώ.σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου+1
-> σε αυτες τις περιπτωσεις βεβαια χρειαζεται να αναφερουμε οτι πολυ μπερδεμα και κοστος τοσο χρηματικο οσο και σε χρονο χωρις καποιο λογο ή ουσια ..εκτως και αν μιλαμε για καποιες περιπτωσεις αλμπουμ που οντως δεν υπαρχουν πουθενα σε ψηφιακη μορφη, και δεν δινω και μεγαλες πιθανοτητες πλεων για κατι τετοιο.
αυτοι ειναι απο τους Συνδρομο..
ασε, είναι χωρίς usb και ξενέρωσα,γι' αυτό δεν απάντησα,πάντως αυτά που μου πρότεινες είναι ενδιαφέροντα και θα το ψάξω,σ' ευχαριστώ.τι έγινε τελικά, το έχεις;
ναι συγνωμη, αυτο μου διεφυγε, γι αυτο και δεν τοποθετηθηκα επι της αρχικης θεσης.είναι μόνο για να στέλνω κάποια βιντεακια σε κανένα φίλο,
ε πε μας κατι παραπανωΣυνδρομο..
μου είπαν ότι μεταφέρω τον ήχο στο λαπτοπ,τραβάω βίντεο το πικάπ και κάνω επικόλληση,όπως στις παλιές ταινίεςΜε πηγή πικαπ, πως θα γράφεις βιντεάκια ;
Εννοείς σε βιντεάκια να προσθέτεις μουσική από πικάπ;
δείχνει ενδιαφέρον,θα το δω,ευχαριστώΜπορείς, αν στην εξοδο του phono stage, αντί να συνδέσεις σε ενισχυτή, να συνδέσεις ένα ADC μετατροπέα που στη μία πλευρά (είσοδο) έχει RCA και στην εξοδο Usb και μετά στο PC. Μετά χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα εγγραφής όπως το audacity.
Ένας μετατροπέας είναι ο παρακάτω