εγγραφή από πικάπ

Reaction score
24
γειά σε όλη την παρέα,άσχετος που είμαι θα μπορούσατε να μου πείτε πώς μπορώ και εγώ να κάνω εγγραφή από το πικάπ σε κάποια πηγή με εικόνα πχ στο κινητό 📱,η κάπου αλλού και τη εξοπλισμό χρειάζομαι,ευχαριστώ προκαταβολικά

D

debianfox

Guest
Πικαπ, προ-προενισχυτη η αλλιως προ phono,εκτος κ αν το πικαπ ειναι συνδεδεμενο σε προενισχυτη, οποτε παιρνεις σημα απο το rec, κ ενα adc, ειτε σε αυτονομη συσκευη,πχ καρτα ηχου εξωτερικη που συνδεεται με usb σε υπολογιστη, ειτε σε μορφη εσωτερικης καρτας ηχου υπολογιστη..

TGD

Reaction score
10.539
Ή από τον προενισχυτη του πικάπ στην είσοδο μικροφώνου του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου.
Ξεκινά έτσι να μάθεις πριν πληρώσει για adc.

ika

News
Reaction score
16.751
Εκτός των ανωτέρω, υπάρχουν και προενισχυτές πικάπ με USB και άμεση μετατροπή του αναλογικού σε φηφιακό, πχ :

wnet

Nearfield
Reaction score
18.391
Ή από τον προενισχυτη του πικάπ στην είσοδο μικροφώνου line του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου.

Reaction score
24
Εκτός των ανωτέρω, υπάρχουν και προενισχυτές πικάπ με USB και άμεση μετατροπή του αναλογικού σε φηφιακό, πχ :

σε λιγο παω σπιτι,εχω μαλλον τον πρωτο,με εβαλες στα καρφια που λενε

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
+1
-> σε αυτες τις περιπτωσεις βεβαια χρειαζεται να αναφερουμε οτι πολυ μπερδεμα και κοστος τοσο χρηματικο οσο και σε χρονο χωρις καποιο λογο ή ουσια ..εκτως και αν μιλαμε για καποιες περιπτωσεις αλμπουμ που οντως δεν υπαρχουν πουθενα σε ψηφιακη μορφη, και δεν δινω και μεγαλες πιθανοτητες πλεων για κατι τετοιο.
καπως το 'χα κανει κι εγω, μα δε θυμουμε πως ...
:drinks:
αυτοι ειναι απο τους Συνδρομο..

Last edited:

Reaction score
24
+1
-> σε αυτες τις περιπτωσεις βεβαια χρειαζεται να αναφερουμε οτι πολυ μπερδεμα και κοστος τοσο χρηματικο οσο και σε χρονο χωρις καποιο λογο ή ουσια ..εκτως και αν μιλαμε για καποιες περιπτωσεις αλμπουμ που οντως δεν υπαρχουν πουθενα σε ψηφιακη μορφη, και δεν δινω και μεγαλες πιθανοτητες πλεων για κατι τετοιο.

αυτοι ειναι απο τους Συνδρομο..
αλήθεια είναι αυτό που λες,προσωπικά ο λόγος που θα ήθελα κάτι τέτοιο είναι μόνο για να στέλνω κάποια βιντεακια σε κανένα φίλο,σε κάποια ποιοτική μορφή.τώρα αν το κόστος,χρήμα και χρόνος,δεν συμφέρει σαφώς και δεν θα ασχοληθώ.σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου
τι έγινε τελικά, το έχεις;
ασε, είναι χωρίς usb και ξενέρωσα,γι' αυτό δεν απάντησα,πάντως αυτά που μου πρότεινες είναι ενδιαφέροντα και θα το ψάξω,σ' ευχαριστώ.

ika

News
Reaction score
16.751
Με πηγή πικαπ, πως θα γράφεις βιντεάκια ;
Εννοείς σε βιντεάκια να προσθέτεις μουσική από πικάπ;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
είναι μόνο για να στέλνω κάποια βιντεακια σε κανένα φίλο,
ναι συγνωμη, αυτο μου διεφυγε, γι αυτο και δεν τοποθετηθηκα επι της αρχικης θεσης.
Αλλα επι του ηχητικου.
Βεβαιως και υπαρχουν και αλλοι τροποι να εχει καποιο επιθυμιτο αποτελεσμα οπως ανεφεραν και οι υπολοιποι συμφορουμητες.
Θα προετρεπα να βρισκεστε κατα το δυνατων απο κοντα (τηρωντας τα υγειονομικα πρωτοκολλα)
προσωπικα, μια στο τοσο που μπορει να συμβει κατι τετοιο..απλα στελνω σε προσωπικο μηνημα το εξωφυλλο του δισκου ή σιντι...
:)

Reaction score
15.469
Συνδρομο..
ε πε μας κατι παραπανω
σχολιασε στο γιουτουμπ
ή πες μας εδω να τα μεταφερω εγω
τουλαχιστον 10 φορες το 'δωσα ολοκληρο το αλμπουμ σε διαφορους που ενδιαφερθηκαν
αντε δουλεψε κ λιγακι
ολη την ωρα καθεσαι και ξυνεις τσι μπανανες σου
🐒 🐒 🐒

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.330
ναι αυτους, εκανε ενα φεγγαρι ο Παπαντινας αποτι διαβαζω στα σχολια στο γιουτιουμπ , καλητερα που εφυγε, προτιμω Bicycle..

-
@sakisstas
-> επι του θεματως, αν ειναι για κανα γιουτιουμπ (που δεν μας πολυνοιαζει η πχοιοτητα) , καμερα σε διποδο τριποδο τετραποδο, απο μια εξοδο πχ μονιτορ απο τον ενισχυτη , σε μια καρτα ηχου να ηχογραφει ενας υπολογιστης και μετα ενωνεις ηχο (απο καρτα ηχου που εχεις γραψει) και εικονα (απο τη καμερα). κοβεις ραβεις και το εχεις διαθεσιμο.

Last edited:

Reaction score
2.736
Μπορείς, αν στην εξοδο του phono stage, αντί να συνδέσεις σε ενισχυτή, να συνδέσεις ένα ADC μετατροπέα που στη μία πλευρά (είσοδο) έχει RCA και στην εξοδο Usb και μετά στο PC. Μετά χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα εγγραφής όπως το audacity.
Ένας μετατροπέας είναι ο παρακάτω

Reaction score
24
Με πηγή πικαπ, πως θα γράφεις βιντεάκια ;
Εννοείς σε βιντεάκια να προσθέτεις μουσική από πικάπ;
μου είπαν ότι μεταφέρω τον ήχο στο λαπτοπ,τραβάω βίντεο το πικάπ και κάνω επικόλληση,όπως στις παλιές ταινίες
Μπορείς, αν στην εξοδο του phono stage, αντί να συνδέσεις σε ενισχυτή, να συνδέσεις ένα ADC μετατροπέα που στη μία πλευρά (είσοδο) έχει RCA και στην εξοδο Usb και μετά στο PC. Μετά χρειάζεσαι και ένα πρόγραμμα εγγραφής όπως το audacity.
Ένας μετατροπέας είναι ο παρακάτω

δείχνει ενδιαφέρον,θα το δω,ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut