Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
23.522
Κε Χρήστο, φαντάσου τώρα να θέλουμε εμείς να ακούσουμε κλασική και να έχεις τον @wizzy και τον @Decembered γείτονες και να βάζουν μουσική και να ακούς μπου μπου ντουπ ντουπ ντουπ, τα σαμπγούφερ τους, να βαράνε ανα τακτά χρονικά διαστήματα , καθώς αυτοί έχουν και καλές καμπύλες και έχουν και χαμηλές συχνότητες χα χα.

Ο @wnet δεν μας πειράζει καθώς είναι καλό παιδί και εαν του ζητήσουμε να το χαμηλώσει λίγο όταν θα ακούμε, θα το κάνει.

Reaction score
23.522
οχι...δεν ειμαι του σφυργιου και του δρεπανιου.. 🐒
(υγ. αλλα καλο θα ηταν να κανεις καμμια μετρηση...)
Εγω την μόνη μετρηση που θα έκανα θα ήταν να ρωτησω τη γνωμη του μαεστρου, εαν ακουγεται καλά το συστημα μου.
:)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.725
Κυριε Μεταλοφρικουλα ακουσε με τσιτα τα γκαζια το μουσικον τεμαχιον και να με πεις στα χαμηλα πως πεζ :spiteful:
Το έχουμε και σε metal έκδοση μάστορα, αυτήν βάζουμε κι ακούμε με τσίτα τα γκάζια και γίνονται όλα λαμπόγυαλο!

Riot - The last of the Mohicans

Είπες κάτι; :p :biggrin:

jag

Reaction score
31.410
Κε Χρήστο, φαντάσου τώρα να θέλουμε εμείς να ακούσουμε κλασική και να έχεις τον @wizzy και τον @Decembered γείτονες και να βάζουν μουσική και να ακούς μπου μπου ντουπ ντουπ ντουπ, τα σαμπγούφερ τους, να βαράνε ανα τακτά χρονικά διαστήματα , καθώς αυτοί έχουν και καλές καμπύλες και έχουν και χαμηλές συχνότητες χα χα.

Ο @wnet δεν μας πειράζει καθώς είναι καλό παιδί και εαν του ζητήσουμε να το χαμηλώσει λίγο όταν θα ακούμε, θα το κάνει.
Άσε και μετακόμισε ο γείτονας που ακούγαμε παρόμοια μουσική και κάναμε κόντρες :p και ήρθε τώρα μια γλωσσού...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.673
Α.... παπα τι ειναι αυτα ΟΧΙ εδω ειναι ο πυρηνας του ρεπερτοριο του :drinks:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.673
θα πηγε για υπνο ειναι κουραζμενος αλλαζε πυκνωτες στα αρχαια SANSUI:gamer:

Staff online

• abcd