- Reaction score
- 31.396
καρφί για μένα ήταν αυτό ε ? Τι μούτρο εκδικητικό είσαι βρε παιδί μου χα χα χασιγα μην εχω και ροκαμπιλυ..![]()
Εγω την μόνη μετρηση που θα έκανα θα ήταν να ρωτησω τη γνωμη του μαεστρου, εαν ακουγεται καλά το συστημα μου.οχι...δεν ειμαι του σφυργιου και του δρεπανιου..
(υγ. αλλα καλο θα ηταν να κανεις καμμια μετρηση...)
Το έχουμε και σε metal έκδοση μάστορα, αυτήν βάζουμε κι ακούμε με τσίτα τα γκάζια και γίνονται όλα λαμπόγυαλο!Κυριε Μεταλοφρικουλα ακουσε με τσιτα τα γκαζια το μουσικον τεμαχιον και να με πεις στα χαμηλα πως πεζ![]()
...τσιτα οπως λεμε μαιμου....ακούμε με τσίτα
Τσίτα όπως λέμε ρόδα, τσάντα και heavy metal!...τσιτα οπως λεμε μαιμου....![]()
Άσε και μετακόμισε ο γείτονας που ακούγαμε παρόμοια μουσική και κάναμε κόντρεςΚε Χρήστο, φαντάσου τώρα να θέλουμε εμείς να ακούσουμε κλασική και να έχεις τον @wizzy και τον @Decembered γείτονες και να βάζουν μουσική και να ακούς μπου μπου ντουπ ντουπ ντουπ, τα σαμπγούφερ τους, να βαράνε ανα τακτά χρονικά διαστήματα , καθώς αυτοί έχουν και καλές καμπύλες και έχουν και χαμηλές συχνότητες χα χα.
Ο @wnet δεν μας πειράζει καθώς είναι καλό παιδί και εαν του ζητήσουμε να το χαμηλώσει λίγο όταν θα ακούμε, θα το κάνει.
Καλά τώρα που θα μπει θα σου πω εγω χα χα.Α.... παπα τι ειναι αυτα ΟΧΙ εδω ειναι ο πυρηνας του ρεπερτοριο του![]()
ρακοσυλλέκτες με τα προβλήματα τους.... τι να πεις!... αλλαζε πυκνωτες στα αρχαια SANSUI![]()