christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.676
Ε.... καλα και συ τωρα μην εισαι αγριος αγαπα τον ανθρωπο .....εστω με τα ελαττωματα του 

Na σε δω εσένα σε ρε χλιδάτε , όταν παλιώσουν τα δικά σου , τι θα κάνεις? Θα τα βάλεις φώκο μόνος σου , στο τζάκι.ρακοσυλλέκτες με τα προβλήματα τους.... τι να πεις!
Αυτοί οι μεταλάδες πολυ άγριοι χα χα Οι πανκάδες ? που είναι στην κατάταξη ?Ε.... καλα και συ τωρα μην εισαι αγριος αγαπα τον ανθρωπο .....εστω με τα ελαττωματα του![]()
Πες τα χρυσόστομε.Na σε δω εσένα σε ρε χλιδάτε , όταν παλιώσουν τα δικά σου , τι θα κάνεις? Θα τα βάλεις φώκο μόνος σου , στο τζάκι.
Τα δικά μου τουλάχιστον με μία επισκευή έρχονται στα ίσα τους.
Τα δικά σου , δεν σηκώνουν ούτε επισκευή ούτε τίποτα.![]()
Εδώ αγαπάμε εσένα , που είσαι και αστροπελέκι ! τι άλλο θες?Ε.... καλα και συ τωρα μην εισαι αγριος αγαπα τον ανθρωπο .....εστω με τα ελαττωματα του![]()
ε, τι νόμιζες ?ωχ ωχ ειναι ξυπνιος καηκαμε![]()
Φώκοοοοοοοωχ ωχ ειναι ξυπνιος καηκαμε![]()
Τελευταία, είσαν σαν τον Θεό ... που νιωθουν την παρουσία του αλλά δεν μιλάει .... χα χα .... που χάθηκες ?Εδώ αγαπάμε εσένα , που είσαι και αστροπελέκι ! τι άλλο θες?
Βαρέθηκα τις ατέρμονες ανόητες συζητήσεις.Τελευταία, είσαν σαν τον Θεό ... που νιωθουν την παρουσία του αλλά δεν μιλάει .... χα χα .... που χάθηκες ?
Το καταλαβα μου εβρισες τον θειοΕδώ αγαπάμε εσένα , που είσαι και αστροπελέκι ! τι άλλο θες?
Ναι το φαντάστηκα.class AB uber alles. κουφάλες.
Βαρέθηκα τις ατέρμονες ανόητες συζητήσεις.
Take comfort τουλαχιστον στο γεγονός ότι εδω έχουμε αυτογνωσία και ξέρουμε ότι είμαστε "ανόητοι". Απο άλλου να φοβάσαι χα χαΟπως ακριβώς είναι και η τωρινή.
Στο είπα εγω ότι το παρατράβηξες με τον James Last. Ακου τα τώρα και με το δίκιο του.
Πες του και γαι αυτά τα αβαντ γκαρντ που κάθεται και ακούει .... άκου αβαντ γκαρντ .... άνθρωπος της μελωδίας.Μόνο για τέτοια είσαι. Αμα γουστάρεις μαγκιά σου.
Αλλά μην τολμάς να κατακρίνεις τον JAMES LAST, δεν σε παίρνει .
Να πάρω κανα μασίνι του 70-80 δηλαδή, μόνο και μόνο επειδή έχει αραιοκατοικημένες πλακέτες με γκουμούτσες εξαρτήματα για να μπορώ να τ αλλάζωNa σε δω εσένα σε ρε χλιδάτε , όταν παλιώσουν τα δικά σου , τι θα κάνεις? Θα τα βάλεις φώκο μόνος σου , στο τζάκι.
Τα δικά μου τουλάχιστον με μία επισκευή έρχονται στα ίσα τους.
Τα δικά σου , δεν σηκώνουν ούτε επισκευή ούτε τίποτα.![]()