- Μηνύματα
- 19.138
- Reaction score
- 23.125
Beg to differ για το spoiler.Άμα μπορείς να βρίσκεις αρκετά στοιχεία για να βγάζεις διάφορα ενισχυτικά ΄΄άχρηστα΄΄,τότε μάλλον εσύ κάνεις πλάκα ζητώντας επιβεβαιώσεις σε άλλες πληροφορίες.
Οι χαμηλές ΄΄με τα όλα τους΄΄ εξαρτώνται πρώτα από τη συνεργασία χώρου-ηχείων και ύστερα θα εξετάζονταν τοπολογίες στον τελικό ενισχυτή ως προς το ενδεχόμενο να έπαιζαν εκείνες ρόλο.
Το δε ενδεχόμενο στην περίπτωση των SET συνήθως αφορά σε μη ευνοϊκό τρόπο...
Τα άλλα εννοούνται και δεν έχουν σχέση με αυτό που θέλω να "μεταδώσω" σαν ιδέα. Μιλάμε για το τέλειο τώρα απο όλα τα aspects (για αυτούς που το κυνηγάνε , όχι εμένα).
Δεν παίζουν ρόλο οι συσκευές αλλά να ξέρεις τι ζητάς. Οπότε κανένα νόημα. Με πολλές συσκευές και τρόπους και βαλάντιο, μπορέις να πλησιάσεις κάτι καλό ακουστικά, αρκεί να ξέρεις τι ζητάς... αυτό είναι το ζητούμενο (για εμένα τουλάχιστον). Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και δρόμο. Δεν θα του υποδείξω εγω, μόνο ιδέες για προβληματισμό πετάω εγω. Οι απόψεις μου εξάλλου στο θέμα δεν είναι "επαληθεύσιμες" με την έννοια που απαιτείται εδω, αλλά μια πιο προσωπική , εμπειρική διαδικάσια. εξάλλου όπως είπε κάποιο "η πραγματικά βαθιά γνώση είναι η εμπειιρία".Εξακολουθείς όμως να μην αναφέρεις καν τις συσκευές ώστε να παραδειγματιζόμασταν και οι υπόλοιποι κι ενδεχομένως να προέκυπτε κάποιο ενδιαφέρον από τη δική μας μεριά...![]()
Last edited: