- Reaction score
- 23.117
Άσε που αφου δεν παίζουν ρόλο, τι κοντά τι μακρυά στα ηχεία. (και με τόσα βατ που έχεις).Άλλαξα ρακ ρε συ τώρα. Και αέρα παραπαίρνουν και ακούγεται και τέλεια ( το ρακ).![]()
Άσε που αφου δεν παίζουν ρόλο, τι κοντά τι μακρυά στα ηχεία. (και με τόσα βατ που έχεις).Άλλαξα ρακ ρε συ τώρα. Και αέρα παραπαίρνουν και ακούγεται και τέλεια ( το ρακ).![]()
Άμα πεταχθεί από το παράθυρο να δεις πόσο...τέλεια θ'ακουγόταν.Άλλαξα ρακ ρε συ τώρα. Και αέρα παραπαίρνουν και ακούγεται και τέλεια ( το ρακ).![]()
Ελπίζω εσύ να είσαι λιγότερο...ντροπαλός από κάποιους άλλους και να μας ενημερώσεις ποια μοντέλα SET με παθητικό ηχείο βγάζουν τα...άλογα στην πίστα.Οτι και να κανεις, οσες τριοδες κι'αν εχει, οσο κι'αν κανει, push-pull ειναι... Δηλαδη σε συγκριση με ενα "καθαροαιμο" single ended (καθαροαιμο = Class A, 0 feedback, interstage) θα ειναι σαν να βαζεις κοντρα σε πιστα μια F1 με ενα ...φορτηγο!
Εγω πάντως δεν είμαι ντροπαλός, απλώς δεν είμαι χαζός.Άμα πεταχθεί από το παράθυρο να δεις πόσο...τέλεια θ'ακουγόταν.
Ελπίζω εσύ να είσαι λιγότερο...ντροπαλός από κάποιους άλλους και να μας ενημερώσεις ποια μοντέλα SET με παθητικό ηχείο βγάζουν τα...άλογα στην πίστα.
Ρε συυ αυτά είναι για τον φίλο μου τον Νίκο. Εσύ μην ασχολείσαι με τέτοια ποταπά !Άμα πεταχθεί από το παράθυρο να δεις πόσο...τέλεια θ'ακουγόταν.
Ελπίζω εσύ να είσαι λιγότερο...ντροπαλός από κάποιους άλλους και να μας ενημερώσεις ποια μοντέλα SET με παθητικό ηχείο βγάζουν τα...άλογα στην πίστα.
Κι όμως αγαπητέ έπαθα πλάκα με τη διαφορά. Μιλάμε για απίστευτη "ησυχία" με αυτή τη στήριξη. Σαν επιπλέον φροντίδα χώρου τουλάχιστον 20% τάξης μεγέθους!Άσε που αφου δεν παίζουν ρόλο, τι κοντά τι μακρυά στα ηχεία. (και με τόσα βατ που έχεις).![]()
Προτού ν'αποδεχόμασταν τα αυτονόητα,θα έπρεπε να ξεχωρίζουμε ποια είναι...αυτονόητα.Εγω πάντως δεν είμαι ντροπαλός, απλώς δεν είμαι χαζός.![]()
Ναι βρε λέω για τα καλώδια που είπε ο Αστρονοτ να τα βγάλεις απο το ρακ και να πάνε κοντα στα ηχεία.Ρε συυ αυτά είναι για τον φίλο μου τον Νίκο. Εσύ μην ασχολείσαι με τέτοια ποταπά !
χαχαχα
Κι όμως αγαπητέ έπαθα πλάκα με τη διαφορά. Μιλάμε για απίστευτη "ησυχία" με αυτή τη στήριξη. Σαν επιπλέον φροντίδα χώρου τουλάχιστον 20% τάξης μεγέθους!
έκανα εδιτ , δες το. (++πολύ παλιά++ εδιτ στο εδιτ)Προτού ν'αποδεχόμασταν τα αυτονόητα,θα έπρεπε να ξεχωρίζουμε ποια είναι...αυτονόητα.![]()
Εν τοιαύτη περιπτώσει θα δεχόμουν ευχαρίστως ενημέρωση περί των συσκευών σου μέσω pm έχοντας αυτονόητο δεδομένο την εχεμύθεια από δικής μου πλευράς....
Τους λόγους εξάλλου στους έχω εξηγήσει σε p.m.(πολυ παλιά) απο ότι θυμάμαι.
Στοίχισε ακριβά ? Έπρεπε να πάρεις Regupol, Regufoam αλλά μου θές να είσαι επιστημονικά σωστός με διοχέτευση ενέργειας χα χα. Τι να σε κάνω ?Ρε συυ αυτά είναι για τον φίλο μου τον Νίκο. Εσύ μην ασχολείσαι με τέτοια ποταπά !
χαχαχα
Κι όμως αγαπητέ έπαθα πλάκα με τη διαφορά. Μιλάμε για απίστευτη "ησυχία" με αυτή τη στήριξη. Σαν επιπλέον φροντίδα χώρου τουλάχιστον 20% τάξης μεγέθους!
Nice try.Εν τοιαύτη περιπτώσει θα δεχόμουν ευχαρίστως ενημέρωση περί των συσκευών σου μέσω pm έχοντας αυτονόητο δεδομένο την εχεμύθεια από δικής μου πλευράς.
To ηδη εχω γραψει φιλε μου... Οσα εχουν 0 αναδραση και interstage... Δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε, αλλα εγω, αν ξεκιναγα τωρα σε πρωτη φαση θα κοιταγα τα kit της Αudio Note...Άμα πεταχθεί από το παράθυρο να δεις πόσο...τέλεια θ'ακουγόταν.
ΕυχαριστώΣτοίχισε ακριβά ? Έπρεπε να πάρεις Regupol, Regufoam αλλά μου θές να είσαι επιστημονικά σωστός με διοχέτευση ενέργειας χα χα. Τι να σε κάνω ?. Εαν και μπρούσες να κάνεις σάντουιτς με κανα μπαμπού ικέα. χα χα ή κανα granulate
Μεγιά το ράκ.
Φαίνεται πως μου έχει διαφύγει το...΄΄υπόμνημα΄΄ για το μοντέλο ηχείων.Αν είχες την καλοσύνη να το αναφέρεις εδώ...To ηδη εχω γραψει φιλε μου... Οσα εχουν 0 αναδραση και interstage... Δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε, αλλα εγω, αν ξεκιναγα τωρα σε πρωτη φαση θα κοιταγα τα kit της Αudio Note...
Τι σχεση εχουν τα ηχεια? Για ενισχυτες δεν μιλαμε εδω?Φαίνεται πως μου έχει διαφύγει το...΄΄υπόμνημα΄΄ για το μοντέλο ηχείων.Αν είχες την καλοσύνη να το αναφέρεις εδώ...
Kοτσανες που προερχονται απο εντυπωσεις και οχι απο γνωσεις...Το αντίθετο.
Ο χώρος διαλέγει τα ηχεία, τα ηχεία τον ενισχυτή. Οι πηγές είναι προσωπική επιλογή.
Φοβάμαι ότι μου έχουν διαφύγει περισσότερα υπομνήματα απ'όσα φανταζόμουν...Τι σχεση εχουν τα ηχεια? Για ενισχυτες δεν μιλαμε εδω?
Πρωτα επιλεγεις ενισχυτη και μετα ηχειο καταλληλο για τον ενισχυτη και ποτε το αντιθετο...
Το ηχειο ειναι ο "τελευταιος τροχος της αμαξας", οτι του δωσεις, αυτο θα παιξει... αν ο ενισχυτης σου δεν μπορει να "βγαλει", τοτε ουτε το ηχειο θα "βγαλει"... Που θα το βρει? Θα το εφευρει?
Ετσι παει... με την σειρα... Οτι "στραβωνει" πριν ΔΕΝ ισιωνει με τιποτα μετα... Πρωτα το πικαπ, μετα ο βραχιονας, μετα η κεφαλη, μετα το phono, μετα τα ενισχυτικα και στο τελος τα ηχεια...
Αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που την μεγαλυτερη αλλαγη ηχου απο καλωδια, θα την δεις αν αλλαξεις καλωδιο στον βραχιονα...
Θα ηθελες να δεις καλυτερο ενισχυτη και να πεταξεις το υπογουφερ... Γεματος φασικες αλλοιωσεις εισαι...Φοβάμαι ότι μου έχουν διαφύγει περισσότερα υπομνήματα απ'όσα φανταζόμουν...
Για σύνδεση με τα προηγούμενα...Τί θα θέλαμε να δούμε για ν'αναμέναμε ικανοποιητικό έλεγχο στις χαμηλές...Μια παράσταση group delay όπως η παρακάτω :
View attachment 251048
Με τη σχετική Κρουστική:
View attachment 251050
Του mitsco είναι αυτή η μέτρηση;Φοβάμαι ότι μου έχουν διαφύγει περισσότερα υπομνήματα απ'όσα φανταζόμουν...
Για σύνδεση με τα προηγούμενα...Τί θα θέλαμε να δούμε για ν'αναμέναμε ικανοποιητικό έλεγχο στις χαμηλές...Μια παράσταση group delay όπως η παρακάτω :
View attachment 251048
Με τη σχετική Κρουστική:
View attachment 251050
Λάθος.Του...Mitchco.Του mitsco είναι αυτή η μέτρηση;