Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Reaction score
23.117
Άλλαξα ρακ ρε συ τώρα. Και αέρα παραπαίρνουν και ακούγεται και τέλεια ( το ρακ). ;)
Άσε που αφου δεν παίζουν ρόλο, τι κοντά τι μακρυά στα ηχεία. (και με τόσα βατ που έχεις). :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Άλλαξα ρακ ρε συ τώρα. Και αέρα παραπαίρνουν και ακούγεται και τέλεια ( το ρακ). ;)
Άμα πεταχθεί από το παράθυρο να δεις πόσο...τέλεια θ'ακουγόταν.
Οτι και να κανεις, οσες τριοδες κι'αν εχει, οσο κι'αν κανει, push-pull ειναι... Δηλαδη σε συγκριση με ενα "καθαροαιμο" single ended (καθαροαιμο = Class A, 0 feedback, interstage) θα ειναι σαν να βαζεις κοντρα σε πιστα μια F1 με ενα ...φορτηγο!
Ελπίζω εσύ να είσαι λιγότερο...ντροπαλός από κάποιους άλλους και να μας ενημερώσεις ποια μοντέλα SET με παθητικό ηχείο βγάζουν τα...άλογα στην πίστα.

Reaction score
23.117

Ελπίζω εσύ να είσαι λιγότερο...ντροπαλός από κάποιους άλλους και να μας ενημερώσεις ποια μοντέλα SET με παθητικό ηχείο βγάζουν τα...άλογα στην πίστα.
Εγω πάντως δεν είμαι ντροπαλός, απλώς δεν είμαι χαζός. :D

Τους λόγους εξάλλου στους έχω εξηγήσει σε p.m.(πολυ παλιά) απο ότι θυμάμαι.

Last edited:

Reaction score
7.038

Ρε συυ αυτά είναι για τον φίλο μου τον Νίκο. Εσύ μην ασχολείσαι με τέτοια ποταπά !
χαχαχα
Άσε που αφου δεν παίζουν ρόλο, τι κοντά τι μακρυά στα ηχεία. (και με τόσα βατ που έχεις). :D
Κι όμως αγαπητέ έπαθα πλάκα με τη διαφορά. Μιλάμε για απίστευτη "ησυχία" με αυτή τη στήριξη. Σαν επιπλέον φροντίδα χώρου τουλάχιστον 20% τάξης μεγέθους!

Reaction score
23.117
Ρε συυ αυτά είναι για τον φίλο μου τον Νίκο. Εσύ μην ασχολείσαι με τέτοια ποταπά !
χαχαχα

Κι όμως αγαπητέ έπαθα πλάκα με τη διαφορά. Μιλάμε για απίστευτη "ησυχία" με αυτή τη στήριξη. Σαν επιπλέον φροντίδα χώρου τουλάχιστον 20% τάξης μεγέθους!
Ναι βρε λέω για τα καλώδια που είπε ο Αστρονοτ να τα βγάλεις απο το ρακ και να πάνε κοντα στα ηχεία.
Προτού ν'αποδεχόμασταν τα αυτονόητα,θα έπρεπε να ξεχωρίζουμε ποια είναι...αυτονόητα. :sneaky:
έκανα εδιτ , δες το. (++πολύ παλιά++ εδιτ στο εδιτ)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
...

Τους λόγους εξάλλου στους έχω εξηγήσει σε p.m.(πολυ παλιά) απο ότι θυμάμαι.
Εν τοιαύτη περιπτώσει θα δεχόμουν ευχαρίστως ενημέρωση περί των συσκευών σου μέσω pm έχοντας αυτονόητο δεδομένο την εχεμύθεια από δικής μου πλευράς.

Reaction score
23.117
χαχαχα

Στοίχισε ακριβά ? Έπρεπε να πάρεις Regupol, Regufoam αλλά μου θές να είσαι επιστημονικά σωστός με διοχέτευση ενέργειας χα χα. Τι να σε κάνω ? :D. Εαν και μπρούσες να κάνεις σάντουιτς με κανα μπαμπού ικέα. χα χα ή κανα granulate

Μεγιά το ράκ.

Reaction score
23.117
Εν τοιαύτη περιπτώσει θα δεχόμουν ευχαρίστως ενημέρωση περί των συσκευών σου μέσω pm έχοντας αυτονόητο δεδομένο την εχεμύθεια από δικής μου πλευράς.
Nice try. :D

Εξάλλου αφού έχω (και) SET και δηλώνω ότι μου αρέσει πιο πολύ (και το βρίσκω και ¨σωστό" κιόλας) είμαι αυτομάτως λάθος. Οπότε .... δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343

To ηδη εχω γραψει φιλε μου... Οσα εχουν 0 αναδραση και interstage... Δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε, αλλα εγω, αν ξεκιναγα τωρα σε πρωτη φαση θα κοιταγα τα kit της Αudio Note...

Reaction score
7.038
Στοίχισε ακριβά ? Έπρεπε να πάρεις Regupol, Regufoam αλλά μου θές να είσαι επιστημονικά σωστός με διοχέτευση ενέργειας χα χα. Τι να σε κάνω ? :D. Εαν και μπρούσες να κάνεις σάντουιτς με κανα μπαμπού ικέα. χα χα ή κανα granulate

Μεγιά το ράκ.
Ευχαριστώ❤❤❤

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
To ηδη εχω γραψει φιλε μου... Οσα εχουν 0 αναδραση και interstage... Δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε, αλλα εγω, αν ξεκιναγα τωρα σε πρωτη φαση θα κοιταγα τα kit της Αudio Note...
Φαίνεται πως μου έχει διαφύγει το...΄΄υπόμνημα΄΄ για το μοντέλο ηχείων.Αν είχες την καλοσύνη να το αναφέρεις εδώ...

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Φαίνεται πως μου έχει διαφύγει το...΄΄υπόμνημα΄΄ για το μοντέλο ηχείων.Αν είχες την καλοσύνη να το αναφέρεις εδώ...
Τι σχεση εχουν τα ηχεια? Για ενισχυτες δεν μιλαμε εδω?

Πρωτα επιλεγεις ενισχυτη και μετα ηχειο καταλληλο για τον ενισχυτη και ποτε το αντιθετο...

Το ηχειο ειναι ο "τελευταιος τροχος της αμαξας", οτι του δωσεις, αυτο θα παιξει... αν ο ενισχυτης σου δεν μπορει να "βγαλει", τοτε ουτε το ηχειο θα "βγαλει"... Που θα το βρει? Θα το εφευρει?

Ετσι παει... με την σειρα... Οτι "στραβωνει" πριν ΔΕΝ ισιωνει με τιποτα μετα... Πρωτα το πικαπ, μετα ο βραχιονας, μετα η κεφαλη, μετα το phono, μετα τα ενισχυτικα και στο τελος τα ηχεια...

Αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που την μεγαλυτερη αλλαγη ηχου απο καλωδια, θα την δεις αν αλλαξεις καλωδιο στον βραχιονα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Τι σχεση εχουν τα ηχεια? Για ενισχυτες δεν μιλαμε εδω?

Πρωτα επιλεγεις ενισχυτη και μετα ηχειο καταλληλο για τον ενισχυτη και ποτε το αντιθετο...

Το ηχειο ειναι ο "τελευταιος τροχος της αμαξας", οτι του δωσεις, αυτο θα παιξει... αν ο ενισχυτης σου δεν μπορει να "βγαλει", τοτε ουτε το ηχειο θα "βγαλει"... Που θα το βρει? Θα το εφευρει?

Ετσι παει... με την σειρα... Οτι "στραβωνει" πριν ΔΕΝ ισιωνει με τιποτα μετα... Πρωτα το πικαπ, μετα ο βραχιονας, μετα η κεφαλη, μετα το phono, μετα τα ενισχυτικα και στο τελος τα ηχεια...

Αυτος αλλωστε ειναι και ο λογος που την μεγαλυτερη αλλαγη ηχου απο καλωδια, θα την δεις αν αλλαξεις καλωδιο στον βραχιονα...
Φοβάμαι ότι μου έχουν διαφύγει περισσότερα υπομνήματα απ'όσα φανταζόμουν... :wink:

Για σύνδεση με τα προηγούμενα...Τί θα θέλαμε να δούμε για ν'αναμέναμε ικανοποιητικό έλεγχο στις χαμηλές εντός της ενιαίας οντότητας (χωροταξία-ηχειακές πηγές)...Μια παράσταση group delay όπως η παρακάτω :
1652458834817.png

Με τη σχετική Κρουστική:
1652458899729.png

Last edited:

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Φοβάμαι ότι μου έχουν διαφύγει περισσότερα υπομνήματα απ'όσα φανταζόμουν... :wink:

Για σύνδεση με τα προηγούμενα...Τί θα θέλαμε να δούμε για ν'αναμέναμε ικανοποιητικό έλεγχο στις χαμηλές...Μια παράσταση group delay όπως η παρακάτω :
View attachment 251048

Με τη σχετική Κρουστική:
View attachment 251050
Θα ηθελες να δεις καλυτερο ενισχυτη και να πεταξεις το υπογουφερ... Γεματος φασικες αλλοιωσεις εισαι...

Reaction score
6.235

Για σύνδεση με τα προηγούμενα...Τί θα θέλαμε να δούμε για ν'αναμέναμε ικανοποιητικό έλεγχο στις χαμηλές...Μια παράσταση group delay όπως η παρακάτω :
View attachment 251048

Με τη σχετική Κρουστική:
View attachment 251050
Του mitsco είναι αυτή η μέτρηση;

Reaction score
6.235
Ναι πήγα να το διορθώσω μόλις βρήκα και τη μέτρηση... Είναι λίγο πειραγμενα τα πράγματα εκεί βέβαια και το έχει μαμησει στα fir φίλτρα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef