Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Reaction score
23.112
Aγαπημενο κομματι (το Sound)...

Το προβλημα ειναι οτι παρα πολλοι ασχολουνται με τα μηχανηματα ενω ειναι ασχετοι απο μουσικη... Ενω μηχανηματα αγοραζουμε μονον για να "κολυμπησουμε μεσα¨στην μουσικη και αυτο, μονο ενa καλο SET το κανει...

Ξερεις τι?

Yπαρχουν πολλα κομματια που θα τα περναγα "στο ψιλο" μεσα στην δισκοθηκη μου αμα δεν εφτανα στο σημειο να εχω ενα (πανακριβο μεν) εξαιρετικο συστημα αναπαραγωγης που ομως, το κοστος του ειναι ενα μικρο τμημα της δισκοθηκης μου...
Μην μπλέκεις με αυτόν σε θέματα μουσικής , κάηκες χα χα.... ξέρει πολλά και δεν του φαίνεται. Θα "μπλέξεις" πιο πολύ απο τα μηχανήματα. :D Εαν και που είπες καλό λόγο για τους Sound, κάτι μπορεί να γλυτώσεις:D Μην σου πω ότι το link έιναι παγίδα και μόλις το πατήσεις θα σου καεί καμιά λάμπα. χα χα χα
ειναι και λιγο ξεδιαντροπο να ακουει καποιος sound και να μιλαει για μηχανηματα... :king: :angel:
-θατριζουντακοκκαλατουΑντριαν-
Γαιτί ? αφού είναι καλές εγγραφές, άρα έδινε σημασία ο άνθρωπος στην ευχαρίστηση των φαν του.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
ειναι και λιγο ξεδιαντροπο να ακουει καποιος sound και να μιλαει για μηχανηματα... :king: :angel:
-θατριζουντακοκκαλατουΑντριαν-
Bλακειες... ουτε Sound, ουτε Coil, ουτε This Heat, ουτε Residents, oυτε Dirty three, ουτε Dead Kennedys, ουτε Τοοl, ουτε Velvet, ουτε Ψυχεδελια, oυτε Garage, oυτε Συμφωνικη, ουτε Opera, oυτε Jazz, ουτε Ηarcore ειναι ξεδιαντροπο... ΜΛΚιες μονο μην ακους για να ακους το στεροφωνικο, οπως κανουν μονον οι ηλιθιοι....

Ελα σπιτι μου να σου παιξω το "Υοuth of America" να σου "πεσει το σαγονι" αμα το ακουσεις... live μπροστα στα ματια σου "πεταγονται" ο Sage και η παρεα του...

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
...χαιρομαι διπλά και μονο που το οποιοδηποτε ηχοσυνολο παιζει απο τα πολυ αγαπημενα μου οπως τα παραπανω , ας βαλω ενα Charles Hayward (drummer των this heat), να δουμε τη πσαργια πχιανει η shibata... 🐒
οσο για το σαγονι μου...μετα απο ενα κουβα ποπ κορν... επροχτες .. επανηλθε μετα απο αρκετη ωρα..μην το ξαναβγαλω..χαχα..

Last edited:

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Εγώ μετά από τόσα που διάβασα στο θέμα ήρθα σπίτι τρέχοντας και έβαλα πικάπ😍😍
View attachment 251098
Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...

Τα Dac ειναι μονον για να ακουμε album στο internet και να αποφασισουμε αν θα αγορασουμε σε βινυλιο... τιποτε αλλο...

• Like
Reactions: PMC

Reaction score
7.038
Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...

Τα Dac ειναι μονον για να ακουμε album στο internet και να αποφασισουμε αν θα αγορασουμε σε βινυλιο... τιποτε αλλο...
Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Όταν έχω όρεξη να σηκώνομαι βάζω πικάπ!

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Όταν έχω όρεξη να σηκώνομαι βάζω πικάπ!
Kaλυτερα μην "σου 'ρχεται" η ορεξη... μεινε "ξαπλωτος" με το τηλεχειριστηριο στο χερι...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
... αυτο το εχουμε ? :smoke:

-αν υπαρχει, τοτε θα σκεφτω να φορεσω το καπελο μου και τη μασκα eyeball και να κανω εμφανιση 🙈

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.251
..τωρα σηκωθηκα..κ μεταφερθηκα στο deadicated..
Anonymus Bash οπως ειπα πιο πανω του Charles hayward
16524739463605185573824690287712.jpg

P

PMC

Guest

Τεράστια αλήθεια κοντρα Στα ψεματα που έχουν κατακλύσει το audio……

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Τεράστια αλήθεια κοντρα Στα ψεματα που έχουν κατακλύσει το audio……
Δεν ειναι φανερο, οτι "την ειπιαν" ολα τα troll που καθοδηγουν αυτο το "εικτρο" forum?

Δεν ειδες πως εξαφανιστηκαν μαζικα (!!!) μολις πηραν τεκμηριωμενες απαντησεις απο γνωστη, σε ολες τις "τεχνικες βλακιες" που εχουν κατα καιρους παραθεσει και συνεχιζουν να παραθετουν οδηγοντας τον καταναλωτη στην καταστροφη?

Δεν εχουν ιδεα απο μουσικη φιλε μου και ακουν αισχρο ηχο ακριβως για τον ιδιο λογο... Εφτασαν στο σημειο να μετρανε τα στερεοφωνικα τους (με γελιες μεθοδους) γιατι δεν εχουν την εμπειρια ποτε της ζωντανης μουσικης ωστε να εχουν μετρο συγκρισης... (δεν εχουν παει ποτε σε ζωντανη συναυλια).

Στην πραγματικοτητα, την μισουν την μουσικη!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef