Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.251
ειναι και λιγο ξεδιαντροπο να ακουει καποιος sound και να μιλαει για μηχανηματα...

-θατριζουντακοκκαλατουΑντριαν-

Μην μπλέκεις με αυτόν σε θέματα μουσικής , κάηκες χα χα.... ξέρει πολλά και δεν του φαίνεται. Θα "μπλέξεις" πιο πολύ απο τα μηχανήματα.Aγαπημενο κομματι (το Sound)...
Το προβλημα ειναι οτι παρα πολλοι ασχολουνται με τα μηχανηματα ενω ειναι ασχετοι απο μουσικη... Ενω μηχανηματα αγοραζουμε μονον για να "κολυμπησουμε μεσα¨στην μουσικη και αυτο, μονο ενa καλο SET το κανει...
Ξερεις τι?
Yπαρχουν πολλα κομματια που θα τα περναγα "στο ψιλο" μεσα στην δισκοθηκη μου αμα δεν εφτανα στο σημειο να εχω ενα (πανακριβο μεν) εξαιρετικο συστημα αναπαραγωγης που ομως, το κοστος του ειναι ενα μικρο τμημα της δισκοθηκης μου...
Γαιτί ? αφού είναι καλές εγγραφές, άρα έδινε σημασία ο άνθρωπος στην ευχαρίστηση των φαν του.ειναι και λιγο ξεδιαντροπο να ακουει καποιος sound και να μιλαει για μηχανηματα...![]()
Bλακειες... ουτε Sound, ουτε Coil, ουτε This Heat, ουτε Residents, oυτε Dirty three, ουτε Dead Kennedys, ουτε Τοοl, ουτε Velvet, ουτε Ψυχεδελια, oυτε Garage, oυτε Συμφωνικη, ουτε Opera, oυτε Jazz, ουτε Ηarcore ειναι ξεδιαντροπο... ΜΛΚιες μονο μην ακους για να ακους το στεροφωνικο, οπως κανουν μονον οι ηλιθιοι....ειναι και λιγο ξεδιαντροπο να ακουει καποιος sound και να μιλαει για μηχανηματα...![]()
φιλαράκ....πόσο ζυγίζουν όλα αυτά?
Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...
Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Όταν έχω όρεξη να σηκώνομαι βάζω πικάπ!Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...
Τα Dac ειναι μονον για να ακουμε album στο internet και να αποφασισουμε αν θα αγορασουμε σε βινυλιο... τιποτε αλλο...
Ναι με το πικάπ σηκώνεται, όντωςΕμένα μου αρέσουν και τα δύο. Όταν έχω όρεξη να σηκώνομαι βάζω πικάπ!
Kaλυτερα μην "σου 'ρχεται" η ορεξη... μεινε "ξαπλωτος" με το τηλεχειριστηριο στο χερι...Εμένα μου αρέσουν και τα δύο. Όταν έχω όρεξη να σηκώνομαι βάζω πικάπ!
Φοβερή η προσέγγιση!!Ναι με το πικάπ σηκώνεται, όντως![]()
O Μαγλαρας το εχει...... αυτο το εχουμε ?
-αν υπαρχει, τοτε θα σκεφτω να φορεσω το καπελο μου και τη μασκα eyeball και να κανω εμφανιση![]()
Τεράστια αλήθεια κοντρα Στα ψεματα που έχουν κατακλύσει το audio……Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...
Τα Dac ειναι μονον για να ακουμε album στο internet και να αποφασισουμε αν θα αγορασουμε σε βινυλιο... τιποτε αλλο...
Δεν ειναι φανερο, οτι "την ειπιαν" ολα τα troll που καθοδηγουν αυτο το "εικτρο" forum?Τεράστια αλήθεια κοντρα Στα ψεματα που έχουν κατακλύσει το audio……
Αυτό το έχουμε ?... αυτο το εχουμε ?
-αν υπαρχει, τοτε θα σκεφτω να φορεσω το καπελο μου και τη μασκα eyeball και να κανω εμφανιση![]()