Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
.... Γιατι να το εχω? Εχω ιρλανδεζικο φολκ πάντως.
Aρ....δια εχεις... Εχεις κι εσυ φιλο τον Gavin Friday (οπως εγω) να σου στελνει δισκους? Ξερεις τι και ποσα ιρλανδεζικα ουισκια εχω πιει εγω παρεα με το Gavin και τον Van?

Μεχρι και δυο butleg κασσετες των Virgin prunes εχω... με κομματια που δεν βγηκαν ποτε σε παραγωγη...

Reaction score
23.112
Έβαλε και το χεράκι του και εδω.

Last edited:

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Από αυτά που κατεβάσατε με τους προ αναφερθέντες σου έμεινε το εγκεφαλικό?
Τα μπογαλακια σου και δρομο απο εδω βλημα... Τραβα μαζι με τους "φιλους σου", αυτο θα το εχουν διαβασει 20Κ μεχρι αυριο...

Reaction score
11.750
Βεβαιως το crossover και οι μαγνητες των μεγαφωνων ειναι επισης κυριας σημασιας και συνεπως η προσθεση επιπλεον κυκλωματος crossover και μαγνητη οδηγει σε "αχταρμα"...
Το αυτοκολλητάκι πάνω στο μαγνήτη του ηχείου παίζει ρόλο; Και αν και ποιό; Υπάρχει κάποιο πρότυπο που πρέπει να ακολουθεί;

Reaction score
12.540
Δεν ειναι φανερο, οτι "την ειπιαν" ολα τα troll που καθοδηγουν αυτο το "εικτρο" forum?

Δεν ειδες πως εξαφανιστηκαν μαζικα (!!!) μολις πηραν τεκμηριωμενες απαντησεις απο γνωστη, σε ολες τις "τεχνικες βλακιες" που εχουν κατα καιρους παραθεσει και συνεχιζουν να παραθετουν οδηγοντας τον καταναλωτη στην καταστροφη?

Δεν εχουν ιδεα απο μουσικη φιλε μου και ακουν αισχρο ηχο ακριβως για τον ιδιο λογο... Εφτασαν στο σημειο να μετρανε τα στερεοφωνικα τους (με γελιες μεθοδους) γιατι δεν εχουν την εμπειρια ποτε της ζωντανης μουσικης ωστε να εχουν μετρο συγκρισης... (δεν εχουν παει ποτε σε ζωντανη συναυλια).

Στην πραγματικοτητα, την μισουν την μουσικη!
Βασικά, προσωπικά μετράω το σύστημά μου επειδή δεν είμαι γελοίος ξερόλας γκουρού-χρυσαυτιας. Προτιμώ να επιβεβαιώνω στην οθόνη του υπολογιστή μου την προσέγγιση στη πιο ορθή λειτουργία του συστήματος.

Reaction score
29.535
Τα μπογαλακια σου και δρομο απο εδω βλημα... Τραβα μαζι με τους "φιλους σου", αυτο θα το εχουν διαβασει 20Κ μεχρι αυριο...
Πωω ! δλδ θα έχω γίνει πιο διάσημος κατά 20Κ μέχρι αύριο.
Αν εσύ με αποκαλείς βλήμα , τότε εγώ πως θα έπρεπε να σε αποκαλέσω ρε μπουκάλη?
Μπαγλαμά?
Η μήπως μπακαλιάρο πορτογαλίας που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Πωω ! δλδ θα έχω πιο διάσημος κατά 20Κ μέχρι αύριο.
Αν εσύ με αποκαλείς βλήμα , τότε εγώ πως θα έπρεπε να σε αποκαλέσω ρε μπουκάλη?
Μπαγλαμά?
Η μήπως μπακαλιάρο πορτογαλίας που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας?
Ναι 20Κ ακομα θα σε θεωρουν πιο μ@λ...κ@ απο οτι ηδη εισαι...
Τεραστια!

Reaction score
29.535
Αυτοί μπορούν να θεωρούν ότι θέλουν.
Και εσύ επίσης ,αν και δεν σου αξίζει .
Την γνώμη μου για το ατομό σου φαντάζομαι την γνωρίζεις ,αλλά δεν την δημοσιοποιώ γιατί απλά δεν συντρέχει λόγος.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.250
@mouseslept ... εχω μια αρκετα καλη επιγνωση των ελλειψεων της δισκοθηκης μου.. αλλα δεν αναφεροταν σε εσενα αυτη η αναρτηση (αλλα στον thva).
Ωστοσο, τυχαινει να εχω πιει αρκετο ουισκι με αρκετές προσωπικότητες..με τον Γκαβιν Παρασκευα οχι..ή μπορει σε οροηγουμενη ζωη..
16524795007861129679630469906748.jpg

Reaction score
11.750
Βασικά, προσωπικά μετράω το σύστημά μου επειδή δεν είμαι γελοίος ξερόλας γκουρού-χρυσαυτιας. Προτιμώ να επιβεβαιώνω στην οθόνη του υπολογιστή μου την προσέγγιση στη πιο ορθή λειτουργία του συστήματος.
Εγώ έβλεπα ταινία.

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
@mouseslept ... εχω μια αρκετα καλη επιγνωση των ελλειψεων της δισκοθηκης μου.. αλλα δεν αναφεροταν σε εσενα αυτη η αναρτηση (αλλα στον thva).
Ωστοσο, τυχαινει να εχω πιει αρκετο ουισκι με αρκετές προσωπικότητες..
Eχει σημασια? Μιλαμε...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.250
@mouseslept ..ενιγουει, ποιος ειναι ο μαγλαρης, και γιατι πρεπει να τον γνωριζει καποιος? !

Reaction score
23.112
@mouseslept ..ενιγουει, ποιος ειναι ο μαγλαρης, και γιατι πρεπει να τον γνωριζει καποιος? !
Εαν εννοούσε Μαγκλάρας, τον ξέρουμε.

Μαγλάρας εγραψε ο άνθρωπος βρε Δεκέμβριε, όχι Μαγλαρης, ξεκόλα χα χα με το Μαγλαρης

Reaction score
23.112
..μα πραγματικα για κατι τετχοιο προκειται (και αδερφος ενος απο τους u2 🐒 ) :
View attachment 251118
"¨Εφυγε" ο άνθρωπος Δεκέμβριε, δεν σε ακούει, δεν θα μάθουμε, την άλλη βδομάδα τώρα.
Ναι 20Κ ακομα θα σε θεωρουν πιο μ@λ...κ@ απο οτι ηδη εισαι...

Τεραστια!
He has maintained a close friendship with U2's Bono[8] since both were children, and they collaborated on the soundtrack for the Jim Sheridan film In the Name of the Father, including the title track, "Billy Boola" and "You Made Me the Thief of Your Heart", which was sung by Sinéad O'Connor and nominated for a Golden Globe for Best Original Song.[9] In 2003 they wrote "Time Enough for Tears", the original theme tune for Sheridan's film In America, as sung by Andrea Corr.[10] The song was nominated for a Golden Globe Award for Best Original Song.[

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος