Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.250
.... Γιατι να το εχω? Εχω ιρλανδεζικο φολκ πάντως.
Aρ....δια εχεις... Εχεις κι εσυ φιλο τον Gavin Friday (οπως εγω) να σου στελνει δισκους? Ξερεις τι και ποσα ιρλανδεζικα ουισκια εχω πιει εγω παρεα με το Gavin και τον Van?.... Γιατι να το εχω? Εχω ιρλανδεζικο φολκ πάντως.
Τα μπογαλακια σου και δρομο απο εδω βλημα... Τραβα μαζι με τους "φιλους σου", αυτο θα το εχουν διαβασει 20Κ μεχρι αυριο...Από αυτά που κατεβάσατε με τους προ αναφερθέντες σου έμεινε το εγκεφαλικό?
Το αυτοκολλητάκι πάνω στο μαγνήτη του ηχείου παίζει ρόλο; Και αν και ποιό; Υπάρχει κάποιο πρότυπο που πρέπει να ακολουθεί;Βεβαιως το crossover και οι μαγνητες των μεγαφωνων ειναι επισης κυριας σημασιας και συνεπως η προσθεση επιπλεον κυκλωματος crossover και μαγνητη οδηγει σε "αχταρμα"...
Βασικά, προσωπικά μετράω το σύστημά μου επειδή δεν είμαι γελοίος ξερόλας γκουρού-χρυσαυτιας. Προτιμώ να επιβεβαιώνω στην οθόνη του υπολογιστή μου την προσέγγιση στη πιο ορθή λειτουργία του συστήματος.Δεν ειναι φανερο, οτι "την ειπιαν" ολα τα troll που καθοδηγουν αυτο το "εικτρο" forum?
Δεν ειδες πως εξαφανιστηκαν μαζικα (!!!) μολις πηραν τεκμηριωμενες απαντησεις απο γνωστη, σε ολες τις "τεχνικες βλακιες" που εχουν κατα καιρους παραθεσει και συνεχιζουν να παραθετουν οδηγοντας τον καταναλωτη στην καταστροφη?
Δεν εχουν ιδεα απο μουσικη φιλε μου και ακουν αισχρο ηχο ακριβως για τον ιδιο λογο... Εφτασαν στο σημειο να μετρανε τα στερεοφωνικα τους (με γελιες μεθοδους) γιατι δεν εχουν την εμπειρια ποτε της ζωντανης μουσικης ωστε να εχουν μετρο συγκρισης... (δεν εχουν παει ποτε σε ζωντανη συναυλια).
Στην πραγματικοτητα, την μισουν την μουσικη!
Πωω ! δλδ θα έχω γίνει πιο διάσημος κατά 20Κ μέχρι αύριο.Τα μπογαλακια σου και δρομο απο εδω βλημα... Τραβα μαζι με τους "φιλους σου", αυτο θα το εχουν διαβασει 20Κ μεχρι αυριο...
Ναι 20Κ ακομα θα σε θεωρουν πιο μ@λ...κ@ απο οτι ηδη εισαι...Πωω ! δλδ θα έχω πιο διάσημος κατά 20Κ μέχρι αύριο.
Αν εσύ με αποκαλείς βλήμα , τότε εγώ πως θα έπρεπε να σε αποκαλέσω ρε μπουκάλη?
Μπαγλαμά?
Η μήπως μπακαλιάρο πορτογαλίας που έλεγε και ο αείμνηστος Κωνσταντάρας?
Τεραστια!
Εγώ έβλεπα ταινία.Βασικά, προσωπικά μετράω το σύστημά μου επειδή δεν είμαι γελοίος ξερόλας γκουρού-χρυσαυτιας. Προτιμώ να επιβεβαιώνω στην οθόνη του υπολογιστή μου την προσέγγιση στη πιο ορθή λειτουργία του συστήματος.
Eχει σημασια? Μιλαμε...@mouseslept ... εχω μια αρκετα καλη επιγνωση των ελλειψεων της δισκοθηκης μου.. αλλα δεν αναφεροταν σε εσενα αυτη η αναρτηση (αλλα στον thva).
Ωστοσο, τυχαινει να εχω πιει αρκετο ουισκι με αρκετές προσωπικότητες..
Εαν εννοούσε Μαγκλάρας, τον ξέρουμε.@mouseslept ..ενιγουει, ποιος ειναι ο μαγλαρης, και γιατι πρεπει να τον γνωριζει καποιος? !
..μα πραγματικα για κατι τετχοιο προκειται (και αδερφος ενος απο τους u2
"¨Εφυγε" ο άνθρωπος Δεκέμβριε, δεν σε ακούει, δεν θα μάθουμε, την άλλη βδομάδα τώρα.
He has maintained a close friendship with U2's Bono[8] since both were children, and they collaborated on the soundtrack for the Jim Sheridan film In the Name of the Father, including the title track, "Billy Boola" and "You Made Me the Thief of Your Heart", which was sung by Sinéad O'Connor and nominated for a Golden Globe for Best Original Song.[9] In 2003 they wrote "Time Enough for Tears", the original theme tune for Sheridan's film In America, as sung by Andrea Corr.[10] The song was nominated for a Golden Globe Award for Best Original Song.[Ναι 20Κ ακομα θα σε θεωρουν πιο μ@λ...κ@ απο οτι ηδη εισαι...
Τεραστια!