- Reaction score
- 59.990
Αναμάρτητος δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να είναι όποιος δεν φανερώνει το παραμικρό πάνω σ'ένα setup που μας αναφέρει διαρκώς πόση απόλαυση του προσφέρει.Ε, όχι άσπιλος ο @Decembered. Άσπιλος είμαι εγώ που ακούω τα πάντα (εκτός EDM). Ο Δεκέμβριος ακούει άντε 2-3 είδη.Άσε που ακούει αυτά τα Αβάντ γκάρντ, πως τα λένε.
Πάντως, σοβαρά τώρα, δεν χρειάζεται να πίνεις ουίσκυ ή να συζητάς με κανέναν καλλιτέχνη για να τον γνωρίσεις. Τον καλλιτέχνη ο σκοπός είναι να γνωρίσεις το έργο του. Αυτό θα ήθελε και αυτός. Εκτός βέβαια εαν είσαι και εσυ μουσικός και πρέπει να του μιλήσεις για άλλους λόγους επαγγελματικούς αλλά και πάλιι οι μουσικοί γνωρίζονται καλύτερα, όταν παίζουν μεταξύ τους. Αυτό μου λένε οι περισσότεροι πάντως. Εαν ένας μουσικός σε κάνει να θές να τον γνωρίσεις, κάτι λάθος κάνει αυτός ή ο ακροατής.
Την επιθυμία αυτήν την έχουν εκφράσει πάρα πολλοί εδω μέσα πάντως, όχι μόνο ο νηματοθέτης, για να λέμε του στραβού το δίκαιο.

Χρειαζόμαστε τις μετρήσεις για να κάνουμε το setup να παίξει στον χώρο ακρόασης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα επέτρεπαν οι ιδιότητες των συσκευών που το απαρτίζουν.Οι μετρήσεις δεν βελτιώνουν τις ίδιες τις συσκευές,αλλά τη συνέργεια με όσους παράγοντες μεσολαβούν μέχρις ότου φτάσει η ηχητική ενέργεια στα ώτα μας....
Αυτό είναι μια συμφωνία σε principals και αυτό μετράει. Τώρα πως θα το επιτύχει (ή προσπαθει) κανείς ... με μετρησεις , με ότι μπορεί για να καλυτερέψει το άκουσμα , είναι άλλη ιστορία.
Όποιος έχει κάποιο μαγικό setup το οποίο να συνδεόταν απευθείας με το ακουστικό νεύρο και το αντίστοιχο κέντρο του εγκεφάλου,τότε η συμπεριφορά σ'εκείνο θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις ίδιες τις συσκευές ,οπότε be my guest για οποιαδήποτε τοπολογία και πηγή θα προτιμούσε στη σύνθεσή του...