Οι τιμες (κυριως) των hi end συσκευων θα ανεβουν καθετα... Πολλες εταιρειες θα κλεισουν!

Reaction score
3.164
Ναι 20Κ ακομα θα σε θεωρουν πιο μ@λ...κ@ απο οτι ηδη εισαι...

Τεραστια!
Λες ότι είσαι Buckalis επαγγελματίας.
Εγώ κρατάω για σένα το επαγγελματίας μ@λαξ.

Reaction score
5.867
Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...

Τα Dac ειναι μονον για να ακουμε album στο internet και να αποφασισουμε αν θα αγορασουμε σε βινυλιο... τιποτε αλλο...
Προσωπικά, αν συνέχιζα να ακούω μόνο από βινύλια, τότε μόνο το ένα εκατομμυριοστό της παγκόσμιας μουσικής (και αν!) θα είχα προλάβει να ακούσω στη ζωή μου αφού το κόστος απόκτησης είναι τεράστιο!
Επομένως, αφού η ζωή είναι μικρή, και κυρίως μία και μοναδική, ποιος ο λόγος να περιορίζω τις μουσικές μου εξερευνήσεις και ακροάσεις ακούγοντας μόνο από βινύλια;
Ως εκ τούτου, η ψηφιακή συνιστώσα-και κυρίως οι υπηρεσίες τύπου Spotify-κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που διαχωρίζει τον μουσικόφιλο και εξερευνητή της μουσικής, από τον μέσο βινυλιολάγνο hi-endα.

jag

Reaction score
31.014
Εχεις κι εσυ φιλο τον Gavin Friday (οπως εγω) να σου στελνει δισκους? Ξερεις τι και ποσα ιρλανδεζικα ουισκια εχω πιει εγω παρεα με το Gavin και τον Van?

Μεχρι και δυο butleg κασσετες των Virgin prunes εχω... με κομματια που δεν βγηκαν ποτε σε παραγωγη...
995644dd7fd0033bd75768ea2403d189--nacho-libre-quotes-nacho-libre-meme.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.001
Εγώ μετά από τόσα που διάβασα στο θέμα ήρθα σπίτι τρέχοντας και έβαλα πικάπ😍😍
View attachment 251098
Μέχρι και...αναλόγιο για τους δίσκους LP...Φευγάτο.
Δεν ειναι φανερο, οτι "την ειπιαν" ολα τα troll που καθοδηγουν αυτο το "εικτρο" forum?
Δεν ειδες πως εξαφανιστηκαν μαζικα (!!!) μολις πηραν τεκμηριωμενες απαντησεις απο γνωστη, σε ολες τις "τεχνικες βλακιες" που εχουν κατα καιρους παραθεσει και συνεχιζουν να παραθετουν οδηγοντας τον καταναλωτη στην καταστροφη?
Δεν εχουν ιδεα απο μουσικη φιλε μου και ακουν αισχρο ηχο ακριβως για τον ιδιο λογο... Εφτασαν στο σημειο να μετρανε τα στερεοφωνικα τους (με γελιες μεθοδους) γιατι δεν εχουν την εμπειρια ποτε της ζωντανης μουσικης ωστε να εχουν μετρο συγκρισης... (δεν εχουν παει ποτε σε ζωντανη συναυλια).
Στην πραγματικοτητα, την μισουν την μουσικη!
Αυτοί μπορούν να θεωρούν ότι θέλουν.
Και εσύ επίσης ,αν και δεν σου αξίζει .
Την γνώμη μου για το ατομό σου φαντάζομαι την γνωρίζεις ,αλλά δεν την δημοσιοποιώ γιατί απλά δεν συντρέχει λόγος.
Τεράστια αλήθεια κοντρα Στα ψεματα που έχουν κατακλύσει το audio……
Εκτός από τον ΄΄κακό ήχο΄΄ η Μουσική βλάπτεται και από τοξικούς διαλόγους - χωρίς υπόνοιες επί προσωπικού,μόνο έναυσμα από το δικό σου avatar για το σχόλιο...

Διασκεδαστικοί οι διάλογοι του Γκάβιν (εκ της...γκαβομάρας) αλλά δεν γίνεται ν'αποτελούν σημείον αναφοράς.

Απευθύνομαι σε όλους τους αναγνώστες...Χαρακτήρες σαν το ΄΄κοιμισμένο ποντίκι΄΄ που...βρυχάται δεν κάνει να επισύρουν θυμό.Εάν στόχος τους είναι τοξικό τρολάρισμα τότε χρειάζεται περιφρόνηση,εάν πάλι έχουν πράγματι εδραιωμένα στη συνείδηση όσα εκφράζουν τότε χρειάζεται...συμπόνοια και οίκτος.

Ένας ακόμα λόγος γι αυτό είναι ότι καταλογίζουν ΄΄μίσος΄΄ για τη Μουσική σε όσους υποστηρίζουν τεχνικά δεδομένα,ενώ παράλληλα διατρανώνουν ότι δεν θα μπορούσαν ν'ακούσουν οι ίδιοι μουσικά κομμάτια χωρίς συσκευές συγκεκριμένης κατηγορίας,όπως λ.χ. βινυλιοσυστήματα ,SET με interstage αρχιτεκτονική κ.ο.κ..

Δεν είμαστε εδώ για να κουνάμε δάκτυλο αναμεταξύ μας ή να στιγματίζουμε χαρακτήρες,ας κρίνουν οι αναγνώστες ποιος μπορεί κατά βάθος ν'απεχθάνεται περισσότερο τη Μουσική...
Κατά τη δική μου άποψη πάντως ο μόνος...΄΄άσπιλος΄΄ ως προς την αγάπη για τη Μουσική φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής ο...Decembered.

Σε κάθε περίπτωση αν κάτι ΄΄μισούν΄΄ οι οπαδοί των πιουρίστικων setup αυτό είναι οι ευκαιρίες που παρέχει η διαδικτυακή επαφή για επιμόρφωση και δημιουργία πιο ΄΄υποψιασμένων΄΄ καταναλωτών.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
οι οπαδοί των πιουρίστικων setup
Πω, πω, πχιούαρ σετάπ! Τί είπε το άτομο τωραδάς. Όπως τότε, που όλα ήταν αγνά και άδολα, ενώ τώρα είναι νοθευμένα και μοχθηρά...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.001
Πω, πω, πχιούαρ σετάπ! Τί είπε το άτομο τωραδάς. Όπως τότε, που όλα ήταν αγνά και άδολα, ενώ τώρα είναι νοθευμένα και μοχθηρά...
Δεν επιδιώκω εύσημα που δεν θα μου άξιζαν...Ο ΄΄μυς κοιμισμένος΄΄ έδωσε έναυσμα αναφερόμενος σε ΄΄καθαρόαιμες΄΄ συσκευές...
΄΄DSP is Dark and full of Terrors΄΄... :lol:

Reaction score
23.095
Μέχρι και...αναλόγιο για τους δίσκους LP...Φευγάτο.

Εκτός από τον ΄΄κακό ήχο΄΄ η Μουσική βλάπτεται και από τοξικούς διαλόγους - χωρίς υπόνοιες επί προσωπικού,μόνο έναυσμα από το δικό σου avatar για το σχόλιο...

Διασκεδαστικοί οι διάλογοι του Γκάβιν (εκ της...γκαβομάρας) αλλά δεν γίνεται ν'αποτελούν σημείον αναφοράς.

Απευθύνομαι σε όλους τους αναγνώστες...Χαρακτήρες σαν το ΄΄κοιμισμένο ποντίκι΄΄ που...βρυχάται δεν κάνει να επισύρουν θυμό.Εάν στόχος τους είναι τοξικό τρολάρισμα τότε χρειάζεται περιφρόνηση,εάν πάλι έχουν πράγματι εδραιωμένα στη συνείδηση όσα εκφράζουν τότε χρειάζεται...συμπόνοια και οίκτος.

Ένας ακόμα λόγος γι αυτό είναι ότι καταλογίζουν ΄΄μίσος΄΄ για τη Μουσική σε όσους υποστηρίζουν τεχνικά δεδομένα,ενώ παράλληλα διατρανώνουν ότι δεν θα μπορούσαν ν'ακούσουν οι ίδιοι μουσικά κομμάτια χωρίς συσκευές συγκεκριμένης κατηγορίας,όπως λ.χ. βινυλιοσυστήματα ,SET με interstage αρχιτεκτονική κ.ο.κ..

Δεν είμαστε εδώ για να κουνάμε δάκτυλο αναμεταξύ μας ή να στιγματίζουμε χαρακτήρες,ας κρίνουν οι αναγνώστες ποιος μπορεί κατά βάθος ν'απεχθάνεται περισσότερο τη Μουσική...
Κατά τη δική μου άποψη πάντως ο μόνος...΄΄άσπιλος΄΄ ως προς την αγάπη για τη Μουσική φαίνεται να είναι μέχρι στιγμής ο...Decembered.

Σε κάθε περίπτωση αν κάτι ΄΄μισούν΄΄ οι οπαδοί των πιουρίστικων setup αυτό είναι οι ευκαιρίες που παρέχει η διαδικτυακή επαφή για επιμόρφωση και δημιουργία πιο ΄΄υποψιασμένων΄΄ καταναλωτών.
Ε, όχι άσπιλος ο @Decembered. Άσπιλος είμαι εγώ που ακούω τα πάντα (εκτός EDM). Ο Δεκέμβριος ακούει άντε 2-3 είδη. :D Άσε που ακούει αυτά τα Αβάντ γκάρντ, πως τα λένε.:D

Πάντως, σοβαρά τώρα, δεν χρειάζεται να πίνεις ουίσκυ ή να συζητάς με κανέναν καλλιτέχνη για να τον γνωρίσεις. Τον καλλιτέχνη ο σκοπός είναι να γνωρίσεις το έργο του. Αυτό θα ήθελε και αυτός. Εκτός βέβαια εαν είσαι και εσυ μουσικός και πρέπει να του μιλήσεις για άλλους λόγους επαγγελματικούς αλλά και πάλιι οι μουσικοί γνωρίζονται καλύτερα, όταν παίζουν μεταξύ τους. Αυτό μου λένε οι περισσότεροι πάντως. Εαν ένας μουσικός σε κάνει να θές να τον γνωρίσεις, κάτι λάθος κάνει αυτός ή ο ακροατής.

Την επιθυμία αυτήν την έχουν εκφράσει πάρα πολλοί εδω μέσα πάντως, όχι μόνο ο νηματοθέτης, για να λέμε του στραβού το δίκαιο.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.379
Ε, όχι άσπιλος ο @Decembered. Άσπιλος είμαι εγώ που ακούω τα πάντα (εκτός EDM). Ο Δεκέμβριος ακούει άντε 2-3 είδη. :D Άσε που ακούει αυτά τα Αβάντ γκάρντ, πως τα λένε.:D
Ναι αλλά βάζει το δισκάκι του ή και την κασετούλα ακόμη... και δεν ασχολείται μην τυχόν και δεν ακούστηκαν ....αέρινα τα πρίμα... τις δε μετρήσεις φαντάζομαι τις γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.960
Δεν επιδιώκω εύσημα που δεν θα μου άξιζαν...Ο ΄΄μυς κοιμισμένος΄΄ έδωσε έναυσμα αναφερόμενος σε ΄΄καθαρόαιμες΄΄ συσκευές...
΄΄DSP is Dark and full of Terrors΄΄... :lol:
Άσταφτα. Κάτι τέτοια τους γράφεις για πχιούαρ, και παίρνουν πολλά θάρρετα και ξεμυτίζουν, κι άντε μετά να τους μαζέψεις... Εσυφταιζγιαόλα. Εσύ κι ο Ήαρ που σε αβαντάρει, αλλά τουλάχιστον αυτός απαλλάσσεται λόγω φαλάκρας...

Reaction score
23.095
Ναι αλλά βάζει το δισκάκι του ή και την κασετούλα ακόμη... και δεν ασχολείται μην τυχόν και δεν ακούστηκαν ....αέρινα τα πρίμα... τις δε μετρήσεις φαντάζομαι τις γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι :p
Για μουσική μιλάμε. Βέβαια και για μηχανήματα ισχύει αυτό. Εαν σου αρέσει ο ήχος κάποιου μηχανήματος θα σκέφτεσαι θετικά και για τον κατασκευαστή του που σου "έκανε" ένα τέτοιο δώρο. Φυσιολογικό να έχιες την περιέργεια να τον γνωρίσεις αλλά ΟΚ.

Για τον Δεκέμβριο φυσικά έκανα πλάκα γιατί έχω το θάρρος. Δεν ξέρω τι κάνει.

Πάντως αυτό που λές εσύ ότι κάνει εαν το κάνει, το κάνει για άλλους λόγους, όχι ότι δεν θα εκτιμούσε και αυτός ενα "καλό" σύστημα που θα τον έκανε να ακούσει ακόμα πιο καλά, κάποιες μουσικές. Αυτό νομίζω ο νηματοθέτης το εξέφρασε σε ενα παραπάνω πόστ του "ότι πολλές μουσικές θα τις είχε προσπεράσει και το σύστημα του τον έκανε να ακούει και να εκτιμάει πιο πολύ τα πάντα και αυτός είναι ο σκοπός". Και νομίζω ο Δεκέμβριος του έβαλε like και συμφώνησε.

Αυτό είναι μια συμφωνία σε principals και αυτό μετράει. Τώρα πως θα το επιτύχει (ή προσπαθει) κανείς ... με μετρησεις , με ότι μπορεί για να καλυτερέψει το άκουσμα , είναι άλλη ιστορία.

Reaction score
584
Φιλε μου... Τιποτα και ποτε δεν θα παιξει σαν το βινυλιο... Βλεπω κατι "τυπους" που εχουν "επενδυσει" (χασει δηλαδη) μικρες περιουσιες σε ψηφιακα, και εχουν κρατησει μονον ενα μετριο πικαπ για να ακουνε τα βινυλια τους και τους λυπαμαι...

Τα Dac ειναι μονον για να ακουμε album στο internet και να αποφασισουμε αν θα αγορασουμε σε βινυλιο... τιποτε αλλο...
Μην είσαι τόσο απόλυτος, εγώ ξέρω ανθρώπους που έχουν δώσει χιλιάδες ευρώ σε πικάπ ,και ακόμα ψάχνονται γιατί δεν παίζουν. Τα πράγματα γίνονται απλά ποια dac μόνο .

Reaction score
23.095
Μην ντρέπεστε, παραδεχτείτε το! Σας αρέσει η φαγωμάρα, ε; :biggrin:
Τεστοστερόνη των γέρων που νοιώθουν, αλλά δεν είναι έτοιμοι να το παραδεχτούν, πόσο μάλλον αποδεκτούν, ότι life has passed them by. :D

Reaction score
23.095
Κι εσείς απαντάτε ημισοβαρά. :biggrin:
"Εμεις" 'εχουμε την αυτογνωσία να καταλάβουμε και για αυτό συνήθως κάνουμε πλάκα.

Εξάλλου δεν "εξαιρέσαμε" τον εαυτό μας. :D

¨Ασε που "απαντάμε" όταν απαντάμε, για να δούμε συνήθως και πόσο μακρυά πάει η "βαλίτσα" και όχι για άλλο λόγο. 'Ωστε να ξέρουμε στο μέλλον σε τι και ποιόν και με τι τρόπο θα απαντάμε και πάλι λόγω προσωρινής απειρίας σε γνώση των χαρακτήρων και επιπέδου του συνομιλητή μας. (συνήθως τα νέα μέλη εχουν μεγάλο ντισαβαβντάζ σε αυτό).

Last edited:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss