Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.643
Kυριε ΤΖΟΝΥ ΜΑΡΚΟΥ 26 ιουνιου θα πατε στο ΗΡΩΔEΙΟ θα παιχτουν η 2η συμφωνια του ΜΠΕΤΟΒΕΝ και η συμφωνια του νεου κοσμου του ANTONIN DVORAK
και θα με πειτε μετα την συναυλια πως πεζναι τα οργανα μιας συμφωνικης ορχηστρας προφορικος
ΓΡΑΠΤΩΣ τον Ιουλιο που εχουμε της ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ;) :)

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.643
Μετα την συναυλια Κυριε ΜΑΡΚΟΥ θα εχουμε συζητηση ΠΕΡΙ ΣΕΤΑΠΙΩΝ πηγες ενισχυτες και τον αδυναμο των αδυναμων κρικων ΗΧΕΙΩΝ. Θα με πειτε π.χ πως πεζναι τα ηχεια σας οταν μετα την συναυλια θα πατε εις την οικια σας
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι θα συγκρατεισεται στην μνημη σας το ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που θα ακουσεται στο ΗΡΩΔΕΙΟ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να με πειτε αν παραμορφωνουν τα ΗχειαΣΑΣ ΑΝ λεω και σε ποιο ΒΑΘΜΟ
ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΛΕΩ
ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ για να μη σε βαλω foco :D :D:);):gamer:

Last edited:

Reaction score
23.463
Μετα την συναυλια Κυριε ΜΑΡΚΟΥ θα εχουμε συζητηση ΠΕΡΙ ΣΕΤΑΠΙΩΝ πηγες ενισχυτες και τον αδυναμο των αδυναμων κρικων ΗΧΕΙΩΝ. Θα με πειτε π.χ πως πεζναι τα ηχεια σας οταν μετα την συναυλια θα πατε εις την οικια σας
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι θα συγκρατεισεται στην μνημη σας το ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που θα ακουσεται στο ΗΡΩΔΕΙΟ
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να με πειτε αν παραμορφωνουν τα ΗχειαΣΑΣ ΑΝ λεω και σε ποιο ΒΑΘΜΟ
ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΝ ΞΑΝΑΜΑΤΑΛΕΩ
ΕΥΠΕΙΘΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΥΤΑ για να μη σε βαλω foco :D :D:);):gamer:
Ρώτα τον και για το efficiency των ηχείων που είναι 1-2 % εδω και δεκαετίες και δεν προβλέπεται στο εγγύς μέλλον και καμιά εξέλιξη. :D Και μου βρίζει τι λάμπες μετά για efficiency, κατάλαβες. ? χα χα.

Θέλουν με τέτοιο efficiency να έχουν και δυναμικό εύρος και δυναμικά, τρομάρα τους. :D

wnet

Nearfield
Reaction score
18.505
Ρώτα τον και για το efficiency των ηχείων που είναι 1-2 % εδω και δεκαετίες και δεν προβλέπεται στο εγγύς μέλλον και καμιά εξέλιξη. :D Και μου βρίζει τι λάμπες μετά για efficiency, κατάλαβες. ? χα χα.

Θέλουν με τέτοιο efficiency να έχουν και δυναμικό εύρος και δυναμικά, τρομάρα τους. :D
Και τι μας νοιάζει το ... efficiency ;;;;
Μηχανή εσωτερικής καύσης είναι αρκουδίσιον ;; !! :p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.643
:gamer: :D:):dance2:

Last edited:

jag

Reaction score
31.287
Ο χειμώνας πέρασε, μπορεί λεει να χαλασεί ο καιρός το σουκού, καλό είναι να λάβουμε τα μέτρα μας.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.643
μρε Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα Νεαρφιελδενιε;) δεν απαντησε ο κ. Μαρκου και ανησυχω ;)
μηπως σιαχνει τιπτα ΗΧΕΙΑ και δεν εχει χρονο:dance2::gamer::fuckyou:

jag

Reaction score
31.287
Τα ''τεχνικά θέματα'' τα αφήνω σε σας, η μουσική μιλάει από μόνη της... τα φρικιά εμίλησαν.

Reaction score
23.463
Αυτά είναι περγραφές της ορολογίας. Εγω θα ήθελα να μου πει τι θα σημαίνει εαν μπορούσαμε να αυξήσουμε το efficiency των ηχείων, τι αλλαγές θα είχαμε στα coils , μεμβράνες κλπ , πόσο πιο πολλά δυναμικά θα είχαμε που αυτό εξάλλου είναι το πιο κύριο βήμα πρός την "αληθοφάνεια" που όλοι ψάχνουν. Και κυρίως πως θα ακουγόταν ο ήχος και τι θα άλλαζε στο σχεδιασμό των πάντων σχεδόν. Δεν ξέρουμε. Τώρα με 1 και 2 %, πιάστο το αυγό και κούρεφτο.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop