Τι ρολόι φοράς;

Reaction score
26.974
Από τα πιο όμορφα rolex που έχουν βγει...
Δημιούργησε μια κατηγορία μόνο του...
Από τα πιο περιζήτητα και συλλεκτικά rolex της αγοράς με ανοδική τάση τιμής....Σήμερα απλησίαστο...
ΧΑ-ΧΑ....ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ SUBMARINER ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ

ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

Reaction score
806
ΧΑ-ΧΑ....ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ SUBMARINER ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ

ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Κι εγώ δεν κόβω φλέβες λόγω κύκλωπα.

Το no date όμως μου αρέσει πολύ και το έψαχνα πριν καμιά δεκαριά χρόνια. Τελικά δεν το πήρα.

Σκέφτομαι πως αν το είχα πάρει, θα το έδινα πέρυσι και με τα χρήματα θα έπαιρνα ένα SLGA015G

Για να βλέπω και το κούρο σίβο όταν βλέπω την ώρα. :p:p

Και θα μου περίσσευαν και χρήματα.

Reaction score
1.280

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
επιτελους μετα απο πολλα πολλα χρονια, ηρθαν Ελλαδα καποια Grand Seiko, εδω Θεσνικη, καμια 6-8 περιπου ειδα, σε σοβαρο μαγαζι.

Νομιζω ειναι η πρωτη φορα.

Οσο κι αν προσπαθησα με τροπο να ρωτησω αν ειναι επισημη η εισαγωγη, το απεφυγαν.
Ο πωλητης που μ εξυπηρετησε, ασχετος σε GS, το λιγοτερο.
Πεταγοταν απο πισω ενας κι ελεγε.Πηγα να πω, ελα ρε αδερφε εσυ, τι μου τον φερατε αυτον εδω?

Φανταστικα, καποια στιγμη θα χτυπησω ενα.
Τα μοντελα που ηρθαν βεβαια δε μπορω να πω πως με τρελλαναν κ τοσο.

Reaction score
806
Παρότι το σπρινγκ ντράϊβ είναι μεγάλη καινοτομία στην ωρολογοποιία, δεν νομίζω πως η Grand Seiko εξαντλείται σε αυτό και μόνο.

Υπάρχει από τη δεκαετία του 60.

Είναι η κλασική εταιρεία υπό τη σκέπη ενός κολοσσού που βγάζει προϊόντα για να δείξει ότι ο κολοσσός της μαζικής αγοράς μπορεί να παίξει και στην κορυφή.

Πως έβγαζε η sony cdplayers του κατοστάρικου και συγχρόνως το scd-1 και έπεφταν σαγόνια. Κάπως έτσι.

Όταν οι Ελβετοί είδαν τον εξ ανατολής ανταγωνισμό, άρχισαν να προωθούν αξίες που κόστιζαν πολύ όπως το τέλειο χειροποίητο φινίρισμα (ειδικά οι τρείς μεγάλοι, όχι η rolex).

Βρέθηκαν πολλοί συλλέκτες λοιπόν που πόσταραν φωτογραφίες ναυτίλων ή βασιλικών δρυών από μικροσκόπια για να δικαιολογήσουν τα εξαψήφια κόστη.

Αν βάλουν ένα grand seiko στο μικροσκόπιο (και δεν τσιμπάνε στο hype), θα τρέξουν στη θυρίδα για να πουλήσουν όσο όσο.

Reaction score
25.318
Τα grand Seiko όπως και αρκετά προϊόντα υψηλής ποιότητας ήταν μέχρι πρόσφατα μόνο για την εσωτερική αγορά της Ιαπωνίας.
Μηχανολογικά θαύματα (σε έναν κόσμο που η ώρα συγχρονίζει με το διαδίκτυο ή/και τους δορυφόρους) με δικούς τους μηχανισμούς .
Έχω χαζεψει στη Ιαπωνία μερικά.
Σήμερα αν ήθελα να ξαναβάλω βαρύ ρολόϊ στο χέρι μου θα ήταν ένα astron τίποτα άλλο.

Reaction score
2.051
Εμένα γιατί μου φαίνονται απλά αντιγραφές των Rolex τουλάχιστον εμφανισιακά; Τι ιδιαίτερο έχουν τα Seiko?

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.232
Σήμερα αν ήθελα να ξαναβάλω βαρύ ρολόϊ στο χέρι μου θα ήταν ένα astron τίποτα άλλο.
seiko astron supernova.jpg

Εχω στειλει γραμμα στον άι μπιλ για το μωβάκι, αλλα δε νομιζω να μου το φερει ο γεροτσιφουτης.

Reaction score
806
Σαν review του Παρη Κωτση για λαμπερό ενισχυτή είναι αυτό.
Αν δεις και το γρέζι, το μικροσκοπικό, στην κίνηση του δευτερολεπτοδείκτη,

και κατόπιν δεις την ίδια κίνηση στα spring drive, άντε γειά...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός