- Reaction score
- 7
Είναι μπερδεμένη αλλά όχι και τόσο φίλε μου, αρχικά ήθελα να φτιάξω δικό μου ενισχυτή δεν είχα τα λεφτά οπότε έφτιαξα προ, τον έκανα όπως ήθελα και τον έραψα στα μέτρα μου, όμως ρωτάω πως επιρρεαζει αυτό το Matching των ηχείων?Και εγώ δεν κατάλαβα γιατί χρειάζεται ο προ....... και αν θέλει προ ας βρει έναν μτχ., να δώσει τον Denon και να πάρει ένα ζευγάρι ενεργά και να ξεμπερδεύει. Όσο για τα ηχεία, ο άνθρωπος ζήτησε κάτι καινούργιο και του προτείναμε τι θα ταίριαζε στην τσέπη του, στον χώρο του και στον μικρό ενισχυτή που έχει. Αν περάσουμε στα μεταχειρισμένα ηχεία και αν φτάσουμε και σε ηχεία 30+ ετών........ θα χαθούμε τελείως.
Επίσης κάτι που το θεωρώ λίγο άκομψο...... δεν προτείνουμε δημόσια, κάποια συσκευή, που μπορεί να θέλουμε να πουλήσουμε (εμείς ή κάποιος φίλος μας). Ας γίνει αυτό με προσωπικό μήνυμα. Είναι κάτι που το βλέπω όλο και πιο συχνά στο φόρουμ (από συγκεκριμένα μέλη) και προσωπικά με χαλάει λίγο. Προσωπικό μήνυμα και πουλήστε και το ραδιόφωνο του παππού σας.
Γιατί το έχουμε αναλύσει τόσο το θέμα του προενισχυτή όσον αφορά Matching power amplifier - speakers? Παρακαλώ να μου εξηγήσει κάποιος γιατί έχουμε κολλήσει σε αυτό το σημείο (περί προενισχυτή) τα υπόλοιπα στοιχεία καταλαβαίνω γιατί είναι ανάγκη να συμπεριληφθουν. Ακουστική χωρου ένταση ικανότητα οδήγησης κλπ, αυτό γιατί?